|
![]() |
#20882 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20883 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
večeras radio klopu za ekipu po ugarković-receptu, malo modificiranom jer nisam imao vremena za komplikacije: prvo, prva tava: - 4 roštiljke ispikane sa svih strana lagano na ulje - okretati lagano na lakšoj vatri, slobodno da ostanu malo crvene tranu - maknuti ih dolje i na kolutiće sve naerzati i u neku temp buksu - u postojeću maščobu staviti komad maslaca i smrznuti mix gljiva (again jerbo svježi šampinjoni + suhi vrganji kao imho dobra kombinacije su 50-60kn zajedno, a mix je 20kn tak da yebiga) - gore papar, vegeta i na pol puta deci vina - kad je gotovo maknuti tavu sa strane drugo, druga buksa: - na kombinaciju ulja i maslaca staviti jedan luk ljubičasti, ja sam ga po pola i radio polumjesece tanke da se dobije fina vlaknasta textura na kraju - na pol puta nutra narezane kobace i sve što su pustile - nešto malo kasnije gljive skupa sa umakom - deci vina - provjeriti za papar i sol, dodati po potrebi i miješati do željene gustoće - staviti sa strane treće: - njoke, koje sam majstorski zajebo stavljajući kilu istih u neadkvatno veliku posudu (fak, fak i fak) - iscijediti i vratiti u drugu posudu, promiješati i ta-daaaaa okusi jeseni ![]() poslužiti uz sezonski ukiseljeno povrće i 4 limenke staropramena po glavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20884 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Posto nisam pisao dugo, u subotu isao na cevape kod Preckocentar pa u Utrinama kod Bacicev Trg restoran Ivica i Marica na kolace. U to vrijeme vjestica poklanja za antirecesijsko doba pa sam iskoristio popust i potrosio dobrih 100kn na sve vrste kolaca i torte ![]() ![]() Nisam mogao slikati kad je bilo fino a mogao sam na prazan tanjur ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20885 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
petak baka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20886 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20888 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadnji i predzanji put se dimilo unutra uredno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20892 |
Super Moderators
|
Ili bu moral vodit curu u kino...
![]() |
#20896 |
Super Moderators
|
![]() |
#20897 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bezobrazni ste mnogo...nemojte syssa zezat. Nije on kriv kaj je papučica ![]() nego off topic - gladan sam, kad papamo. Ovaj put sam tu Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.10.2010. u 15:40. Razlog: drobi :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20898 |
Super Moderators
|
O Sisi dovoljno govori to da je curu za njen rođendan otpelo na Ždere i to na fajrunt ![]() Normalno da sad ženu pere PTSP jer joj je 10-ak pijanih mamlaza buljilo u dekolte i pozadinu a Amdija pokazival dlakavi torzo i prkno ![]() I sad kad Sisa veli da ide na Ždere-mala samo veli LOL ![]()
![]() |
#20899 |
Treba kaj skurit??
|
Uglavno, kaj cemo onda ovaj petak iza sisveta? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.10.2010. u 16:08. Razlog: drobi :-), endivijaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20900 |
Super Moderators
|
![]() |
#20901 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kaj se niste prije sjetili. ![]() Kak mi se čini opet bum jedno vrijeme na lešo hrani jerbo sam dobio uputnice za vađenje krvi, EKG, internistu i obradu u hipertenzivnoj ambulanti, a tlak ide preko 160/100. ![]()
![]() |
#20903 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Je, baš si joj ostavil nekog izbora ![]() Skužili smo da nije žena kriva pa smo bili fini (osim Amdije, tak jasno ![]()
![]() |
![]() |
#20904 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#20905 |
Super Moderators
|
I Wolv je doveo curu ali nakon kaj je Amdija imao striptiz na zebri jadna pati od nesanice i ne pada joj na pamet opet doć ![]()
![]() |
#20906 |
Treba kaj skurit??
|
Meni je moja draga rekla da bi i ona došla papat, al nakon kaj sam joj objasnil kak je to do sad zgledalo je nekak odustala...pitam se zakaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20907 |
Super Moderators
|
Buš dopelo kusu na Ždere? ![]() Onda 05.11 Ždere, imate svi dovoljno vremena organizirat obaveze. Čak i Sisa ![]()
![]() |
#20908 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20909 |
Super Moderators
|
![]() |
#20910 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne,jednom nisam došel,5.mjesec...bio sam u dalmaciji te radio na nečemu za što ti navijaš. I eto,za ATI....mada ti brišeš ![]() I da ostanemo na topicu...jel sam biftek ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 26.10.2010. u 00:00. Razlog: ot... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|