PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Korumpirani divX! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15079)

Ivan Tartar 07.12.2004. 20:43

Korumpirani divX!

Sto znaci poruka "File is corrupted! Seeking will be very slow"???! - izbaci mi je bs kada pokrenem neke divx-e koje sam :rolleyes: posudio od frenda?? A u mpclassicu pise da je problem u sihronizaciji! Cega?? Pojavi se prozorcic "Avi chunk viever" i tu pise da bi trebalo ponovno provesti "re-interleaving" kako se to radi?

Costa 07.12.2004. 21:23

Ostecen ti je film. Greska kod kodiranja, kopiranja...

Mozes ga popraviti tako da ga otvoris u VirtualDubu koristeci "Rederive keyframe flags" pa sejvas (direct stream copy).

Rivi 09.12.2004. 13:38

A često se dešava i kad film, sekvenca ili šta već, koji je skidan s neta, nije skinut do kraja.
Ja VD-om nisam uspio popravit ništa.

Ivan Tartar 09.12.2004. 19:34

Citiraj:

Originally posted by Costa
Mozes ga popraviti tako da ga otvoris u VirtualDubu koristeci "Rederive keyframe flags" pa sejvas (direct stream copy). [/B]
uh, jedva nade tu opciju:D
ali svjedno ne pomaze! izbaci mi poruku out of memory, probao sam s "ispravnim" filmom i s njim je radilo, ali s ovima nece!

jel vrijedi sta onaj error scan??

Costa 09.12.2004. 23:19

Koji error scan?

Probaj ukljuciti "Disable optimized streaming I/O (Saves memory). Nalazi se u istom dijalogu.

Ivan Tartar 10.12.2004. 21:01

Citiraj:

Originally posted by Costa
Koji error scan?

Probaj ukljuciti "Disable optimized streaming I/O (Saves memory). Nalazi se u istom dijalogu.

ima neka opcija video>scan video steams for errors

probao sam "normalno" otvorit film u vdubu, otvori ga, probam ga snimit pod drugim imenom, i negdje oko pola kaze da ima jedan frame koji ne moze procitat i ne ide dalje,
pa sam probao pokrenut taj scan za greske i to cini se traje poprilicno pa ne bi cekao par sati a da to ni nije to!

probao sam i sa onom drugom ukljucenom opcijom - ista stvar!:fuming:

ßellerophon 10.12.2004. 22:07

www.doom9.org

tamo lipo sve pise, kako i sto se treba namjestit u VD
meni je pomoglo dosad svaki put, treba tu negdje jos upisat svako koliko da se racuna novi key, nesjecam se tocno di...

markich 11.12.2004. 20:18

otvori u virtual dubu,, zapamti na kojem ti frameu "zasteka" i nakon kaj ti se vd zrusi;),, opet otvori i izrezi taj dio -> selektiraj od keyframea prije greske do keyframea poslje greske,, onda stisni dilit ili cut i tak spremi..
ili
selektiraj film od pocetka do keyframea prije zastekavanja,, i spremi ga u jedan file onda selektiraj film od keyframea poslje gresnog framea do kraja i spremi ga u drugi file,,,, onda ih ljepo spoji nazad u jedan u virtualdubu,, append segment.. il kaj vec

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58.