|
![]() |
#1351 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Sa aftermarket su neki čak dobili i veće temp! Recimo sa HR03gtx je jedan lik dobio puno veće temp nego sa stock kulerom, jedino je smanjio GPU temp, ostalo(regulacije napona ...) se drastično povečalo(bila je riješ od 120°C-130°C)...bilo je to na jednom forumu, cijeli postupak al nisam spremil link pa sad nemogu naći da se ubijem! I sve u svemu, na kraju je rezal stock pasivni dio kaj je ostavil na PCB-u a stavil je samo HR03 na GPU.... a pljuneš 500kn za kuler i gle iznenađenja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Neke kartice imaju naljepnice koje jako teško idu dolje a da ih se ne potrga. Onda imaš one "krpice" na memoriji koje svi uredno bace kod promjene hladnjaka. Može se još vidjeti trag na vijcima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
svi pricaju kako su temp i do 20 stupnja dole...a na tim review se uopce ne spominje temp vrm-a i ostalih djelova koji su daleko vece nego s stock... totalni waste of money ako se uzima drugi cooler. bio sam poslao upit u ac da li planiraju izbaciti novu reviziju coolera za gtx260 55nm, tocnije hladjenje vrm-a, pa mi lik bez beda odgovorio da uopce ne trebam stavljati hladjenje na taj dio, dosta je vent koji puse s accelera, reko LOLCINA
![]() |
![]() |
#1355 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
I kao šlag na kraju, lako pucaju komadići plastike koje stoje na krajevima i fiksiraju čitavu stvar na mjestu. Slažem se s Gilbertom, ništa dobrog neće proizaći skidanjem stock hladnjaka, za većinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
@ danc00 Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Sve u svemu, to ovisi o vašoj ruci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Šarafi su najmanji problem, ako imaš imalo osjećaja u rukama i radiš sa dobrim šarafcigerom a ne krampom, nema problema. Veći problem je plastika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Why so serious
|
Da, krampom od šrafincigera bude se to išlo skidat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
prije par mjeseci je takva rabljena bila ovdje na tržnici 1700 kuna i tada si veselo rekao da je super ponuda tako da uspori malo sa savjetima. i osobno mislim da je nvidia bolja kartica za igre nego ati ![]()
![]() |
![]() |
#1361 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
ja bi još nanodao da se pripazi na one male žičice od venta. Oće bez beda puč sa nespretnim rukovanjem. Meni je skoro grafa opala sa stola pa se uščupalo to.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Diskont 24 ima ok cijenu.. jedino kaj moras ic njima nosit novce dan prije.. pa onda cekat jos 1 dan da mos doc po robu.. ak placas net bankarstvom moras malo duze cekat ako nisi u privrednoj banci. I sto je lose kod njih..vade igru iz kutije onu assasins creed.. ja doso doma..vidm label od kutije odkinut.. igre nutra nema.. a na kutji pise da dolazi igra uz xfx geforce 260 Zasto mi steka gta4? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A 25 je neka granica igrivosti,po šalabahterima,makar sam ja pola igara davno i na 15-20 fps prelazio i bio sretan ko beba. ![]() ![]() Rješenje po meni je Vista ultimate x64,makni se sa tih blesavih Windowsa 7, i stavi patch zadnji za igru ukoliko posjeduješ original primjerak. Dugo sam svoj igrao,sad je kod maX-a..pitaj njega kako mu radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Gamer 2 the Bone
|
Dobro jutro svima. Ovako, Cura mi je imama 8800 GT koja je ošla repom u prašinu, i danas idemo po novu grafulju. Na pameti su mi 250 GTS ili 260 GTX, budući da već duže vrijeme ne pratim situaciju na tržištu, zanima me koja je bolje što se tiče omjera uloženo/dobiveno (ofc da je 260 jača, ali i skuplja). Zapravo, najveća briga mi je njeno napajanje od 650W ali Fortron ( ![]() Hvala ![]()
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 06.07.2009. u 08:49. Razlog: pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Nemoras se brinuti oko napajanja.....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#1370 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1372 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ili Ati
Citiraj:
4850 (270W)jeftinija a jednako dobra kao 250 (265 W) ako nećeš onda plati koju hoćeš od nvidia Potrošnja trenutnih mainstream kartica: http://www.tomshardware.com/reviews/...n,2326-17.html
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 06.07.2009. u 11:47. Razlog: dodana potrošnja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Gamer 2 the Bone
|
Thnx, ali imam averziju prema ATi-ju, oduvijek...imao sam ih nekoliko i sve su bile mrak ali ipak...ne znam, za mene je NVidia-NVidia. ATI, u pravilu= puno buke i puno stupnjića Celzijevčića, barem sve moje dosadašnje. A i support s driverima im je katastrofa, izbace drivere svakih par mjeseci, dok NVidia svaki tjedan (nekad i više puta hehe).
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Nemoj tako, izbacuje ati svaki mjesec redovno drivere. To sto ne valjaju je druga stvar ![]() Ja sam se pomirio s cinjenicom da ce mi ona x1950pro biti zadnja ati grafulja s kojom sam bio zadovoljan do te mjere da nisam ni razmisljao da ju imam. Sve poslije toga tuga, jad i ocaj. Ova integrirana je jos jedino njihovo sto mi radi ono...ajde, dovoljno dobro da ju izdrzim do place ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Znam da ne znam.
Datum registracije: Mar 2008
|
Od jučer sam postao ponosni vlasnik EVGA GTX260 Core 216. Ovo je ta kartica: http://www.amazon.com/EVGA-896-P3-12...878490&sr=1-55 Bila je isto slična ponuda kao ova, ali sam ja svoju dobio za 300KM odnosno 1110kn, tako da mi se pravo isplatila kupnja. Samom karticom sam prezadovoljan. Uglavnom raspakirao sam je, izvadio svoju HD4850, stavio ovu, pokrenuo sistem, instalirao drajvere sa CD-a i reboot. Uglavnom sve je prošlo glatko. Zatim sam odvrtio 3DMark06 i rezultat je skoro 14300: http://service.futuremark.com/home.a...797331A405F67F Temperature su isto u granicama normale: u idle-u su 55C, a u UT3 se dignu malo preko 75C. Hladnjak je uglavnom skoro nečujan na 40%, a i kad se čuje nije toliko iritirajući. Karticu nisam clockao nego je sve na default-u: 675/1151/1453: http://www.techpowerup.com/gpuz/hrrpu/ E sad za kraj imam samo jedno pitanje, da otklonim malu nedoumicu. Naime kad pokrenem 3DMark06, od kartice se čuje kratki tihi zvuk na sekundu. Isto tako se čuje svaki put na početku jednog od testova, ali se kasnije ne čuje nikako. Znači nešto kratko 'pip'. E sad me zanima jeli to uredu ili ...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Misliš ATI ! @syrex - skor ti je u redu, pošto je cpu na deff! A ovo sa zvukom neznam baš, inaće bi trebala cvrčat ili biti tiho a ovaj pip nešto znači! Jel to baš pip ili više ko cvrčanje zavojnica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Znam da ne znam.
Datum registracije: Mar 2008
|
Pa moguće da je cvrkut, ali se javi samo na sekundu, na početku testa i kasnije se ne čuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
ako ima dobrovoljaca da posudi GTX260 na jedno popodne za 4 session ove godine (detalji na octc i hwgurus), tam za vikend, moze i dvije da slozimo triple sli ostalo sve imamo.... osijek naravno hvala p.s. potrazuje se takodjer i 4890 ili 4850... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |