|
![]() |
#151 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Prije tri godine, Karlovac je igrao utakmicu koju je morao dobiti. Tada je došao Igor Pamić i da ju je izgubio, pao bi u ČETRVTU ligu. Ostali su u trećoj na jedvite jade uz tu pobjedu od 1:0. Tu sezonu su osvojili treću, došli u drugu i bili viceprvaci. Bili bi i prvaci da se nije formirala liga 16. A sada kad se pogleda, Karlovac je natamburao dogogodišnje prvoligaše. Liga kakva je da je, prva je, bolje nema. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rijeka - Ajduk 2:0 Zadar - Dinamo 0:0 Nije nam trebalo ovak popušit dva boda...
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa niste valjda mislili da budu u svakoj tekmi do kraja zabili 5 komada? Šteta zbog dva boda ali ništa strašno. Uosatlom, kao što Vejita kaže, u Zadru je uvijek bilo frkovito. Kladim se da je ovo bio ''svi u šesnaesterac i izbij loptu do Zagreba'' bunker ![]()
![]() |
#158 |
Antimićanin
|
Ale ale, o Hajduče... Majko Isusova sveta. Kaj ta Torcida čeka? Da neko proširi ligu na 18 klubova da Hajduk ne izleti van ili šta??? E sada mi je opet žao i to jako žao što smo sa Sesvetama doma igrali 0:0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Čitam sad da je i Zadar imao svoje šanse ali da se Dinamo opet ispromašivao, Badelj u prečku, Mandžukić Morales i Bišćan promašili stopostotne šanse a u zadnjoj minuti Pap zdrmao prečku...
![]() |
![]() |
#160 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam jel bilo dosad, ali potrgao sam se na ovo. "Ispred Hajduka je samo dragi Bog... I ćaća i mater... I dida i baba... I more, i barka, i riba... I galeb, i škoji, i Sv. Duje... I Karlovac, i Lokomotiva, i Istra, i Međimurje, i Osijek, i Zadar..."
![]() |
#161 |
Super Moderators
|
![]() |
#162 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
|
Da, događa se i boljima od njih ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Super Moderators
|
![]() |
#165 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Ovo je najveći problem i zajeb u 1.HNL-u http://www.index.hr/sport/clanak/mak...ot/447166.aspx jebeš ti i Hajduk i Dinamo, i ko je prvi i ko je zadnji, evo svi se zajebajete sa pozicijom Hajduka na tablici,pa šta onda tu su di jesu istripimo zajebanciju i gotovo.al ovo mislim da bi tribalo malo žešće sankcionirat
![]() |
#166 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
Ma treba napraviti biznis od toga. Dodje neki holivudski redatelj koji želi snimiti dobru šoru, plati masne pare državi, država napravi borilište negdje u zagori i samo pusti jedne i druge da se mlate. Dobiš i nova radna mjesta i svi sretni i zadovoljni. Naravno, sudionici nemaju pravo na zdravstvenu zaštitu, da ne bi tu trošili novce. |
![]() |
![]() |
#168 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ali ovo... mislim, ako se već šoraju i vole šorat, nek se dogovaraju i makljaju, that's fine with me, ali neka to ne rade po autoputu jer će neko najebat ni kriv ni dužan. I još jedan fenomen ovog vikenda. Dinamo igra kod Zadra 0:0. Ekipa koja je kod nas pred 6 dana trebala otići sa jedno 6-7 komada u mreži ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ovo što ti dečki rade, dogovorene tučnjave i slično, trebalo bi proglasiti činom mržnje i u buksu na minimum 5 godina za sve sudionike. Da vidiš kako će se to brzo promijeniti. A na stadionu sve izgrednike nalupati pondrecima kad god se napravi sranje i opet stroge kazne dati za bacanje baklji i slična sranja. Jel si može itko od vas zamisliti da BBB prije tekme na miru u Splitu sjednu i birc, piju i pjevaju, ili pak Torcida u ZG? Neki idioti čak ni miroljubive Škote nisu u četvrtak mogli pustiti na miru da piju i pjevaju na Cvjetnom, nego su ih htjeli šorati. Srećom pa je bilo policije da ih obuzdaju.
![]() |
![]() |
#170 | |
Kapetan od beloladja
|
Citiraj:
šta se tiče slovačke policije ono nije u redu po ničijim standardima,nije da branim torcidu al ako nisu zaslužili nisu, za ovo na pumpi bi in jeba mater i jednima i drugima
![]() |
![]() |
#171 |
3.14zda ®
|
U tome i je problem, gotovo nijedan navijac Hajduka, bar one koje ja poznajem, ne zna primiti zajebanciju na svoj racun. Uvijek je kriv netko drugi. Zadar je oduvijek imao "svoju" ligu, odnosno poseban koeficijent za svaku utakmicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Kapetan od beloladja
|
Citiraj:
a to ko je kriv za stanje u klubu, mogu ti samo reć da je moje osobno mišljenje da bez benzine se to neće rješit. mislim jebeš ti svagušu kad ga se nešto pita,ovi samo gleda u Keruma. pa jesi ti sinko predsjednik ili si koji kurac. ma mislim općenito koji su tu likovi u igri to nije normalno
![]() |
![]() |
#175 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
Da, znam ![]() ![]() Citiraj:
Čekaj, šta je fakat neko htio se ići tuči sa Škotima??? pa koji su to kreteni, Bože dragi. goli otok i tucat kamen. ili čistit minska polja kukom i motikom. druge nema ![]() Citiraj:
Moje mišljenje je da je Hajduk bio puno bolji dok su bili u financijskom kolapsu i kad su visili nad bankrotom. Čak su i 3 naslova uspjeli ušićarit u tom periodu. Sada imaju para, ali naravno, di su pare, tu je i ekipa prava masna od janjetine da se pobrine da bude sve po njihovom. U Dinamu se zna, jedan klub - jedan vožd. Dok u Hajduku se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Oke, zna se ko plaća - Torcida i stanovnici Splita i okolice. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
3.14zda ®
|
Hahaha, kakav je lik ovaj Reja...uklapa se u Hajdukovu retoriku ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Banned
|
Žalosno da je prvenstvo riješeno nakon mjesec dana,stvarno kvragu sve. Ne može čovjek od jada gledati,uvijek se imaš čemu smijati doduše,i tko će ispast gledati,ali pitanje prvaka,pa to je komedija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nista rjeseno nije , puno prerano je ... Dok matematika ne kaze da je rjeseno , sve je otvoreno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nakon 5 kola Dinamo ima 2 boda prednosti ispred drugog i trećeg a čak 3 bogte od četvrte momčadi... A ostalo je koliko? 25 utakmica?
![]() |
![]() |
#180 | |
Banned
|
Citiraj:
Mogu se slomiti eventualno u Rijeci,Šibeniku i Osijeku koji su nezgodna gostovanja,ostalo je zeka peka,kukuruz liga. Pratim HNL sigurno 15g i ovakav start Hajduka je dovoljan razlog da svi odu, a igrački,govorim o kvaliteti samo,Ibričić i braća Sharbini su bolji od 90% kadra naše lige,problem Hajduka nije u igračima,jer su oni po meni vrhunski,nego isključivo u upravi. Ne bi se začudio da namjerno gube čak,loši jesu,ali pokazivati takvu nonšalanciju,pa to je dolje živi raspašoj,blažen bio dan kad će ih Štimac preuzeti,lupiti koji šamar i potjerati pola momčadi neposlušnika,ali ponavljam po meni,igrači nisu krivi oni su samo nezadovoljni,i Hajduk bi se morao prošetati našom ligom svuda osim kod Dinama.Šteta.. Ne dajem previše kredita kako se vidi novim prvoligašima,pa ni Karlovcu makar ih Pamić dobro teše,ali sjesti će stvari na svoje mjesto vjerujem,i biti će među prvih 6 ekipa,i to je velik uspjeh. Tu se slažem da do kraja ima mnogo,ali za pitanje prvaka,Dinamo to sebi ne bi dozvolio,da se sa Karlovcem tuče za 1. mjesto..svaka im čast,ali ne. @jelc - smiri živce,pričam šta i ti,na svoj način,sugeriraš da će im Karlovac pomrsiti račune? tko,Varteks? http://www.prva-hnl.hr/1-tablica.php Ma daj molim te..dinamo osvaja naslov,gotova priča.Samo gol razliku već sad pogledaj,a ovo što su u Zadru napravili bolje pitaj kladionice koliko je uplata bilo na čisto neriješeno,i poluvrijeme/kraj da će biti 0-0,čak sami rezultat 0-0 je jedno preko 9.50 tečaj,pa ti računaj,o čemu ja pričam,jadan ne znam,jednom sam se kladio di i Kuže i ekipa,jednom ih vidio u životu,i jednom pričao sa nekolicinom igrača iz Šibenika dolje i Zadra.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|