|
![]() |
#1532 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako bude tko zelio nakon sto mi dodje lako se dogovorimo i narucim za sve. Jedva cekam da dodje ogledni pimjerak i da vidimo sto macak moze. Postoji i CF900 verzija sva od bakra, ali je tezi i povecava trosak shippinga, a po testiranjima je mozda stupanj-dva bolji od ovoga AL, tako da ce i ovaj niklovani aluminij-bakar biti sasma dostatan za Celera 430, a i vjerovatno dosta toga jacega... |
![]() |
![]() |
#1534 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav svim znalcima. Evo trebao bi preporuku za hladnjak od 400-500kn. Trebao bi stati na maticnu Gigabyte GA-965P-S3. Tišina mi je na prvom mjestu pa sam mislio na scythe orochi ali vidim da bas nije dobio bas dobre komentare tu na forumu a i temperatura mu previse raste kod overclocka u odnosu na ostale. Vidim da vecina hvali thermalright ultra 120 ali nigdje nisam vidio neki test sa njim da radi potpuno pasivno ili sa nekim tihim ventilatorom na 500rpm. Znaci trebam hladnjak i ako treba ventilator do maksimalno 500kn. Zahvaljujem na odgovorima unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
scythe mugen 2 |
![]() |
![]() |
#1536 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Iako je TRUE najbolji vjerojatno,skup je,a i ovo ti nije dobra kombinacija jer TRUE treba imati vent koji ima dobar protok,a sad nisam siguran koliko 500rpm to ispunjava. |
![]() |
![]() |
#1537 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako Dizel bude narucivao preko bare moze nas se par dog da uzmemo onog Prolimatech Megahalems-a ,ili Thermolab baram-a,ili neku slicnu zvijer,dopizdio nam je TRUE ![]()
#1538 |
Banned
|
Baza ista kao kod TRUE. ![]() Dobro,malo bolja ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
To bi bilo pravo lijepo Makar sam gledao na Ebayu Megahalems i čak tamo je jako skup. Ja još nisam uspio ubaciti TRUE Black u svoj stroj, imam i 1366 mounting kit i sve, al vremena , stoji jadan usamljen kraj kutije ![]() Citiraj:
ThermalRight Ultra 120 eX (460 kn), CoolerMaster V8 (460 kn) 2 najbolja zračna hladnjaka na našem tržištu Prednost CMu jer dolazi i sa venitlatorom sa potenciometrom, i svim mounting kitovima (i 1366) I da... neznam dal ijedan cooler pasivno može kvalitetno ohladiti C2D-a, možda i može, ako imaš propuh tipa uragana u kučištu
![]() |
#1541 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš sam razmišljao nabaviti i tog Megahalema, vidim ima ga za ~300kn. No dobro, pored ovih koji stižu, neće biti potrebe... |
![]() |
![]() |
#1542 |
Banned
|
Koji bi bio najbolji vent za TRUE? U užem izboru su Slipstream i GentleTyphoon.Znači,čim tiše,i obadva idu na <=1000okr/m.Gentle Typhoon ima kvalitetnije ležajeve koji slične rezultate daju u svim položajima u kojima se vent nalazi,dok Slipstream ima Ball bearing ako se ne varam,i promjenom položaja iz vertikalnog gubi na učinkovitosti.S druge strane,baza venta,odakle kreću lopatice,je kod GT-a pun qratz velika,pa nekom klimavom analogijom dolazim do zaključka kako bi možda gurao manje zraka na istom broju okretaja - znači manji protok koji je relativno bitan kod TRUE zbog zgusnutih finova. Cijene u odnosu ~2:1 u korist Slipstreama sam svjestan,ali isto tako GT ima veći MTBF,a kupujem ventove sada,i ne kupujem ih neko vrijeme,vjerojatno 2 godine,ili čak više. @po pitanju V10 i njegovog peltiera - spominjao si da će Quake stavljat jačeg,ono što me zanima,ako stavi peltier sa više W nego je kuler u stanju odvest,dolazi do protuučinka,zar ne?Odnosno,zanima me kolika je učinkovitost tog peltiera na zraku,jer sam dojma kako je to ipak prikladnija stvar za vodu. |
![]() |
![]() |
#1543 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1544 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#1545 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1547 |
|
Samo jedan lagani ![]() Ja di god sam ga našao nije bio ispod 60 €. Razer, kad budete tak sljedeču naruđbu izvana radili ako nađem dobavljivog Megahalemsa po toj cijeni uračunajte i mene, makar mi samo stajao pored kompa ![]() Naravno u svim troškovima sudjelujem
#1548 |
.
|
Nije problem. Jest da je poštarina nešto skuplja (oko 200kn), no kad uzima više ljudi, to se gotovo i ne osjeti. A s obzirom da po tim trgovinama ima toliko primamljivih goodiesa, jednostavno ne možeš reći ne ![]() Uskoro sam mislio uzimati par komada Accelera za HD4870X2 kartice, i HR-03 za GTX2x0 seriju, s obzirom da ima dosta zainteresiranih... Bilo kako bilo, ja ti svakako javim, nije problem. |
![]() |
![]() |
#1550 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pogledajte ovu sprdacinu od testa. ![]() Megapopularni Scythe Mugen 2 u glavnoj ulozi. http://tech-reviews.co.uk/reviews/sc...ugen-2-cooler/ |
![]() |
![]() |
#1551 |
|
LMAO ![]() ![]() 23 stupnja idle - u frižideru? ![]() ![]() Haha koja sprdačina ![]() Megapopularni turbo precijenjeni. Ja ne vjerujem koliko ta reklama čini čuda, guraju hladnjak di mu nije mjesto
#1552 |
Banned
|
Možda je testbed gurnuo pod klimu koju je prethodno nafrljio na 16°C? ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1555 |
.
|
Ako imaš na izbor, svakako vijci... |
![]() |
![]() |
#1557 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1558 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ubacit ću onda vijke.htio sam to odmah kad sam ga uzeo, no žurio sam se sa slaganjem i nisam primjetio da se push-pinovi daju lako skinut. |
|
![]() |
![]() |
#1560 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |