![]() |
1.HNL 2009/10
Počela je nova sezona:)
Inter Zaprešić 1 : 1 Varteks 25.07.2009. 19:00 Međimurje-Karlovac 25.07.2009. 20:00 Dinamo-Istra 1961 25.07.2009. 20:00 Zadar-Cibalia 25.07.2009. 20:00 Croatia Sesvete-Šibenik 25.07.2009. 20:15 Osijek -Hajduk 26.07.2009. 20:00 Slaven Belupo-Zagreb 26.07.2009. 20:00 Rijeka-Lokomotiva |
Ludnica :)
Ajgore Š. nabijem te na dildača i tebe i ligu 16. |
nemoj tako,dinamu će Istra biti izvrsna uvertira ilitiga test uoči Salzburga :D
|
HA_HA_HA Hajduk...loool, kako politika natjera dionicare u klub i sad cupaju kose gdje su to oprali pare...ROFL :D
|
Koja panjina ovaj Pranjić:suicide:
Međimurje 1 : 1 Karlovac Croatia Sesvete 0 : 2 Šibenik Zadar 0 : 3 Cibalia Dinamo 7 : 1 Istra 1961 Osijek 1 : 1 Hajduk |
Nisu dobro počeli, ali ovakav rasplet je bolji nego da su glatko pobjedili jer bi onda vjerojatno umislili kako su jaki nakon što su pobjedili Blackburn i Osijek. Nadam se da će popravit puno svoju igru prije žiline.
Tko se zadnji smije, najslađe se smije. LOL |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno zbog ovog danas bilo samo 2500 ljudi na maksimiru |
Tješiš se kaj vam je Osijek poklonio bod a Dinamo pobjedio?:)
|
Kao što se i vi tješite da nakon pobjede protiv Pyunika i Istre možete nešto značajno napraviti u europi
|
HNL je tema, LP i UEFA je drugi thread:)
|
Citiraj:
Hoces si ponovno pogledati tu pracku glavom pod precku, ha? :D Citiraj:
|
El ja to neznam il sezona ne počinje ovak rano inače?? ili je to zbog lige 16?
Istra bila prejaka LOL, bili ispali glupi stavrno |
Citiraj:
|
Već sam brisao podjebavanja, nemojte reći da niste bili upozoreni:)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
samo je ove godine orkestar pojačan još jednim kvartetom:):) |
Malo ste zaspamali...i po Svaštari i po ATI podforumu-ni najmanje mi neće biti teško opalit još 15 bodova svakom pa dobivate besplatno 30 dana GO:)
Ubuduće se flejmajte privatno... |
Slaven Belupo 2 : 0 Zagreb
Rijeka 6 : 0 Lokomotiva |
Ova liga 16 bar će povisit broj golova po kolu ako ništa drugo
|
28 golova u 8 tekmi je fini prosjek:)
|
nisam baš siguran koliko je to dobro :) samo govori koliko su utakmice izvjesne,prvenstvo,prvak...tko ispada itd. prevelika je razlika u kvaliteti klubova,liga 16 će biti smješna...gledat ćemo minimalno 6 golova po utakmici.
Ako niš,možda napumpa vrijednost napadača pa se utrži nešto :) lokomotiva - karlovac će biti žestoki derbi :D |
Mislim da je Zadar po meni ipak No.1 za klekovacu jer kad poflautas 3 komada od onakve Cibalije....hahahaha...koji luzeri, bitno da se igraju i trajbaju lovu svoga grada, ljudi koji tamo zive i placaju porez za neciju zajebanciju.
|
Zagreb - Inter 0:3
|
Zagreb je nekaj loše krenul :S Inače su dečki uvijek ok bili, nadam se da je to samo nespremnost na početku sezone
|
Ali je Zaprasić sad prvi na tablici:p
|
hhhhhh da... Kad se samo sjetim kad smo ih mi još prije par godina pumpali u zaprešiću (tad još nije bio naftaš, a oni su još inker bili), a takav klub sad nakanta standardnog prvoligaša :)
|
Istra 1961 3 : 1 Lokomotiva
Šibenik 2 : 2 Osijek Karlovac 0 : 0 Croatia Sesvete Dinamo 4 : 0 Međimurje Dobar je ovaj mali Kramarić, dvije gajbe je uvalio. Čak su i nosonja i slepi danas uspjeli utrpat:D |
Citiraj:
Namjestio oba gola Kramariću, zabio, a sudjelovao i kod nosonjinog gola :D Plusd toga izvrsno se kreće i postavlja i brzo odigrava. Nije golgeter ali za sad je itekako koristan, s dva gola i četiri asistencije je bome dobro krenuo u prvenstvu, bilo bi dobro da mu Jurčić da više vremena i u Europi. Rezultat Dinama s rezervnom momčadi dovoljno govori o kvaliteti ove lige :) Eh da, prosjek golova Dinama po tekmi 5.5 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |