|
![]() |
#4501 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije krađa ključa. Naglo izletiš sa servera,i onda PB misli kako si još gore.Kada ti se dogodi,rebootaj ruter i nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4502 |
Guest
|
Uuuu Žile, hvala, idem odmah probati... ![]() EDIT: Yep, radi... ![]() Thx, još jednom, odoh se klati sa svojim njubarama ![]() |
![]() |
![]() |
#4503 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Kada konekcija pukne, ostanes visiti na serveru cak i do 10min. Razni restartevi, resetiranja rutera i slicno uvijek pomogne. Key code in use nije nista problematicno, ali eto dogodi se kod pucanja veze usred igre. ![]()
![]() |
#4504 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S -->
Imam i ja jedan problem... Naime, formatirao sam disk (C prvo, pa onda D --> na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S
|
![]() |
#4508 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4509 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4510 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S
|
![]() |
#4511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da nema tray tool veze s ovim. Znam na kaj ciljaš, al kad je upaljen ati tray tools u kombinaciji s xfireom, možeš se joinat al te izbaci u učitavanju, čini mi se neki directx error ak se ne varam. Tak da nije to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4514 |
Moderator
|
[G]kresina kuja CRO/crk NO spam/swearing AWE4 mod 217.14.222.114:28960 Uvijek visim tamo jer znam s kim igram. Mogućnost biranja mapa. Nove mape (meni već stare). Igra se od TDMa do CTFa. Odlična statistika. http://stats.gamenet.hr/players.php?sorting=KillRatio
![]() |
#4516 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam šta je sa njima, imam na XFireu par admina sa DvG-a baš ću ih pitati. Inače, i moj klan ima Overgrown server: FR|Clan HC Overgrown only: 83.142.49.191:28960 Samo što je relativno svjež (3 mjeseca) pa još nema neke prevelike posječenosti, no ide polako, pa kad se nađemo bude odlično ![]() Engleski je server, ping je OK, laga nema.
![]() |
#4517 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
neeegoo,dvg je online ![]()
![]() |
![]() |
#4519 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam dal je več bilo ali evo - kak su se samo sjetili ovi iz PBBana ![]() #COD4 cracked server admins get haxored by PBBans: http://www.livestream.com/bashlive/o...aspectheight=3
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4520 |
|
Ja imam jedan "problem" već duže vrijeme. Naime, kad je komp upaljen duže vrijeme ovi diskovi koji nisu potrebni se ugase. Ja imam 4 diska u kompu. I kad najednom pokrenem COD 4 mp, loadira se igra, spoji na server i zamrzne se igra na onom dijelu di se bira class, sas ili spetznac itd. I stoji tako zamrznuto dok se ne popale (zavrte) svi diskovi. Prije nije bio problem pričekati tih 5-6 sekundi dok se 2 dodatna diska upale, no sad stavljanjem četvrtog se to vrijeme malkoc odužilo (sekundu-dvije) taman da kad se upali i taj zadnji HDD izbaci me PB/server (tko god) sa porukom "Server Disconnected" i izbaci me u glavni meni. Prije sa diskom manje vrijeme freeza je bilo krače pa nastavim normalno igrati. Ovako moram iz glavnom meni /reconnect i onda odmah mogu igrati jer su diskovi već popaljeni. Neznam zašto se to događa jer nijedan COD4 file nije na tim drugim diskovima, igra je instalirana na prvi disk, ali opet čeka da se popale ostali. Ima li netko sa večim brojem diskova isti problem? Ima li ovome riješenja? Nebi nepotrebne diskove držao uključenima stalno, pa mislim da je jedina opcija prije pokretanja CODa ručno upaliti disk - pristupiti nekim podacima sa njega...
![]() |
#4521 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Desni klik na desktop-properties-screen saver-power- Turn off hard disks: never? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4522 |
|
![]() |
#4523 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
|
Imam i ja jedan problem... Naime, formatirao sam disk (C prvo, pa onda D --> na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S
|
![]() |
#4526 |
Moderator
|
Moram se malo pohvaliti kao jedan od najjačih kempera. ![]() Čak sam dobio i medalju. http://stats.gamenet.hr/index.php? ![]() Ostatak statistike: http://stats.gamenet.hr/players-detail.php?id=995992755 Fato-učitelju di si da me skineš. ![]()
![]() |
#4527 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
AMD, ti si sitna riba ![]() ![]() ![]() Na prvom skrinšotu sam samo defendao, dok sam na drugom prvo ukrao dva flaga, i nakon toga defendao. Beat this ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
|
Zadnjih tjedan dana igram na jednom Free For All serveru da konačno završim sa chalengeima LMG-a i snipera ![]() FFA zato što ima puno igrača i svi su za sebe tak da svakog mogu ubit, ko švedski stol ![]() Ahhh, koje olakšanje sad, u 3 ujutro, Overgrown FFA (američki nađalost pa je ping 150, ali ne žalim se, redovito sam među prva 3 sa ~90 fragova ![]() I tako konačno prije par dana završio i sa onim crappy LMG-ovima za zlatno ono govno. Pa se prebacio na snipere, sto sam od prije imao samo red tiger on M21, sve ostalo samo sa par HS-ova ![]() Opletem svaki dan po malo i konačno sa HeadShotom čuo onaj lijepi zvuk ispunjenog challengea... M40 (ACOG scope) ispunjen 150 HS challenge i otključan zlatni Dragunov, konačno da sam i to skinuo sa one stvari. ![]() ![]() Sad mogu normalno igrat sa normalnim oružjem - G3 ![]()
![]() |
#4530 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo zaigrao malo MW nakon dugo vremena i to reko ajde da probam Krešinu kuju. Ajme majko ![]() Prvo pohvale dečkima da to drže u redu - kaj se tiče psovanja, cheatera i skriptaša. Drugo - nikada do danas nisam igrao na njihovom modu pa baš i nisam kužio pravila u CTF-u (ono da moraš fizički vratiti svoju zastavu). Zbog toga sam odma upao u probleme - FF ON a ja malo prenaglo reagiram i skenjem svoga sa protivničkom zastavom - ja sorry on meni debilu - ajd OK. Ni pol minute kasnije vidim čovjeka sa mojom zastavom (normalno ne kužim da je moj - i ubijem ga ko zeca kad ono isti igrač i opet - ja sorry a on debilu jedan i admin ga kicka zbog psovanja - ovako meni je žao što sam greškom ubio istog čovjeka dvaput ali mislim da nije red vređati tako nekoga - osobno to ja nikada nebi napravio. Ali ako sam ga toliko isprovociorao - moje isprike - uz savjet - nisu svi rođeni PRO igrači i da odmah znaju sve ali...... Kad sam se malo snašao - a ne poznam ni jednu mapu - krenulo mi je malo bolje s time da sam si davao malo više vremena da vidim jel moj ili protivnik da nebi opet teamkillao - jes da sam ginuo zbog toga ko lud ali bar nisam ni jednog svog više ubio. Tu moram reči da se divim onima koji u stotinki skuže ko je ko. Meni nenaviklom uniforme malo čudno izgledaju ali nema veze. Eto toliko - mislim da je to dobar server i da ću češće navračati da se malo ispraksiram. Još jednom isprike čovjeku - ako zalazi ovdje....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|