|
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Neće ga čekati... TG pravilo kaže sljedeće: Guys my car stopped. Okay, bye mate ![]() Sada ovih dana bude izašao i Clarksonov DVD, Italian Job.Bude veselja, još samo da kažu kad kreće nova sezona. ![]() EDIT: Ima May nešto novo, James May's Man Lab |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Upravo to. "In the spirit of Top Gear frendship, we are leaving him to deal with the car. ![]() ![]() Poderat će krov da mu glava prođe ![]()
![]() |
#1325 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad treba da se pojavi Izrael specijal?
![]() |
#1327 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#1328 |
|
![]() |
#1329 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Ovo morate pogledati kaj čovjek radi , ja to niti na igrici nebi mogao napraviti.. http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Haha, prejako. Zanimljivo kako ovi misle kako će se proslaviti neznam koliko kad napišu autobiografiju i kad kažu "Ja sam Stig" , al ovi iz BBCa ih tak lagano zamjene da je to milina. Hhahaa, kako su ih na muzilice prikopčali ![]() Eventualno da su malo boju promjenili ![]() Citiraj:
Vidi se da si vamo novi xD
![]() |
![]() |
#1331 | |
Banned
|
Citiraj:
/Oba su pala/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
|
Citiraj:
Ništa neobično za Ken Blocka. Vidim da je i promjenio weapon of choice, ova Fiestica sa SLR snagom je prilično kewl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1333 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Čeka se samo da kimmi pređe u negov tim i pare i zabava su zagarantirane. Jedino su mi one DC papuče što fura bezveze ![]() OnTopic "16 days, 12 hours, 53 minutes, and 36 seconds until the next season of Top Gear US starts on November 21st." Ako budu upola kao ovi, bit će materijala za gledat ![]()
![]() |
![]() |
#1335 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Koje pare? ![]() Citiraj:
Citiraj:
Ista stvar s TopGear ekipom i bilo kojim materijalom koji se snima za TV kuće. Po tebi su svi oni bezveznjaci, jer stvari ponavljaju dok ih ne snime onak kak su i zamišljene. Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.11.2010. u 15:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() hahahaha, najjače xD
![]() |
![]() |
#1337 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Dobro, nisam znao da je on suvlasnik DCa pa sam pretpostavio da mu plaćaju da ih fura, no bez obzira stojim iza toga da su totalno bezveze što se tiče automobilizma, nevozi bmx il skejt... Al eto, opet sve za pare, siguran sam da svaki klinjo koji gleda kako vozi hoće biti kao on, a to naravno nemože bez DC patika ![]()
![]() |
![]() |
#1338 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Jasno, reklama radi svoje i prodaje proizvode. Makar dječurlija više pati na BMX i skate natjecanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Činio mi se nekako da je ovaj bijeli stig bio bolji od crnog ... nadam se da če i novi stig biti dobar (naravno da hoče) ... The mystery continues Jedva čekam novu UK sezonu - baš neki dan gledao Top gear australija baš su seljaci i ako imaju super challenge useru ga. Jedina mi dobra epizoda kada su otisli u UK - S03E00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 06.11.2010. u 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Banned
|
Formula 1 in Top gear and Hamilton.. http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ...imaju vozači i majcu na tu temu: http://i13.photobucket.com/albums/a2...1280154199.jpg http://f1.imgci.com/PICTURES/CMS/5500/5531.2.jpg ... i što sam super pročitao na jednom drugom forumu - nema veze sto imaju novog stiga jer stig je kao Batman nije bitno tko ga "glumi" he kick ass ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 14.11.2010. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
The 458 is faster then you. Can you confirm you understood the message? ![]() ![]() Svaka cast 458ici, zondi itd., al mislim da bi ja uzo elfera any day. Ili SLS-a mozda ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Danas mi je stigao dvd također. Iskreno kada sam ga uzeo sumnjao sam da će se raditi o kičastom uratku što je nagovještavao i naziv, i da će biti malo snimanja na staroj slavi, na sreću sam bio u krivu. Za ljubitelje Top Geara ovo je must see, rekao bi Clarkson "It's Just Epic", jako je fino snimljeno, uredno, kvalitetno, dosta smireno, sve po propisu, oduševljen sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima netko mozda neku trgovinu sa Bluray diskom? nek mi na PM javi. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|