|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
nemoj se odmah veselit ... ne sipam informacije ... i ta info je sa par testova ... no nema veze ... jeftino si ga dobio ... nadam se da ti sluzi ![]() nego ljudi ... mugen 2 ili orochi ? radilo bi se od e8500 na 4ghz ... dvoumim se izmedju ta 2 ... ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Oba su dobra, ali kod Orochi-a jako dobro pazi koliko imas mjesta u case-u i oko CPU socketa na maticnoj. Heatsink & Fan Dim: 180x194x120mm IMO Mugen, ali to je sve pitanje ukusa.
#188 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
posto je tu tema o svim mogucim coolerima i svemu vezanom za to, pa da vas nesto pitam u vezi fanmatea2... htio bi ga narucit iz protisa pa da s njim mogu smanjivati vrtnju ventova na grafama i takvim sitnicama, pa me zanima da li se na tome moze koristiti vent od grafe sa ona 4 pina ili kod nekih sa 2... ili je to samo za cpu i case fanove sa 3-pinom? i koliko se moze ventova spojit na njega, jer neki kazu dva, a ja na slikama sa zalmanove stranice vidim samo mogucnost za 1 cooler... Hvala
#190 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
davno najavljeni "round-up" termalnih pasti na Core2Quad Q9450 procesoru hladenom sa Freezer 7 Pro ![]() naravno, zvijezde clanka su tekuci metal i metalni podlozak od cool laboratory-a. clanak mozete pogledati na LINKU |
![]() |
![]() |
#192 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
E ovo sam čekao. Bacam se na čitanje. A šta je sa Megahalemsom? I to je najavljeno daaavno ![]()
![]() |
#193 | |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Tekuca ti je u šprici sa iglom i dovoljna je jedna kap. A sa padom nemreš ništ krivi napravit. Ne sravljaš kuhinjsku krpu nego odmjereno kolki je procesor |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
trenutno mi je poprilicno tesko odrzavati temperaturu sobe na konstantnih 25 stupnjeva na kojoj su testirani svi ostali hladnjaci, pa je to ostavljeno za jesen. vjerojatno ce ici nova platforma na kojoj ce vecina hladnjaka ponovno biti testirana, skupa sa megahalemsom i jos par novih i starih modela (core i7) |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neznam dal ije bilo ali sam ja naletio na ovo pa me zanima sto je to : http://www.hardwarecanucks.com/forum...-review-8.html ( ova stranica i iduca u review-u) Pise Boreas MTEC pa me zanima koja je to vrsta hladenja jer sam ovdje : http://www.madshrimps.be/?action=get...12&articID=687 nasao da su s time hladili Q9650 na 4.6 ghz.
#198 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Danas mi uletio Titan Fenrir ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Furnir? ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Civic (ab)user
|
Hehe da, hrastov, taman za furnirati intelov heatspreader ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Si to vani nabavio? ![]() Vrlo fin cooler, po rezultatima koje sam viđao prijašnjih dana okolo po netu, opako se približio TRUE-u, Megahalemsu, Baramu... A da prostiš... ako je vjerovati rezultatima vani, Fenrir će oprati pod sa Angleom ![]() Daj malo slika nabaci ![]()
![]() |
#202 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nisam probao ovaj hladnjak, no čini se kao dobra roba, sačekat ćemo pa vidjeti tvoj osvrt ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#203 |
Civic (ab)user
|
@ hammer....nabavio sam ga kod nas i to posve slucajno, recimo da je ovo bio demo primjerak. jedino mi ovaj njegov vent ne ulijeva povjerenje jer do sad sve kaj sam vidio od titana i nije bilo bas reprezentativno,a ni tiho za razliku od scythe-a koji se doslovno ne cuje. @ razer....budem ga posteno namucio samo kad ulovim vremena za smontirat grdosiju u case. napravit cu neki mini review. cooler na prvi pogled djeluje ok, ne djeluje onako precizno izraden kao scythe ili thermalright, ali bome ni aljkavo kao thermaltake. nemam sad fotic da vam poslikam to malo. ako je vjerovati frostytechu definitivno cu swappati vent sa kame http://www.frostytech.com/articlevie...id=2391&page=3 |
![]() |
![]() |
#206 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
zna mozda neko gdje se moze kupit OCZ gladiator max?moze i izvan hrvatske(citaj slovenija)jer uskoro mislim ic tamo pa usput pogledam. ovaj stock cooler mi je preglasan a i temp su se digle na 60-ak stupnjeva kad je pod opterecenjem.
#209 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Hoću li pogriješiti ako zamijenim Freezera 7 pro sa ovim? http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.134 Imam 350kn budžet,taman +/- 30kn,nebitno,ali tu negdje. Htio bi tih i efikasan hladnjak pošto se spremam u rekonstrukciju kompa i tišina će biti prioritetna. Da li da odem na neki Scythe ili jednostavno pokupim prnje i odem van po Gladiator Max-a? Nisam zadovoljan više sa Freezerom,ciljam na temperaturu od 38-42c idle i do 55 load maksimum maksimuma na 3.6ghz 1.35V, Load line calibration dakle vdroop improvement uključen,i QFan uključen na optimal,dakle oko 800rpm je cooler tj. vent. Postoji li hladnjak koji može držati tako proc na tržištu? Ispod 40 idle,ispod 55 load,a da ipak ne prelazi vent 1000 rpm i granicu čujnosti. ![]() Ovako za svakodnevni rad stavim nekad i proc na 2.4ghz i ispod 1.2V,QFan - Silent 600rpm, najniže moguće tražim za 2D i Windowse,ali ne da mi se svaki put resetirati pa u BIOS po potrebi 3D zahtjevnih aplikacija - čitaj igara i ostalih pzdrija. |
![]() |
![]() |
|
|