|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
NOD 32 v2
Izašao je i car antivirusa s mnogo dobrih i mljac, mljac osobina. Nabacio sam par testova i... ostao otvorenih ustiju. Probajte, nema mjesta razočarenju. Npr. Norton 2003 je bez pola muke propusti neke od trojanaca i sličnih pizdarija dok je NOD sasvim najnormalnije reagirao i otkrio mrcu. Evo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Otkao sam prije mjesec dana instalirao NOD32 nemicem se vise od njega ![]() Iako sam se namucio dok nisam skuzio kako neke (trivijalne) stvari nastimati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
|
Ma možda na trenutke ima malo "čudno" sučelje ali kad se navikneš na njega nema boljeg. Sad mi i paše da svaki od modula ima svoje postavke zasebno a ne ono klasika tools/options ili nešto slično. A i izgleda dobro. Pogotovo kad nađe vajrus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja ga već dugo koristim i nisam dobio nijedan virus. Naravno ne otvaram potencijalno opasne mail-ove i koristim firewall.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
kakop nastimati da mi pojedine fajlove ne okarakterizira kao POSSIBLE w32 MALICIOUS SCRIPT????? Znam 100% da nije virus. Ima li kakva postavka nesto kao EXEPTION???? Vidio sam da ima ali ne radi.Kad sam izabrao taj file jos uvijek mi zablokira pristup tom fajlu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
NOD32 is the best
![]() |
#7 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Naravno da sam to namjestio, ali zašto otvarati gluposti kad postoji DELETE. ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
|
Mene jedino smetaju definicije od ~2 MB. Kod avasta su veoma male ~400-500kb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
samo prvi update ti je velik jer moras skinuti sve module i definicije a poslije se samo radi update.
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
program dolazi samo sa starom definicijom virusa i prastarim engine-om kojeg treba updejtat. i zato je prvi updatw uvjek velik prek 2 mb
![]() |
![]() |
#20 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
zake nod neke datoteke nemre otprti ? nego napiše da datoteku nemre otprti jer ju koristi nekakva druga aplikacija ... Pls. nek mi neko na PM pošalje "uputstva" kak "registrirati" nod32 v2 . thnx ![]() ![]() btw. instaliral sam service pack 2 pa me zanima kak maknuti onu glupost od "windows security alerts" svaki put mi kod podizanja sustava skače i govori da mi automatik apdejtsi nisu uključeni ![]()
![]() |
#22 |
Administrator
|
To je OK. Neke fajlove koriste windoze pa ih NOD nemože "otvoriti". Logiraj se u safe mod pa onda pročešljaj skroz ali iovako je OK. Security centar moraš zaustaviti u servisima. Stop i stavi da se ne pokreču automatski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Zar nije laske otic na Control Panel _ Windows Security Center - Change the way Security Center alerts me i skines kvacice sa svega....
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Onda nepotrebno radi ![]() Disable servisa i to je to.
![]() |
#27 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Odlican je! ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 19.09.2004. u 14:05. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|