|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
meni se to cesto dogodi, igram nfs i onda shvatim da kasnim na posao, ne preostaje nista nego sjest u auto i nagazit.... srecom vozim kantu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
E ovo je istina! jednom mi je muha sletila na gornji desni rub monitora i pocela me zivcirai. U sljedecem trenutku sam uzeo plazmu i kao poceo rokati po njoj ![]() ![]() Jebote kako sam se nasmijao kad sam skuzio koji sam kreten kad mi se muha stopila sa igrom.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hehe, citajuci ove postove posetno sam se nasmijao. imao sam i ja slicne flesheve i ostalo. npr. , kad je quake III bio igran po cijeli dan, ono...doslovno sam par puta pao sa stolice jer sam izbjegavao raketu koja me gadjala (!!!!!!!). mislim...heh...totalna uzivljenost. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
sad ste se izdali evo citam post BD " jednom sam igrao CoD 10 puta ubrzano iz zezancije punih sat vremena, pozvala me ekipa na kavu nakon toga .. gle ono, mislio sam da stojim na mjestu kada sam išao prema birtiji mislio sam da je svijet stao ... da stojim da se ne mičem ... da nikada neću stići ..." a toliko ste srali o latinici i latinu kad je on srao o gejmerima a izgleda da je u pravu ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
¸Ljudi jeste vi svjesni da se drogirate igricama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
... da se nadovežem ... Mercedes Benz ima test poligon, pravi auto u koji posjedne lika sa ulice, da doslovno izađu van i uhvate 10 - 15 običnih ljudi i plate im da se vozikaju u tom autu. Auto je pravi mecan na hidraulici i okolo je 360° pano i sada se ti vziš i zajebavaš okolo, a oni bilježe sve tvoje greške, dakle one koje smrtnik radi ne profi vozač pa da t to kasnije elektronika ispravi kada skupiš pare i kupiš takvog mecana ... ali kada to završi ne puste te van 1 sat, upravo zato jer se mozak mora vratiti u normalu, malo prije si se zaletio u Bus bez posljedica i velika je vjerovatnost da buš se uistinu zaletio vani u bus ako si umoran i zanesen i to je to ... treba biti minimalno pametan i svjestan ... niš više ... mislim daj pogle koliko luđaka i pijanaca u ovoj državi ima vozačku (ispričavam se svim braniteljima ali osoba sa dijagnosticiranim PTSPom NE SMIJE SJEST ZA VOLAN !!! pogotova ako ima još propisane neke lijekove za taj PTSP) ... sorry ali to je takva bolest, ko da lik sa jednom nogom se prijavi za montebike downhill i tvrdi da je sposoban za to ... gle liku za volanom sa PSTPom se lako desi flash da je na bojištu i da su pješaci u kabanicama na pješačkom dugobradati pavijani i samo stisne gas i upali brisače, to je 100 puta vjerovatnje i lakše da će se desiti nego da netko od gamera uzme rail gun i okolo počne skidat susjede iz zajebancije ...
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 21.11.2004. u 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
a gledaj zasto latin nije doveo nekoga u emisiju ko bi govorio o Lan party-ima, recimo kao sto su radili Impusle9 clan (quake2) sa slovencima, pa to je vec postalo internacionalno prijateljstvo... ljudi igraju igrice zabavljaju se, pricaju o slicnim stvarima jer ih slicne stvari zanimaju... ja sam osobno stekao par dobrih prijatelja preko neta (igrajuci quake3 i quake2) i bio na par lan party gjde je bilo do jaja ![]()
![]() |
#40 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajmo fino nabavit rajl gan i skinut latina ? ![]() @Black dragon : ČAŠE LEVITIRAJU ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
JDM
|
Ajmo i profesore skinut rajlgunom. Baš za projekt iz fakultativne fizike radim plazma gan. Ima ko kakvu šemu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
JDM
|
@ludi dečarac: Prvi stup je tvoj i božji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |