PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Obavjest (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16300)

Amdejac 14.01.2005. 12:54

Obavjest

D+ i Sky Italia ponovno rade.

Costa 14.01.2005. 13:08

Rade vec jako dugo, AFAIK nisu ni jednom prestali od samog pokretanja :D

BTW kasnis ;)

Amdejac 14.01.2005. 23:33

Znaš ti dobro kaj sam htel reči, ali sam to moral tak formulirati radi cenzure.:D :beer:

MadBoY 15.01.2005. 00:20

Ja se vec nagledao Discovery-a i Cartonn Networka :D.

:)) 15.01.2005. 13:09

meni pola tih programa "neradi" na astri smrc smrc

ima koja dobra dusa da mi "objasni" to sve na pm? negdje grjesim a neznam gdje...

MadBoY 15.01.2005. 15:34

SkyItalia ti ja na HotBird 13°E ;) . Inace nekima ne radi svi programi iz paketa D+, a meni se pokvarila antena koja je okrenuta na Astru....mogu gledati samo HB :(

Costa 15.01.2005. 16:05

Ja sam si za cca 100Kn kupio obicni motor za antenu. Ima daljinski s kojim je spojen kablom i onda kad hocu okretati drzim gumb za lijevo ili desno i pratim signal na Setup4PC. Jednostavno (bar meni) i ucinkovito :D

Zasad mi rade Astra, HotBird i EutelSat a s ostalima se jos nisam stigao zezati ali bih volio dobiti i Thor.

:)) 15.01.2005. 16:52

imam pitanje...
nadam se da netko zna odgovor..
kad gledam neke programe pokaze se slika i zvuk i sve ok i onda samo se odjednom zamrzne slika i zvuk stane i onda ponovno moram kliknit na taj program i onda opet tako...nikako da normalno radi...
dali netko zna u cemu je problem??? pliiiz izludjuje me to
help meeee
btw ima stvarno dobrih filmova na skyitalia ali to sa slikom i zvukom me....

Virus7 15.01.2005. 20:20

Citiraj:

Originally posted by :))
imam pitanje...
nadam se da netko zna odgovor..
kad gledam neke programe pokaze se slika i zvuk i sve ok i onda samo se odjednom zamrzne slika i zvuk stane i onda ponovno moram kliknit na taj program i onda opet tako...nikako da normalno radi...
dali netko zna u cemu je problem??? pliiiz izludjuje me to
help meeee
btw ima stvarno dobrih filmova na skyitalia ali to sa slikom i zvukom me....

Koji program koristis za gledanje programa?

:)) 15.01.2005. 23:17

ma skuzio sam...
smetalo mi je nesta pod plug in... ;)
hehe
radi!!!

Virus7 16.01.2005. 00:20

Ja imam problema sa pvasrtumento tj kad lupim make ps i sve postavim program mi se zblesira tj zatvori!!!!:fuming:

:)) 16.01.2005. 02:43

nadam se da necu previse zagazit u OT ako pitam
zasto kad odem u dvb-u na record, i kad snimim, i kad ocu otvorit to sto sam snimio clip preskace ili samo stoji, a kad ga codiram u divx onda ide sve ali usporeno ono skrooooz polako i slika i zvuk

imam 1.7ghz 128ddr-a i imam dosta gb slobodno,gforce 4 mx440 64mb ...

u cemu je stos??

MadBoY 16.01.2005. 02:59

Za gledanje su najbolji ProgDVB, ALTDVB i MyTheatre (ne znam jesam li ovo dobro napisao :o ).

djjokla 16.01.2005. 05:41

Citiraj:

zasto kad odem u dvb-u na record, i kad snimim, i kad ocu otvorit to sto sam snimio clip preskace ili samo stoji, a kad ga codiram u divx onda ide sve ali usporeno ono skrooooz polako i slika i zvuk

u cemu je stos??

Meni to nekeko smrdi na probleme s codecima koje imaš na kompu. Evo ja sam bio kod bratića ovaj tjedan i stavio sam mu novi K-Lite full codec pack. E slika je ili trzala ili kasnila. Imao je neke druge codece gore. Nism ih prije htio skiniti, ali na kraju krajeva sam to morao napraviti. Skinio sve codece i onda stavio samo AceMCP 5.90 i K-Lite Codec Pack 2.35 full, nakon toga je sve radilo kak je trebalo.

Što se tiće programa za gledanje digitalne satelitske . . . ja koristim ProgDVB . . . e da instaliran mi je PowerDVD radi mpeg codeca . . . ProgDVB onda mi ima najbolju sliku

tor 16.01.2005. 10:41

Koliko ja znam za gledanje takvog programa se koristi poseban MPEG codec koji se mora regati u windoze i onda radi sve bez problema. Nije potreban nikakv Xvid ili Divix za gledanje. Codec pakovi su pandorine kutije.

Virus7 16.01.2005. 12:13

Citiraj:

u cemu je stos??

Pa bas zbog trzanja treba falj provuc kroz pvasrtumento,problem je meni sto mi program neradi:fuming: !!!!

Virus7 16.01.2005. 12:17

Pa eto bilo bi dobro da se napise jedan post o tome kako namjestiti ss2 karticu i programe, jedini problem je ako moderator: CoolRamb dopusti!!!!:burn:

Costa 16.01.2005. 12:17

Citiraj:

Originally posted by tor
Koliko ja znam za gledanje takvog programa se koristi poseban MPEG codec koji se mora regati u windoze i onda radi sve bez problema. Nije potreban nikakv Xvid ili Divix za gledanje. Codec pakovi su pandorine kutije.
To je covjek :beer:

Za gledanje DVB treba vam neki mpeg2 video i mp2 audio decoder. Ja koristim ili Cyberlinkov ili Nvidijin mpeg2 decoder i rade bas OK.

Costa 16.01.2005. 12:19

Citiraj:

Originally posted by Virus7
Pa eto bilo bi dobro da se napise jedan post o tome kako namjestiti ss2 karticu i programe, jedini problem je ako moderator: CoolRamb dopusti!!!!:burn:
Zasto ne bih dopustio? Sve dok se postuje pravilnik, naravno.

Ajd napisite kaj vas zanima pa cu ja ili netko drugi napisati par redaka.

Virus7 16.01.2005. 12:50

Ma mislio sam da napisem post o ProgDVB tj kako ga podesiti, gdje naci pluginove,kljuceve i uglavnom se orjentirati na progdvb!

:)) 16.01.2005. 12:58

i kako snimit clip pravilno da bude sve ok, codeci koji trebaju i tako

:beer:

djjokla 16.01.2005. 13:00

Citiraj:

Originally posted by Costa
To je covjek :beer:

Za gledanje DVB treba vam neki mpeg2 video i mp2 audio decoder. Ja koristim ili Cyberlinkov ili Nvidijin mpeg2 decoder i rade bas OK.

Yup . . . Cyberlinkov codec je fenomenalan, meni radi super. Nemam nikakve greške. :clap:

MadBoY 16.01.2005. 17:01

I ja koristim Cyberlinkov :)

Btw: slike antena a na ovoj desnoj se povario lnb :(

Costa 16.01.2005. 21:01

Evo moje:
http://img101.exs.cx/img101/1504/antena3us.th.jpg

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51.