|
![]() |
#20705 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jaaaaako dugo nisam bio, i onda sam prošli tjedan završio tam. Iskreno: ne znam što je, čak ću reć dobro, u tim čevapima. Plasično/gumeni bez okusa, sa prevodenastom lepinjom i niš luka + što su za obične čevape preljuti (meni ne ali da netko tko uopće ne voli ljuto naruči, pojeo bi možda 1). ![]() I ovo sad nisam pretjerao, ali stvarno. I dalje su mi najbolji čevosi u rubelju, naravno sad će bit zamjerki na ovo al bmk, oni su jedini čija lepinja valja, da ne pliva u vodi i da nije ogavna kad ju jedeš nego je taman kak treba bit, a čevosi također jedino da ih malo više ispeku (u dubravi u Tesličkoj najčešće jedem).
![]() |
#20706 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ove iz tržnice su bile sočne , mesnate i fine. Bio sam jako gladan nakon kupnje 3 teške vreče krumpira. E Buljo, također naručujem tamo ![]() Slažem se s prijedlogom koju predložio syss. Ali u Čingaću sam se ubio od sode bikarbone ( koliiko sam najeo brzo a poslije mi je strašna muka ) Koliko trpam i ništa ne prima :P
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20707 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Juha od sitniša, pola piceka se peče (domaći grahorasti-1.5 kg je pola ![]() Hladni Fresssh ![]()
![]() |
#20708 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Drage volje ću jedan dan na te šiše navratit.... tek tolko da kad me neko pita: JESI PROBAO OSOBNO U ZADNJE VRIJEME? da mogu odgovorit potvrdno ![]() BTW,danas su punjene lignje al ne na žaru već u pečnici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20710 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#20712 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa tko nebi znao za gazdu Afrima i njegove Atomske čevape. ![]() Meso je povezano sojom i silikonom, a kad padnu na pod odbijaju se ko gumena loptica. Šta reći nego da su okusom odlični, ali iza njih obavezno popiti coca colu. Znam iz iskustva jer ih jedem već dvadesetak godina i još sam živ. ![]() Ali ako hočete pojest prave čevape navratite kod Labusa u Mitnicu na Črnomercu iako su po meni mazalice daleko najbolji specijalitet. Citiraj:
![]() |
![]() |
#20714 |
Strichek Moderator
|
Ako će ti fali društa ja se javljam za cijelovečernju degustaciju ![]() Danas je stara ujutro otišla u šumu i dofurala 2 ogromne sunčanice (šteta što nisam slikao) i lijepo spohala, malo pomfrija, zelena salata ![]()
![]() |
#20715 |
Premija
|
Kakvi su ćevapi u tri fenjera? Nema boljeg nego doći u 3 ujutro kod trovača po ćevape ![]()
![]() |
#20716 |
Super Moderators
|
Lagana večera-ostatci pečene piletine, raženi. Jedino si još gruntam između hrena i chili-majoneze ![]()
![]() |
#20717 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Jedino im je lepinja prevodenasta (sindrom kod večina "čevapo-pekača"), što nekome paše a nekima, kao meni, ne.
![]() |
![]() |
#20718 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#20719 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Prije nekoliko dana, kad sam kosio travu, uočio sam u dvorištu neke gljive... Pošto mi je ovo slabo područje jer znam prepoznati samo vrganj i pupavku, molim bih da mi netko veli o kojoj je vrsti riječ. http://slike.hr/slike/gljive1_e56c8.jpg.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#20720 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20723 |
Super Moderators
|
Ostalo je još nekaj ćiknšita pa se rade punjena jaja ![]()
![]() |
#20724 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Složena neka pizza a la sve što sam našao u fridju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20726 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Pazi da ti Jelc ne skuži gdje rastu jer bu ti by night sve obrstil. Ja sam danas nabral punu kantu od 25 litara. već su narezane i u škrinji.
![]() |
![]() |
#20727 |
Premija
|
![]() |
#20728 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo pocinje tekma, a ja smazao pizzu sa 3-4 vrste sira. Predobro. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20730 |
Super Moderators
|
Jebomepes ak to liči na puze ![]() Kaj tak zgledaju dok rastu ili...? edit: One kaj ja Žderem više ovak zgledaju: http://gljive.blogspot.com/2007/10/listopadna-puza.html http://www.mushroomtable.com/wild/im...y_fungus_1.jpg
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.10.2010. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|