|
![]() |
#20911 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dakle, Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Sve znate-dalje se dopisujte sami ![]()
![]() |
#20913 |
Guest
|
Klopa: Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Cuga: Djukica |
![]() |
![]() |
#20918 |
Super Moderators
|
Domaći raženi, pire, pohanci i kisele paprike sa zeljem. Odoh ![]()
![]() |
#20920 |
Guest
|
Ja prije kojih par mjeseci otrkio poširana jaja. Obožavam ih. Nema ulja, nisu masna i odlično mi idu ujutro na sendvič sa šunkom, sirom, listom zelene salate. Taman 2 jajca za 2 šnite kruha. |
![]() |
![]() |
#20921 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Primio se testiranja hardvera iz garaže i uhvatila me želja za pizzom. ![]() Panonska sa vrhnjem mmmm... Nije homemade, ali pojest će se ![]()
![]() |
#20922 |
Super Moderators
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) Upravo sam maznuo dva sendviča sa chili-majonezom i pilećom podrigušom ![]()
![]() |
#20924 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20926 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za rucak vinski gulas, za veceru peceni kesteni ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20927 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
kritično sam ogladnio čekajući NBA,već bio na izlasku po kebab kad sam se sjetio nečeg: sir i vrhnje od kumice i preogromna oriđiđi talijanska mortadela s maslinama,mal paradajza i neki raženi kruh.....turska nije imala šanse večeras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20928 |
Super Moderators
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode)
![]() |
#20929 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20930 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy
![]() |
#20931 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete |
![]() |
![]() |
![]() |
#20932 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck ![]() Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat)
![]() |
#20933 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Savina_pepper Ako naiđete na ovo, zaobilazite u sirokom luku. Ja sam naravno morao probati. TOKSIČNI OTPAD!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20936 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20940 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Totalno ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|