|
![]() |
#181 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
nema veze. Al su miroljubivi Škoti. To što su oni za Veliku Britaniju se nas ne tiče. Nisu Englezi i nisu se došli ovdje tući i raditi sranja. A ta ekipa koja ih je htjela šorat sigurno ni ne zna za koga su oni. tako da su došli i Celticovi ili Hiberninanovi navijači, bilo bi isto. Par morona kojima je sperma lupila u glavu, idu se šorat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
Uprava ne igra, odnosno ne puši tekme nego to rade igrači i rijeđe trener. |
![]() |
![]() |
#184 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Samo kratko,suprotstavi Hajduk Karlovcu,u 10 utakmica 7 će dobiti Hajduk,7, iza toga stojim sto posto,kad ste svi,tako reći,infišali u nove senzacije, i cjepidlačenje. S druge strane,usporedi oba kluba 10 puta sa Dinamom, od 10 utakmica Hajduk će izgubiti niti 4,to te uvjeravam,a Karlovac ako jednu dobije prestajem gledat nogomet. Izjava uprava ne igra nego igrači je jedna navijačka polupismena parola kojom se pokušavaju instruirati i navesti mase,poluglupih navijača da za sve okrive igrače koji samo hebu manekenke,i troše brdo nikako zarađenih para, što reći onda za Bayern? Sigurno,mora da im igrači ništa ne valjaju. U toj ekipi nema kemije,a nema je zato što je uprava kupovala kako im se sprdnulo, očito nekompatibilne igrače. Nisu igrači Hajduka krivi nego uprava koja ih je skupila,očito u krivom klubu, ili na krivim pozicijama,pa Ibričić zaigra na desnom krilu odjednom,to čak nije ni WTF,ni LOL,nego X-Files. Samo sam sugerirao svoje viđenje,nastavite kako želite,ali po meni,Dinamo je prejak za HNL,a u Europi ima isključivo kompleks neuspjeha,i Mamićeve tiranije.Također,krivica samo uprave i Mamića. Artmedia je klub u rangu Dinama apsolutno po svemu pa su igrali ligu šempions kako kaže Ivić, a ruku dam u vatru da je Salzburg duplo lošija ekipa nego Dinamo,duplo. Imaju curse,jednostavno. I nikako da se te kletve riješe,očito nikako - dok je Mamić unutra,i hijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Vidim da nažalost nemaš pojma. Čim su se spustili avionom,grupica iz Bristola je poslala ađutanta u draškovićevu 23 uz upit: wanna fight? Ou yea baby ![]() I briga me šta su oni za velku britaniju il ne,oni su protestanti koji si kroz povijest nisu uspijeli nać zajednički jezik s katolicima,pa je stoga bilo rezanja grla i paleži,što ih po njihovu žalost čini mojim neprijateljem za sva vremena ![]() BTW,krećem na put večeras za Edinburg,čitamo se za tj dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Povlačim sve svoje teze o pokušaju napada na Škote. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, ludilo, od desete godine ![]() A prošle godine smo pušili bodove od Osijeka, Belupa, Zagreba...kao-nemamo od koga izgubit... Da te podsjetim malo: http://www.sportnet.hr/Rezultati.aspx?ID=236 A sezonu prije od Varteksa, Međimurja, Zagreba... http://www.sportnet.hr/Rezultati.aspx?ID=1 Uvjek se ima od koga popušit. Da ne pričam kak prošle godine ni ne bi osvojili prvenstvo da netko nije imao pristup kako ćemo-lako ćemo ![]() Reći da je 25 utakmica prije kraja prvenstvo gotovo je u najmanju ruku-smiješno...a u igri je još 70 bodova.
![]() |
#190 |
Guest
|
Da, sve je jedna ogroman urota ![]() Za sinergiju da se stvori u momčadi treba proći nešto vremena, a igračima je posao da se prilagode novonastaloj situaciji isto kao što je treneru posao da ta novonastala situacija koju stvori bude sto manji šok koji bi trebao što kraće trajat. Tu zarađuju svoj pozlaćeni kruh i tu imaju za radit. A za neke teorije zavjere, Mamiće, Kerume me iskreno zaboli briga. Ni Hajduk ni Dinamo nije Celtic. A ja sam službeno član dinama od 1987. Pa kaj sad! |
![]() |
![]() |
#191 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#192 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Sve drugo što kažeš stoji,bodova je još ko u priči,ali za mene,prvenstvo je važno samo zbog Šibenika ![]() Taj netko kako ćemo lako ćemo je sad 14.Mislim da to govori samo za sebe,ukoliko imaš informaciju Hajdukovog preporoda od idućeg kola i 25-0 scorea,vrlo rado,samo podijeli sa mnom,a ja sa kladom. ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.08.2009. u 22:10. Razlog: nije ti ovo modra lasta... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Super Moderators
|
Bog ga jebo...mi im nemremo dat gol cjelu tekmu a Međimurje im za 4 minute utrpa dva komada ![]()
![]() |
#194 |
Antimićanin
|
Karlovac : Inter Zaprešić 1:0 ![]() Mata Štefančić 57' minuta ![]() I da, i to se dogodilo, pamtite datum 29.08.2009 ![]() ![]() YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Dinamo : Slaven = 3 : 0@prvo poluvrijeme, unknown minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ali opet, citiram Pamića: "Cilj nam je ostati u prvoj HNL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dinamo opet liječi frustracije u HNL-u. Morales car, gleda nosonju na vrhu šesnaesterca i puca u spojnicu ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Super Moderators
|
Ajd, nek se malo ispušu da im se vrati samopouzdanje nakon pretrpljenog straha protiv moćnog Zadra ![]()
![]() |
#206 |
Super Moderators
|
Rezultati 6 kola: Karlovac 1 : 0 Inter Zaprešić Šibenik 1 : 0 Rijeka Croatia Sesvete 1 : 2 Osijek Hajduk 1 : 0 Lokomotiva Istra 1961 2 : 1 Zagreb Cibalia 4 : 0 Varteks Međimurje 3 : 0 Zadar Dinamo 6 : 0 Slaven Belupo
![]() |
#207 |
Premium
|
![]() |
#208 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Ko da je bitan Zadar, neodlučeno protiv njih i recimo Šibenika u gostima nisu uopće strašni, dok god se sav posao obavlja doma i na ostalim lakšim gostovanja (ona koja nisu u Dalmaciji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|