|
![]() |
#1381 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
650 Fortron može voziti 2 takve i nebi se ni oznojio ![]() Citiraj:
LMAO ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Nisam jos vidio jacu nvidia karticu u zadnjih 2 godine koja ne ispusta neke zvukove (zzzz, ppiii, pssspsp...kako koja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | |
Guest
|
Igre? Misliš na Far Cry 2 bench? ![]() Gdje su nestali dani kad se grafa kupovala samo da se može pokrenut nova igrica..? Danas djeca samo čmarkiraju.. ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 06.07.2009. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
#1385 |
Znam da ne znam.
Datum registracije: Mar 2008
|
Hvala svima na odgovorima. Znači to je normalno da ima takav zvuk. Eto sad sam 100% zadovoljan grafom ![]() A što se igrica tiče, grafa je super, prije svega u Crysisu koji mi je nekad štekao na 1680 rezoluciji, sad nemam problema nikakvih. Uglavnom sve ostale idu glatko sa svim najvećim postavkama. Ali eto nisam postao nikakve rezultate jer nisam baš iskusan sa testiranjima i onda sa upload-om slika ![]() Taj čmark sam samo naveo onako kao neku referencu. Vjeruj mi da mi nije ni najmanje bitan on, nego da mogu da uživam u igranju igara sa svim ljepotama grafike koju nude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Recimo imao sam 3 komada 8800gtx(+1ultra), i sve i jedna je zujala...a obe 3870 koje sma imal nisu niti pisnule. nekako mi se cini da ati manje cvrčučka? ![]()
![]() |
![]() |
#1388 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj sad...opet neki ban bum dobil, ili kaj? Pa naravno da je to zaxebacija...zaboravil sam staviti 2x smajlića ![]() ![]() Meni je svaka bar malo cvrćala koju god sam imal od nVidije...osim carice 8800GTS 512mb ona je ko bebica radila, i još radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() @greg - mir ![]()
![]() |
![]() |
#1393 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa vi recite da je ATI ekstra sa 1GHz GPU-om MSI N260GTX Lightning Strikes 1.1 GHz Core Clock Speed Mark : http://www.techpowerup.com/99439/MSI...peed_Mark.html Validacija : http://www.techpowerup.com/img/09-07-16/24a.jpg
![]() |
#1401 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Premium
|
LP Več dug tražim kartu za sebe i izgleda da ču ponovo ubost GTX 260, točnije Palit Sonic GTX 260. Zanima me jel karta bučna i jel ima referentni PCB, jer kolko vidim on je crvene boje, vaša iskustva?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Sutra mi stiže XFX GTX260 pa me samo zanima koju verziju drivera mi preporučujete za dotičnu? Ova zadnja (190.38) je OK ili je neka prethodna bolja? Tu me prvenstveno zanima da radi naravno ![]() ![]()
![]() |
#1404 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristim 190.38 sa par kartica (8800GTS 512MB, 8800GTS 640MB, 7900GS) i rade savršeno tako da niti sa GTX260 nebi trebalo biti problema. Doduše, sa niti jednim nVidia-inim driverima nisam nikad imao problema tako da neznam ćemu kompliciranje. Skineš zadnje službene i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Držim i kloniranu c: particiju sa Acronisom di su čisti Windowsi samo sa driverima od matične i zvuka, bez drivera od grafičke, pa znam i vratiti taj klon i onda staviti friške drivere U pravilu ako sam i naišao na neki problem sa nVIdijnim driverom ljepljenje novih drivera nikad ga nije riješilo.
![]() |
![]() |
|
|