|
![]() |
#1292 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1293 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1296 |
|
Pa tek za mjesec dana izlazi... Prejako i predobro ![]() They did this to a man once and and they called it crucifiction ![]() Kakav legendaran lik, kašlje i vježba. Now im a fat sweaty man, insted of a fat, normal man ![]()
![]() |
#1300 |
|
![]() |
#1304 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma svi speciali su zakon. Ne znaš koji je bolji. Baš sam prošli tjedan vrtio sve challengese. Svaki put krepam kad ovi mamlazi odu u US pa kad ih u Alabami rednecksi kamenuju ![]() Ili Botswana special, kad se Richard dere za Oliverom ili Clarksonova Lancia Beta Coupe Superleggera ![]()
![]() |
#1305 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo upravo gledam Botswana spešl po stoti put i opet vrištim...kraljevi. Kako im zavidim jooooj....i ja bi se ovak glupiro s gustom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | ||
|
Speciali su nešto posebno ![]() Jeremy ode sa 15 miliona donga u BMW prodavaonicu i konta da može dobiti novu sedmicu za toliko, kad je odlučio koji će sjedne sa ženom a ona kaže "3 billion dongs" ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Nascar sucks, man love rules u hillybilly državi ![]() Nevjerovatno, a Mayu Cadilac neće upaliti ![]() Prejako mi je bilo kad su odlučili preko noći Mayu pokvariti klimu da onda niko u autu nje nema, pa iščupaju pola konzole, kaže Hammond "do you think he'll notice?" A Clarkson u smijeh ![]() Citiraj:
![]() Ono CLarkson ih stiže kad su ga ostavili "I'm baaaaaaack" a May kaže "oh Clarkson well done, i'm dissa.... i'm sorry delighted" ![]() ![]() Stvarno su u tim specialima zavoljeli te aute, meni se nekako čini da su u Boliva/Chile specialu i auti i oni najviše toga prošli, od žvakanja kokaina do pijenja VIagre ![]()
![]() |
![]() |
#1308 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
BTW...ja sam preko ljeta pogledal od 1-15 sezone, al sam i prije gledal zbrdola zdola kak mi je doslo. Treba baš ići otpočetka da se ufuraš. Sreća kaj je J.May došel u 2.sezoni, jer sa onim likom koji je bil u 1.sezoni i većinom djelio savjete za best buy aute, to jednostavno nebi bilo to što je danas. A fore sa Stigom su mi najbolje legendarne...Stig's fat American cousin, Rig Stig, Stig's Communist cousin ... ![]() Teško je izdvojiti najbolje epizode, ali su me se najviše dojmile 11x04 i 11x05 - naravno vezano uz novi Nissan GTR ... fućkaš Audi, BMW, Mercedese, za te pare nema boljeg auta. Srećom pa ima jedan tip u Vž-u crni Nissan GTR pa morem pasti oči na njega ![]() Zakon su i one fore za Daciu Sandero, kolko se sjećam, one su bile u sezoni 11, prilikom news djela emisije...ili dok se sjetim Ford Fiesta vs Corvette u trgovačkom centru... strašno. Niti jedna automoto emisija im nebre biti ni do koljena...usput sam gledal par epizoda Fifth gear-a, ali nije to to... Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 16.10.2010. u 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je najkrvavija epizoda bila ona kad su pokušali 'ubiti' Toyotu Hiluxa. Šta sve nisu pokušavali, a ova je odolijevala svim njihovim perverznim idejama. Legende.
![]() |
#1312 | |
Moderator
|
Citiraj:
Fifth Gear je okrenut stvarnim usporedbama i testovima - pravi consumer advice program. Dok je Top Gear show koji služi samo za zabavu i ne uzima se zdravo za gotovo.
![]() |
![]() |
#1313 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Je, bio je ukinut fifth gear jedni vrijeme ali su ga opet vratiti u malo drugačijoj postavi ak se nevaram, s ovim drugim se slažem.
![]() |
![]() |
#1314 |
Moderator
|
Koliko ja znam bila je glasina da će se prestat prikazivat tamo negdje u listopadu 2009-e zbog smanjene gledanosti koja je opovrgnuta. Serijal se nastavio i uredno su prikazane epizode 17. sezone i pocela je 18. sezona 2010.
![]() |
#1315 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Izgleda da će Ben Collins aka bivši bijeli Stig odradit par epizoda u Fifth Gearu. http://www.guardian.co.uk/media/2010...gear-channel-5 Citiraj:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...elevision.html http://www.motorauthority.com/blog/1...-gear-canceled EDIT: Pa naravno da je bila glasina kad su ipak nastavili snimat, al koliko se sjećam znam da jedno vrijeme nije bilo novih epizoda kad su se već trebale počet prikazivati.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 20.10.2010. u 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | ||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Linkaš mi glasnie a ja govorim o činjenicama ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Daj baci oko na link gdje je popis svih sezona. 17. sezona počela normalno i ima svih 10 epizoda kako je i najavljeno. No mislim da je dosta OT-a.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 20.10.2010. u 22:35. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
|
Citiraj:
![]() Hammond - 69 godište, a 1970, first teeth, suprisingly white ![]() ![]() 1977 - stops growing ![]() Clarkson - 60 godište, 1962, wears his first pair of jeans ![]() ahahahahaha May - 1872 godište ![]() ![]() Decides not to trust the French ![]() ![]() 195x - still remains wary of the French ![]() ![]() ahahahahaha prejako ![]()
![]() |
![]() |
#1319 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zgleda da ova sezona još nije gotova... (SPOILER, dovoljno je naslov pročitati) Citiraj:
Navodno bude airano sljedeći mjesec. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
|
Citiraj:
![]() Prejako! Treba nam novi special ![]() Clarkson u MX-5, May u BMWu Z-3 i još pokušavam demistificirati što je Hammond to kupio (Alfa?) ![]() EDIT: Pročitah u čem se HAmmond vozi - Fiat ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|