![]() |
NOD 32 v2
Izašao je i car antivirusa s mnogo dobrih i mljac, mljac osobina. Nabacio sam par testova i... ostao otvorenih ustiju. Probajte, nema mjesta razočarenju.
Npr. Norton 2003 je bez pola muke propusti neke od trojanaca i sličnih pizdarija dok je NOD sasvim najnormalnije reagirao i otkrio mrcu. Evo... |
Otkao sam prije mjesec dana instalirao NOD32 nemicem se vise od njega :).
Iako sam se namucio dok nisam skuzio kako neke (trivijalne) stvari nastimati :rolleyes: , sada sve radi savrseno i nijedan virus mi nije upao na komp. |
Ma možda na trenutke ima malo "čudno" sučelje ali kad se navikneš na njega nema boljeg. Sad mi i paše da svaki od modula ima svoje postavke zasebno a ne ono klasika tools/options ili nešto slično. A i izgleda dobro. Pogotovo kad nađe vajrus:D
|
Ja ga već dugo koristim i nisam dobio nijedan virus. Naravno ne otvaram potencijalno opasne mail-ove i koristim firewall.
|
kakop nastimati da mi pojedine fajlove ne okarakterizira kao POSSIBLE w32 MALICIOUS SCRIPT????? Znam 100% da nije virus.
Ima li kakva postavka nesto kao EXEPTION???? Vidio sam da ima ali ne radi.Kad sam izabrao taj file jos uvijek mi zablokira pristup tom fajlu. Pozdrav |
NOD32 is the best
|
Citiraj:
|
Naravno da sam to namjestio, ali zašto otvarati gluposti kad postoji DELETE.:D
|
Citiraj:
|
Mene jedino smetaju definicije od ~2 MB. Kod avasta su veoma male ~400-500kb.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nod je oke slazem se, ali trenutno koristim AVG 6 free i prilicno sam zadovoljan, definicije su oko 300-400kb
sto mislite o njemu???? |
Neznam sta je bilo al danas je update bio 120kb :).
|
Citiraj:
samo prvi update ti je velik jer moras skinuti sve module i definicije a poslije se samo radi update. |
Citiraj:
|
Neregistrirana trial verzija skida svaki put oko 2MB, kad je regaš updejti su oko par desetaka kb.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
program dolazi samo sa starom definicijom virusa i prastarim engine-om kojeg treba updejtat. i zato je prvi updatw uvjek velik prek 2 mb |
Citiraj:
|
zake nod neke datoteke nemre otprti ?
nego napiše da datoteku nemre otprti jer ju koristi nekakva druga aplikacija ... Pls. nek mi neko na PM pošalje "uputstva" kak "registrirati" nod32 v2 . thnx :rolleyes: :beer: btw. instaliral sam service pack 2 pa me zanima kak maknuti onu glupost od "windows security alerts" svaki put mi kod podizanja sustava skače i govori da mi automatik apdejtsi nisu uključeni:beer: |
1 privitaka
To je OK. Neke fajlove koriste windoze pa ih NOD nemože "otvoriti". Logiraj se u safe mod pa onda pročešljaj skroz ali iovako je OK.
Security centar moraš zaustaviti u servisima. Stop i stavi da se ne pokreču automatski... |
Citiraj:
Zar nije laske otic na Control Panel _ Windows Security Center - Change the way Security Center alerts me i skines kvacice sa svega.... |
Onda nepotrebno radi :D
Disable servisa i to je to. |
Gospon Costa ti je odgovorio...:D
|
Oukej....: sweating
|
Citiraj:
Odlican je! :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:56. |