Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.08.2009., 18:15   #151
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
to je samo odraz kvalitete lige,slučaj karlovac...sve bi se to trebala zvati druga liga samo jedan klub zaslužuje biti u prvoj ligi,Dinamo,ali protiv koga bi igrao

P.S. Svaka čast Karlovcu,ne podcjenjujem ekipu,ali...

Prije tri godine, Karlovac je igrao utakmicu koju je morao dobiti. Tada je došao Igor Pamić i da ju je izgubio, pao bi u ČETRVTU ligu. Ostali su u trećoj na jedvite jade uz tu pobjedu od 1:0. Tu sezonu su osvojili treću, došli u drugu i bili viceprvaci. Bili bi i prvaci da se nije formirala liga 16. A sada kad se pogleda, Karlovac je natamburao dogogodišnje prvoligaše.

Liga kakva je da je, prva je, bolje nema. i trenutno smo drugi, barem na tjedan dana
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 20:28   #152
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
1:0.
2:0
Sudac ga sere i to posteno.

' alt='' border=0>

Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 23.08.2009. u 20:48.
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 22:07   #153
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Rijeka - Ajduk 2:0

Zadar - Dinamo 0:0

Nije nam trebalo ovak popušit dva boda...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 22:10   #154
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Hajduk opet ima sreće, 2 stopostotne šamse rijeke ali niš od tog. Inače bi bilo jako gadno.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je online   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 22:10   #155
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A kada je Dinamo odigrao dobro protiv Zadra u Zadru.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 22:13   #156
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Prije tri godine, Karlovac je igrao utakmicu koju je morao dobiti. Tada je došao Igor Pamić i da ju je izgubio, pao bi u ČETRVTU ligu. Ostali su u trećoj na jedvite jade uz tu pobjedu od 1:0. Tu sezonu su osvojili treću, došli u drugu i bili viceprvaci. Bili bi i prvaci da se nije formirala liga 16. A sada kad se pogleda, Karlovac je natamburao dogogodišnje prvoligaše.

Liga kakva je da je, prva je, bolje nema. i trenutno smo drugi, barem na tjedan dana
primjer za ugledat se definitivno...red,rad i - rezultat !
Staro 23.08.2009., 22:17   #157
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Pa niste valjda mislili da budu u svakoj tekmi do kraja zabili 5 komada?

Šteta zbog dva boda ali ništa strašno. Uosatlom, kao što Vejita kaže, u Zadru je uvijek bilo frkovito. Kladim se da je ovo bio ''svi u šesnaesterac i izbij loptu do Zagreba'' bunker
Staro 23.08.2009., 22:24   #158
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ale ale, o Hajduče... Majko Isusova sveta. Kaj ta Torcida čeka? Da neko proširi ligu na 18 klubova da Hajduk ne izleti van ili šta???

E sada mi je opet žao i to jako žao što smo sa Sesvetama doma igrali 0:0 Sad bi bili uz Dinamo
Staro 23.08.2009., 22:31   #159
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Ale ale, o Hajduče... Majko Isusova sveta. Kaj ta Torcida čeka? Da neko proširi ligu na 18 klubova da Hajduk ne izleti van ili šta???

E sada mi je opet žao i to jako žao što smo sa Sesvetama doma igrali 0:0 Sad bi bili uz Dinamo
Budi sretan i s ovim, doći će i vama neizbježan pad. Al za ovo do sad, svaka čast

Čitam sad da je i Zadar imao svoje šanse ali da se Dinamo opet ispromašivao, Badelj u prečku, Mandžukić Morales i Bišćan promašili stopostotne šanse a u zadnjoj minuti Pap zdrmao prečku...
Staro 23.08.2009., 22:43   #160
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ne znam jel bilo dosad, ali potrgao sam se na ovo.
"Ispred Hajduka je samo dragi Bog... I ćaća i mater... I dida i baba... I more, i barka, i riba... I galeb, i škoji, i Sv. Duje... I Karlovac, i Lokomotiva, i Istra, i Međimurje, i Osijek, i Zadar..."

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2009., 22:54   #161
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Pa niste valjda mislili da budu u svakoj tekmi do kraja zabili 5 komada?
Nije niko očekival 5 komada ali pobjedu da
Izgleda da su se malo opustili pa je bilo dobro staro lako ćemo...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 23.08.2009., 22:54   #162
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Budi sretan i s ovim, doći će i vama neizbježan pad. Al za ovo do sad, svaka čast
Majstore, ja očekujem i veselim se OSTANKU u prvoj HNL nakon ove sezone. Sve više od toga će biti jebeno veliki uspjeh. sad zamisli da tako razmišljam ja i 25 tisuća mojih sugrađana iz grada i okolice. Onda znaš kakvo je ovo veselje i euforija

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne znam jel bilo dosad, ali potrgao sam se na ovo.
"Ispred Hajduka je samo dragi Bog... I ćaća i mater... I dida i baba... I more, i barka, i riba... I galeb, i škoji, i Sv. Duje... I Karlovac, i Lokomotiva, i Istra, i Međimurje, i Osijek, i Zadar..."
E, već se dugo ovako nisam nasmijao na račun Ajduka hahahahaha...
Staro 23.08.2009., 23:04   #163
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Izgleda da su se malo opustili pa je bilo dobro staro lako ćemo...
Da, događa se i boljima od njih

Citiraj:
Majstore, ja očekujem i veselim se OSTANKU u prvoj HNL nakon ove sezone. Sve više od toga će biti jebeno veliki uspjeh. sad zamisli da tako razmišljam ja i 25 tisuća mojih sugrađana iz grada i okolice. Onda znaš kakvo je ovo veselje i euforija
Vjerujem da ćete to ostavrit, Po meni su Croatia Sesvete i Međimurje ziceri za izletiti. Onda Istra i Lokomotiva. A onda Hajduk
Staro 23.08.2009., 23:23   #164
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Da, događa se i boljima od njih
Naredne tri su nam Belupo, Inter i Rijeka...nebu dobro ak se još negdje okliznemo

Staro 23.08.2009., 23:43   #165
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ovo je najveći problem i zajeb u 1.HNL-u
http://www.index.hr/sport/clanak/mak...ot/447166.aspx

jebeš ti i Hajduk i Dinamo, i ko je prvi i ko je zadnji, evo svi se zajebajete sa pozicijom Hajduka na tablici,pa šta onda tu su di jesu istripimo zajebanciju i gotovo.al ovo mislim da bi tribalo malo žešće sankcionirat

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 00:02   #166
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor AdmiralST Pregled postova

jebeš ti i Hajduk i Dinamo, i ko je prvi i ko je zadnji, evo svi se zajebajete sa pozicijom Hajduka na tablici,pa šta onda tu su di jesu istripimo zajebanciju i gotovo.al ovo mislim da bi tribalo malo žešće sankcionirat
jel to ona ista ekipa koja se zali na brutalnost slovacke policije?
Staro 24.08.2009., 00:29   #167
Mad_Duke
Guest

Ma treba napraviti biznis od toga. Dodje neki holivudski redatelj koji želi snimiti dobru šoru, plati masne pare državi, država napravi borilište negdje u zagori i samo pusti jedne i druge da se mlate. Dobiš i nova radna mjesta i svi sretni i zadovoljni. Naravno, sudionici nemaju pravo na zdravstvenu zaštitu, da ne bi tu trošili novce.
  Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 07:11   #168
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:

tako jasno Zejebavalo se je na račun Dinama u sezoni 2004/05 pa što onda. Nisu ni zaslužili tada bolji tretman. Svatko normalan će prihvatiti zejebanciju na račun svog kluba ako igra katastrofalno, Hajduk recimo ima sada lošu seriju.

ali ovo... mislim, ako se već šoraju i vole šorat, nek se dogovaraju i makljaju, that's fine with me, ali neka to ne rade po autoputu jer će neko najebat ni kriv ni dužan.

I još jedan fenomen ovog vikenda. Dinamo igra kod Zadra 0:0. Ekipa koja je kod nas pred 6 dana trebala otići sa jedno 6-7 komada u mreži al dobro, nije da im pobjeda nužno treba, ovako i onako su oni svoja liga, no svejedno.
Staro 24.08.2009., 08:40   #169
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
I još jedan fenomen ovog vikenda. Dinamo igra kod Zadra 0:0. Ekipa koja je kod nas pred 6 dana trebala otići sa jedno 6-7 komada u mreži al dobro, nije da im pobjeda nužno treba, ovako i onako su oni svoja liga, no svejedno.
Nakon ovakvog starta svi će na Dinamo biti maksimalno napaljeni dok je prednost Karlovca dosad bila to što su ih olako shvaćali kao bivšeg drugoligaša. Ništa strašno, dogodit će se Dinamu još pokoji neriješen rezultat, možda i koji poraz, ali malo tko će se toga sjećat bude li na kraju lige omjer 25-5-0 ili 24-4-2 ili nekaj slično

Citiraj:

Spreman samuvjek na zajebanciju i na račun Dinama kad god to zasluže, ali da, slažem s eda je ovo najveći problem koji treba hitno riješiti.

Ovo što ti dečki rade, dogovorene tučnjave i slično, trebalo bi proglasiti činom mržnje i u buksu na minimum 5 godina za sve sudionike. Da vidiš kako će se to brzo promijeniti. A na stadionu sve izgrednike nalupati pondrecima kad god se napravi sranje i opet stroge kazne dati za bacanje baklji i slična sranja.

Jel si može itko od vas zamisliti da BBB prije tekme na miru u Splitu sjednu i birc, piju i pjevaju, ili pak Torcida u ZG? Neki idioti čak ni miroljubive Škote nisu u četvrtak mogli pustiti na miru da piju i pjevaju na Cvjetnom, nego su ih htjeli šorati. Srećom pa je bilo policije da ih obuzdaju.
Staro 24.08.2009., 08:40   #170
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Citiraj:
tako jasno Zejebavalo se je na račun Dinama u sezoni 2004/05 pa što onda. Nisu ni zaslužili tada bolji tretman. Svatko normalan će prihvatiti zejebanciju na račun svog kluba ako igra katastrofalno, Hajduk recimo ima sada lošu seriju. ali ovo... mislim, ako se već šoraju i vole šorat, nek se dogovaraju i makljaju, that's fine with me, ali neka to ne rade po autoputu jer će neko najebat ni kriv ni dužan.
iman ja dobru livadu na selu,prostranu,čak ima i jedna u obliku amfiteatra pa ako žele rado je dajem u koncesiju pa nek se mlate.zamisli sad kako je nekom turistu bilo koji je doša na godišnji,sta na pumpu ulit gorivo i onda doleti 100 kretena i počnu se mlatit.i recimo slučajno najebe on i žena mu i dica u autu,pa jebemu mater jel pumpa misto za obračun? pa nek se mlate u nekoj vukojebini. a ne na autocesti. al i to je uvozni proizvod ko i sve u nas nismo mi to izmislili :-)

šta se tiče slovačke policije ono nije u redu po ničijim standardima,nije da branim torcidu al ako nisu zaslužili nisu, za ovo na pumpi bi in jeba mater i jednima i drugima

Staro 24.08.2009., 08:46   #171
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

U tome i je problem, gotovo nijedan navijac Hajduka, bar one koje ja poznajem, ne zna primiti zajebanciju na svoj racun. Uvijek je kriv netko drugi.

Zadar je oduvijek imao "svoju" ligu, odnosno poseban koeficijent za svaku utakmicu
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 08:56   #172
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:

edit 02: Slaven - Karlovac 1 : 3
62. minuta - Goran Parački
krivo si prezime decku napisa
goran paracki btw.samnom je decko igrao u istri
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 08:57   #173
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
U tome i je problem, gotovo nijedan navijac Hajduka, bar one koje ja poznajem, ne zna primiti zajebanciju na svoj racun. Uvijek je kriv netko drugi.
e pa eto moš sad reć da znaš navijača hajduka koji će primit zajebanciju na svoj račun.
a to ko je kriv za stanje u klubu, mogu ti samo reć da je moje osobno mišljenje da bez benzine se to neće rješit. mislim jebeš ti svagušu kad ga se nešto pita,ovi samo gleda u Keruma. pa jesi ti sinko predsjednik ili si koji kurac. ma mislim općenito koji su tu likovi u igri to nije normalno

Staro 24.08.2009., 09:24   #174
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

I Kerum je tu samo pajac koji vozi Majbaha i seta kitu po rivi, sve je to igra malog tigra
Staro 24.08.2009., 09:25   #175
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Medulin Pregled postova
krivo si prezime decku napisa
goran paracki btw.samnom je decko igrao u istri

Da, znam Zajeba se u onom silnom zanosu dok sam pratio Live text prijenos na netu

Citiraj:
Neki idioti čak ni miroljubive Škote nisu u četvrtak mogli pustiti na miru da piju i pjevaju na Cvjetnom, nego su ih htjeli šorati. Srećom pa je bilo policije da ih obuzdaju.

Čekaj, šta je fakat neko htio se ići tuči sa Škotima??? pa koji su to kreteni, Bože dragi. goli otok i tucat kamen. ili čistit minska polja kukom i motikom. druge nema

Citiraj:
e pa eto moš sad reć da znaš navijača hajduka koji će primit zajebanciju na svoj račun.
a to ko je kriv za stanje u klubu, mogu ti samo reć da je moje osobno mišljenje da bez benzine se to neće rješit. mislim jebeš ti svagušu kad ga se nešto pita,ovi samo gleda u Keruma. pa jesi ti sinko predsjednik ili si koji kurac. ma mislim općenito koji su tu likovi u igri to nije normalno

Moje mišljenje je da je Hajduk bio puno bolji dok su bili u financijskom kolapsu i kad su visili nad bankrotom. Čak su i 3 naslova uspjeli ušićarit u tom periodu. Sada imaju para, ali naravno, di su pare, tu je i ekipa prava masna od janjetine da se pobrine da bude sve po njihovom. U Dinamu se zna, jedan klub - jedan vožd. Dok u Hajduku se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Oke, zna se ko plaća - Torcida i stanovnici Splita i okolice.
Staro 24.08.2009., 11:49   #176
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Hahaha, kakav je lik ovaj Reja...uklapa se u Hajdukovu retoriku

Citiraj:
Talijanski stručnjak je istakao kako bi utakmica otišla potpuno drugim tijekom da je Hajduk uspio prije poluvremena smanjiti prednost Rijeke: "Onda bi to bila potpuno druga utakmica. Izostala je reakcija igrača, mislio sam da u njima ima više temperamenta".

Nije propustio uputiti i koju riječ sucima: "U prvom poluvremenu igrači Rijeke su napravili dva prekršaja s leđa za crven karton, barem je to tako u Italiji. Ovdje nisu dobili ni žuti."
Sto se tice Skota, ovi iz Heatsa su za Veliku Britaniju, kao Rangersovi navijaci, protestanti. Pravi Skoti su iz Celtica i Hiberniana
Staro 24.08.2009., 12:03   #177
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Žalosno da je prvenstvo riješeno nakon mjesec dana,stvarno kvragu sve. Ne može čovjek od jada gledati,uvijek se imaš čemu smijati doduše,i tko će ispast gledati,ali pitanje prvaka,pa to je komedija..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 12:13   #178
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Žalosno da je prvenstvo riješeno nakon mjesec dana,stvarno kvragu sve. Ne može čovjek od jada gledati,uvijek se imaš čemu smijati doduše,i tko će ispast gledati,ali pitanje prvaka,pa to je komedija..
Nista rjeseno nije , puno prerano je ... Dok matematika ne kaze da je rjeseno , sve je otvoreno .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2009., 12:21   #179
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
O čemu ti pričaš???
Nakon 5 kola Dinamo ima 2 boda prednosti ispred drugog i trećeg a čak 3 bogte od četvrte momčadi...
A ostalo je koliko?
25 utakmica?

Staro 24.08.2009., 12:23   #180
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Nista rjeseno nije , puno prerano je ... Dok matematika ne kaze da je rjeseno , sve je otvoreno .
Vidjet ćeš..ne znam samo tko bi mogao zaprijetiti Dinamu,Karlovac? NHF ali priznam im pobjedu protiv Belupa,koji je također teški zaqrc,sreća je njihova šta nemaju na nikoga naletiti,u kakvom nam je stanju liga.

Mogu se slomiti eventualno u Rijeci,Šibeniku i Osijeku koji su nezgodna gostovanja,ostalo je zeka peka,kukuruz liga.

Pratim HNL sigurno 15g i ovakav start Hajduka je dovoljan razlog da svi odu, a igrački,govorim o kvaliteti samo,Ibričić i braća Sharbini su bolji od 90% kadra naše lige,problem Hajduka nije u igračima,jer su oni po meni vrhunski,nego isključivo u upravi.

Ne bi se začudio da namjerno gube čak,loši jesu,ali pokazivati takvu nonšalanciju,pa to je dolje živi raspašoj,blažen bio dan kad će ih Štimac preuzeti,lupiti koji šamar i potjerati pola momčadi neposlušnika,ali ponavljam po meni,igrači nisu krivi oni su samo nezadovoljni,i Hajduk bi se morao prošetati našom ligom svuda osim kod Dinama.Šteta..

Ne dajem previše kredita kako se vidi novim prvoligašima,pa ni Karlovcu makar ih Pamić dobro teše,ali sjesti će stvari na svoje mjesto vjerujem,i biti će među prvih 6 ekipa,i to je velik uspjeh. Tu se slažem da do kraja ima mnogo,ali za pitanje prvaka,Dinamo to sebi ne bi dozvolio,da se sa Karlovcem tuče za 1. mjesto..svaka im čast,ali ne.

@jelc - smiri živce,pričam šta i ti,na svoj način,sugeriraš da će im Karlovac pomrsiti račune? tko,Varteks?

http://www.prva-hnl.hr/1-tablica.php

Ma daj molim te..dinamo osvaja naslov,gotova priča.Samo gol razliku već sad pogledaj,a ovo što su u Zadru napravili bolje pitaj kladionice koliko je uplata bilo na čisto neriješeno,i poluvrijeme/kraj da će biti 0-0,čak sami rezultat 0-0 je jedno preko 9.50 tečaj,pa ti računaj,o čemu ja pričam,jadan ne znam,jednom sam se kladio di i Kuže i ekipa,jednom ih vidio u životu,i jednom pričao sa nekolicinom igrača iz Šibenika dolje i Zadra..
thedream je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na