|
![]() |
#20941 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas domaća pizza ![]()
![]() |
#20943 |
Super Moderators
|
Kaj? ![]() Pa ne mislim silovat sa ribetinom bez veze-soma sam poŽderao, orade i brancine isto a ostao je samo nekakav snjakma šaran....
![]() |
#20945 |
Super Moderators
|
![]() |
#20946 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20948 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#20949 |
našikan pravim haos
|
sinoć smo slavili ročkas kod frenda na Knežiji i ogladnili,svi pokušaju s caterigngom i roštiljem su ispali epic fail(pošto je bilo 22.45) pa smo onda naručili na preporuku (koja je glasila: odnjih samo slavonska valja) iz Rubikona 2 jumbice slavonske.... I stvarno,svaka preporuka,dugo dugo nisam ukusniju i sočniju slavonsku popapal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20950 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer smo ja i bolja polovica nabrali desetak kila kestenja u samoborskom gorju. ![]() ![]() Poslije malo šljakice pale su krvavice, krumpač i kristalka. Danas imam zeku na kulaš, one kruglice od kruha, crnog/bijelog vina, pivice i pite od jabuke. ![]() Veselim se zekanu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20953 |
Super Moderators
|
Meni je hazi živa muka za jest-sve puno sitnih kostiju ko ribetina... Stavio jučer popodne teleća jetrica u mlijeko, danas idu na naglo, pire, raženi i šalata od friškog crvenog zelja ![]()
![]() |
#20955 |
Super Moderators
|
Som je fini-nema puno kostiju ![]()
![]() |
#20957 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Som je odvratnost od ribe. ![]() ![]() Pastrva, brancini, srdelica, oslić, šarun i lokarda. ![]() ![]() p.s zeko je bio FENOMENALAN. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 31.10.2010. u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20958 |
našikan pravim haos
|
Som je dobar,samo ga treba znat pravilno ispeč,nekoć u Suhini kod Podsuseda....delicija ![]() Linjak tamo negdje u PM je isto zakon bio....bolje od pastrmke ![]() Danas odojak mali mladi i fini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20959 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Samo za žide kao kaj ste ti i sisa kojima je teško dat 60-ak kunića po kili za dobru sominu pa kupujete od likova koji ih fataju na kolektoru bulšita malo niz Savu ![]() I ne znam o kakvoj masnoći pričate? ![]() Somić od tri kile kad mu makneš glavurdu i utrobu ima oko 1,7-1.8 kg max, fino se nareže na šnite debljine 2cm (barem u našoj kući ![]() ![]() Papci ![]()
![]() |
![]() |
#20960 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
moš ti meni soma dofurat iz rijeke pilećeg temeljca i kutjevačke graševine, ali jednostavno ne volim taj okus i nikad mi neće biti na razini morske ribe. losos može ![]() p.s. kad imam soma onda ga dobijem, negdje sa country-sidea, ne znam točno... u drek-riveru su ribe pobjegle odavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20961 |
našikan pravim haos
|
Pih,jadranska riba je precijenjena.....definitivno. Ja kad vlovim zubaca/branca/oradu na panulu....zgražam se kad mi gazda restača plaća 200kn po kili(zoobonja),a još se više zgražam kad retardirani talijani ko gosti za to daju i 400kn po kili ![]() Jedino kaj valja je grdobina i raža kad je fino spremiš,ostalo je prodavanje magle na turističkoj bazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20963 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Inače-ja sam netko tko doživi instant-bluvanje pri samoj pomisli na masnu ribu ![]()
![]() |
![]() |
#20964 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20965 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ali ja ga volim isto kao i šarana malo zarezat i namazat sa sitno sjeckanim češnjakom, peršinom i valo vegete i soli. Umotat u foliju i u pečnicu na cca 30 minuta. Razmotat foliju i vratit u pečnicu na još 15 do 20 minuta da se malo zažari. ![]()
![]() |
![]() |
#20967 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nisu bogme ni cverglići loši za hitit na tavicu ![]()
![]() |
![]() |
#20968 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
naravno da ćeš za divlju dat 150kn/kg, a već u startu ima prek 2kg... iskreno meni ne vrijedi ta razlika 100kn/kg više za neku day-to-day upotrebu. no reci mi jel su bolji panirani oslić sticks iz poznate austrijske ribolovne pokrajine ili za nešto malo više para oradica iz mega-marketa usred zagreba... nemoj sad i ti isto drqat u prazno kad se u ova vremena može dobiti bijela riba za razumne pare ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20969 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Znaju ih ponekad imat u Konzumu i to onakve prave šlampake od cca 15 do 20 dkg. Par slika pripreme slatkovodne ribe iz Lonjskog Polja. http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska08.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska06.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska11.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska02.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska18.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/Novska20.jpg Uglavnom ako mogu birati između morske i slatkovodne ribe uvjek biram slatkovodnu. Vjerojatno iz razloga jer sam od malena išao u ribičiju i odrastao uz slatkovodnu ribu. Jedva čekam da za koji tjedan odem na u Lonjsko Polje na štuku. ![]()
![]() |
|
|