![]() |
Ljudima doslovno slabo od HL2, OPREZ!
Nije zajebancija ... već se otvaraju forumi okolo, ljudi uistinu imaju zdratvene tegobe ... vjerovato je vezano uz POV (point of view)
http://www.warp2search.net/modules.p...icle&sid=20871 http://www.steampowered.com/forums/s...hreadid=176796 http://www.steampowered.com/forums/s...hreadid=177550 http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?t=51442 |
uf... dobit cu ga u ponedjeljak pa javim ako mi pozli :D
|
ovo su možda neki od mojih zadnjih postova....:(
|
iss boli me k......c staviti cu lavor pored kompa :Dd
|
Citiraj:
|
Ljudovi da niste epilepticari:confused: . Šalim se narafno. To ti je od toga što mozak dobiva podražaje o promjeni okoline i osječaj kretanja a tjelo ti ustvari miruje. Dodaj tome adrenalin čekajuči kad će nešt skočiti na tebe. To je zadnje vrijeme velki problem jer se igre sve više približavaju stvarnosti. Još ako pribiješ glavu 10cm od monitora pa ne visiš okolni svijet... Recept za zbljuv:clap: .
Evo ti nešto što je meni jako pomoglo: Ima jedno pravilo da ti bulja bude 2x dijagonale monitora od pov monitora i to bi ti trebalo pomoči. Probaj lupiti piv :beer: pauzu svakih 45-60min... Meni se jednom poslije 8h igranja matrixa (prešo u jednom danu) dogodilo to da sam imo osječaj usporenosti okolnog svijeta (bullet time :p ). Nakon 1h me prestalo prati ali sam imo neuspojavu tipa da sam probo ostaviti čašu u zraku dok sam se otišo popišat :D . |
Citiraj:
|
hahaha :D ,sve mi je jaaako poznato...
ovo mi je bice jedina prilika da ovo spomenem... ali primjetio sam da nekad strejfam u hodu... |
Majke mi moje mutave, ne zejebavam se fakat sam to napravio. Sva sreca bilo je sa onom nutela časom.
|
ili nedaj boze sjest u auto nakon NFS:Undergrounda :P :D
|
I ti isto?!? Ja u kuću ulazim ko da me tom clancy rodio. Dobro da ne kiknem macka umjesto flash banga kad ulazim :D .
|
uf.. ovo me sve podsjeća na stare dane još od 486-ice kada sam prvi put dobio PC. (imao sam prije C64)
Cijelu sam noć igrao DOOM a kada sam krenuo u školu ja sam bio ko drogiran... Poslije se mozak nauči na takve stvari |
jednom sam igrao CoD 10 puta ubrzano iz zezancije punih sat vremena, pozvala me ekipa na kavu nakon toga .. gle ono, mislio sam da stojim na mjestu kada sam išao prema birtiji mislio sam da je svijet stao ... da stojim da se ne mičem ... da nikada neću stići ...
|
meni se znalo dešavati da sanjam ono što bih igrao po cijeli dan...
a da ne spominjem čudan osjećaj u glavi, kao da imam problema s tlakom... :cool: |
Pukli smo ko kokice. Definitivno.
|
pa ja kad god hodam malo brže i ulazim u zavoj kao da hoću da mi noge proklize u zavoju nešto kao drift ili powerslide da napravim! od previše colina i nfs-a!
|
Mada ima tu i pozitivnih stvari...
Recimo dosta sam igrao razne simulacije (auti) Jedno sam ušao u rotor malo brže (padala je kišica), auto je zaplesao. Imao sam osjećaj ko da sam već sto puta bio u takvim situacijama. Pošto igram na volan ostaje onaj instinkt kuda treba vrtiti volan nema više razmišljana samo instinkt!!! |
pa da kad igraš auto simulacije i nađeš se u nekoj nezgodnoj situaciji u pravom autu znaš što trebaš činiti jer si to 100 puta radio čak i ako igraš na tipkovnici!
|
Mene je strah hodat po stanu u mraku nakon par sati DoomIII. Samo čekam da me netko zaskoci.
A pak nakon Undergrounda mi dođe da starom čopim auto i odem driftat i ludovat po gradu. :D |
LOL trgo sam se od smjeha, moram to probat :D
|
Sad je 2:58, igrao WC3 od 21:20.
HL2 je goli kurac kak se ja trenutno osječam :D |
Najgora je stvar kad igram da zaboravim treptati!!!
Oči mi se osuše!!! |
Citiraj:
može i nafaborat...ali on je malo jači pa nije za svakodnevnu uporabu |
Citiraj:
|
zna mi se dogodit kad igram neku pucačinu a netko me u sobi živcira, da počnem okretat miš prema njemu u nadi da ću ga pogodit ganom! (najčešće brat ili stara) !
|
Citiraj:
vi gejmeri ste totalni luđaciiii.... ja naprimjer kad sam iznenanđen uzviknem omfg (da, baš [omfg]), a smijem se "lololol, lol, lol, rotfl!!!!" a ljudi me gledaju čudno... |
Tako i kod mene, nakon 5ćuki vožnje NFS III s 900Km/h i u zavojima. Odem van imam osjećaj da je sve 3X sporije. treba mi jedno 30minuta da se vratim u normalu.:D
|
Ma to su gluposti. Ja sad špano HL2 i nije mi niš. Majke mi. Barem niš vidljivo.:D
|
Ja imam osječaj bullet timea nakon par sati igranja bilo koje igre sporijeg tempa ili neke koja misporo ide na kompu. (npr c&c generals kad igram protiv sedam hard enemyja (to mi ubija cpu, ali nema veze...)):D
|
meni je zakon bilo kad sam skinuo par (citaj:20) replayeva iz dawn of war-a i gledao sam ih 2x brzinom i tak negdje 3-4h, te nakon toga odem van u windovse i sav sam ubrzan ko da sam na speedu. Kewl! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |