| 
 | |||||||||||
|  07.12.2004., 21:43 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: Osijek 
				 | 

Korumpirani divX!
			 Sto znaci poruka "File is corrupted! Seeking will be very slow"???! - izbaci mi je bs kada pokrenem neke divx-e koje sam    posudio od frenda?? A u mpclassicu pise da je problem u sihronizaciji! Cega?? Pojavi se prozorcic "Avi chunk viever" i tu pise da bi trebalo ponovno provesti "re-interleaving" kako se to radi? | 
|   |   | 
|  07.12.2004., 22:23 | #2 | 
| Moderator Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Ostecen ti je film. Greska kod kodiranja, kopiranja... Mozes ga popraviti tako da ga otvoris u VirtualDubu koristeci "Rederive keyframe flags" pa sejvas (direct stream copy). 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.12.2004., 20:34 | #4 | |
				 | Citiraj: 
   ali svjedno ne pomaze! izbaci mi poruku out of memory, probao sam s "ispravnim" filmom i s njim je radilo, ali s ovima nece! jel vrijedi sta onaj error scan?? | |
|   |   | 
|  10.12.2004., 00:19 | #5 | 
| Moderator Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Koji error scan? Probaj ukljuciti "Disable optimized streaming I/O (Saves memory). Nalazi se u istom dijalogu. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  10.12.2004., 22:01 | #6 | |
				 | Citiraj: 
 probao sam "normalno" otvorit film u vdubu, otvori ga, probam ga snimit pod drugim imenom, i negdje oko pola kaze da ima jedan frame koji ne moze procitat i ne ide dalje, pa sam probao pokrenut taj scan za greske i to cini se traje poprilicno pa ne bi cekao par sati a da to ni nije to! probao sam i sa onom drugom ukljucenom opcijom - ista stvar!  | |
|   |   | 
|  10.12.2004., 23:07 | #7 | 
| Sannin Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Split 
				 | www.doom9.org  tamo lipo sve pise, kako i sto se treba namjestit u VD meni je pomoglo dosad svaki put, treba tu negdje jos upisat svako koliko da se racuna novi key, nesjecam se tocno di... 
				__________________ YES - BUT / your evaluation is superb - behold the underlying truth | 
|   |   | 
|  11.12.2004., 21:18 | #8 | 
| RIAA Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: zg 
				 | otvori u virtual dubu,,  zapamti na kojem ti frameu "zasteka"  i nakon kaj ti se vd zrusi  ,,  opet otvori i izrezi taj dio -> selektiraj  od keyframea prije greske do keyframea poslje greske,, onda stisni dilit ili cut i tak spremi.. ili selektiraj film od pocetka do keyframea prije zastekavanja,, i spremi ga u jedan file onda selektiraj film od keyframea poslje gresnog framea do kraja i spremi ga u drugi file,,,, onda ih ljepo spoji nazad u jedan u virtualdubu,, append segment.. il kaj vec | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |