|
![]() |
#20731 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Da,uhm,oni stariji će se sjetit rupa u kojima ga je zatvarala sanitarna,više nekoliko puta ![]() Za vecheru sam mrknul čvarke s jogurtom a na tekmi su naručili 5 picante pizzolina tak da sam napunjen za vecheras ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20732 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa krenimo ![]() umak: - na kockice izrezan čikenšit, 2 komada, ubačen u maslinovo, pola limete i malo mješavine kotany piletine na gurmanski, meni je odstajalo ~2h u pacu - na tavi bačen maslac i ovo sve skupa sa marinadom nutra (makar mi se čini da bi bilo zanimljivije staviti cijeli limun/limetu i sve ocijediti prije bacanja na maslac, tako da je samo čiken malo kiselkast) - nakon pol minute sa miješanjem kad primi karakterističnu bledu bojicu, nutra deci belog vina - nakon redukcije veliko vrhnje za kuhanje i miješati do željene gustoće dodavajući po malo curry praha - ugasiti plinaru i baciti šaku nasjeckanog peršina, promiješati i poklopiti zu božanstvenu mješavinu ![]() njoke: - njoke u vodu ![]() - 2 minute max u ključalu posoljenu vodu, ocijediti odmah da se ne stignu opustiti u vodi i preliti sa umakom, pomiješati, poklopiti side-dish špinat (na žalost smrznuti): - maslaca fini komad u buksu i na njemu 2-3 režnja češnjaka - dodati 2-3 velike žlice brašna i (svježi blanširani ili zamrznuti) špinat - podliti maltene odmah mlijekom da se ne uhvati i generalno podlijevati do željene gustoće (mene je prevario, ako se napravi gušći, izaći će za stepenicu rjeđi kad se opusti) - vegeta - miješati - vegeta - kad je gustoća skoro postignuta dodati još komad maslaca i u zadnjim minutama žlicu-dve kiselog vrhnja inače je problem slanosti špinata koji je po defaultu bljutav, ali mu vegeta da "ono" nešto punog okusa, tako da sam ja 2 puta ovlaš prošao preko cijele mješavine (750g smrznuti) i bio je tek zadovoljavajuće slan. ima tu dosta njubi savjeta, ali nije ni recept nešto kompliciran, a možda nekome i pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20734 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Bio je zatvoren cca mjesec dana od strane državnog inspektorata kada su utvrdili da radi ilegalno, bez ijednog papira, bez plačanja poreza itd. Nakon toga je platio kaznu, riješio svu papirologiju i na kraju se proširio. Tak da sad postoji trovač na Ilici kod Reljkovičeve i novi na okretištu tramvaja Črnomerec. Osim defaultnih čevapa preporuka je kebab, a meni jako dobar hamburger jer nema gotove hamburgere nego pljeskavicu peče na drvenom ugljenu. U hambi stavljam salatu, krastavce i ljuti umak od kebaba. ![]() Edit: Zaboravil sam napomenuti da sam jučer navečer ispekao rolanu šunkicu u tijestu. Stoji mi još od uskrsa u škrinji (bilo je viška). Sad ćemo skuhat trdo kuhana jaja i uskrs je tu. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 10.10.2010. u 08:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20735 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20737 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Usput, umro je stari Rubelj. http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...lj/516969.aspx
![]() |
![]() |
#20738 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Upravo se priprema kunić na lovački s tri vrste gljiva, prilog su njoki i salata od crvenog radiča.
![]() |
#20739 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...06.html?pos=n1 Nije bio vrhunsko odredište ali kad zagusti njegovi loši čevosi i čak i ne toliko loše pice punile su nam škembe. ![]() U ostalom tko još dostavlja čevose u 22h navečer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20740 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Poznavao sma ja i sanitarnu,naime od bivše tata je šef inspektorata u ZG,pa se čoek na ručku sablažnjavao kad je čul di idemo na čevape,provjeri info,jer Arafim ti zicer nebu rekel da ga je zatvarala sanitarna,kao što ti ni ja nikad nebum rekel da se spremam prošvercat dvije 5850 preko grane slijedeći vikend ![]() BTW,sprdačina da nijedan pes više ne šeće ulicama oko trga francuske aludira na to da nije više puta imao deklaracije o porijeklu mesa ![]() BTW,stara spremila lazanje danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.10.2010. u 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20742 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sisa-pa kupiš blitvu na placu i napraviš "na špinat" To je jedini način na koji ja mogu jest tu odurnu biljku-na špinat i kao prilog carsko i pečeni krumpač ![]()
![]() |
![]() |
#20745 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za doručak šunka u tijestu s jajima. Kasni ručak pileća juha s povrćem, pohana vratina, rizibizi, cikla. Desert muffini s puno čokolade. Pošto je recesija i nemam više pive i vina opuštam se sa kombinacijom vodke i fante. ![]() Whirlpool Mikrovalna Kuharica - Priručnik za korisnike
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 10.10.2010. u 21:52. Razlog: Dodatak Jelima |
![]() |
![]() |
![]() |
#20747 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20749 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
OT: Jutros sam ispekao dva jaja na oko na teflonki i razmisljao hocu li sa tim pojesti kasiku posnog sira ili kasiku ajvara. Ipak sam se odlucio za ajvar, bez kruha naravno ![]() Da se pohvalim: 24 kile manje, po jucerasnjem vaganju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20751 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sram me, ali sta sad... Visina 195cm, prije 150kg, sada 126kg. Bilo je krajnje vrijeme... Fora je sto to nije tako strasno izgledalo, jer sam bivsi sportas, pa je bilo dosta misicne mase. Sada naravno izgleda puno bolje. Jos nekih 20-ak i mislim da ce biti ok. Ovo do sada sam skinuo u dva i pol mjeseca, a mislim da je to malo prebrzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20753 |
Super Moderators
|
Jučer cijeli dan nisam ništa jeo do dva ujutro, pasmater i virozi i čironji ![]()
![]() |
#20755 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Roknuo kebab sa Amdijinog kvarta ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20756 |
Super Moderators
|
Kako stvari stoje-oko 16.00 bi mogla past lagana musaka ![]() Mislio sam da bude danas bažul i zelje ali nebum se bunil.
![]() |
#20760 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Potpis, ja sam u 3 mj. 10 kila, i bome još se nisam ispaglao kak spada, a prosla je skoro godina dana. Nadam se da se ne izgladnjuješ previše, jer nije zdravo za organizam opčenito...jedi dobro, al postepeno smanjuj. Kaj da ti pricam, ak si tka puno skinuo, onda znaš šprehu , samo mi je sumnjivo jer je pre prebrzo. Danas sam bio na ćevapima tamo na kutu placa kad se ide iz Linksa. Ubio se za 30 kn. Mali ćevapi-pommes-3dl mineralne( ![]() Nisam znao da imaju sarme i grah inače bih...grah s koolobasom ![]() ![]() Citiraj:
![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 12.10.2010. u 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|