|
![]() |
#4473 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Uostalom, 90% sam siguran da nisi igrao promod više od par puta, jer da jesi, gotovo sigurno bi imao drugačije mišljenje. Deagle, veliki Kalash i MP44 također u većini slučajeva ubijaju trenutno, ne opet to ovisi i o drugim faktorima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4474 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo jedno n00b pitanje ![]() Kad imam UAV jammer perk,znam da sam nevidljiv na radaru ali da li sam vidljiv kad pucam? Ili moram imati i taj perk i silencer da budem totalno nevidljiv? I molio bih preporuku nekog dobrog HC servera ali da se može i sa khm verzijom ![]() I koje mi oružje preporučate za početak,igram CoD2 od početka pa sam sad malo prešao na ovo i ubijaju me ko največeg n00ba ![]() Znači koje je oružje najbolje za mene kao početnika i koja taktika?Probao sam rush i snajpanje ko u CoD2 ali ne ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4475 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Oružje,ha teško je reć,zavisi od igrača do igrača.Mislim da ćeš s kalašom ili onim malim najlakše svladat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4477 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#4478 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Moja preporuka da igrate na mojoj strani. ![]() ![]() I moram preporučiti šator iz Peveca. Stvarno je predobar. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4479 | |
Premium
|
Hvala ali ne volim SD,znaš koji dobar TDM? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4481 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4482 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4484 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Tak i tak ti je svejedno kaj koristiš na publicu ako nema ograničenja. A to kaj bu te neko zvao njub ili kaj god boli te neka stvar ![]() Tak i tak sve je puno "nadobudnih" sa nabrijanim confizima.................
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4485 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Za mene če netko biti veći njub sa tim AKSU-om nego sa P90 P90 za razliku od ruskog govneta nije nerealno prenabrijan u igri. Probao danas nabacit koju partiju, naravno uzeo svoje jedino pravo oružje - G3 i počeo igrati, ruke su mi se tresle i nisam niš mogo pogodit ![]() Need to get drunk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4486 |
Moderator
|
Pravi muži igraju z karabinom, a deca se se igraju trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt, trrrrrrrrrrrrrrrrrrt. ![]() Baš sam maloprije gledao svoju statistiku statistiku. http://stats.gamenet.hr/players-detail.php?id=995992755
![]() |
#4488 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Konektaj ftp servera, pb folder, mapa svlogs Skini fajl, otvori u notepadu/wordpadu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4489 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Heh, morao sam ovo staviti ovdje ![]() banao sam igraca sa servera, po mojoj procjeni i spectanju, i dolazi na nas forum i uglavnom evo izvoda iz posta: Citiraj:
![]() Rampage, ako si regan ovdje i ovo procitas, NHF, ali daj molim te procitaj jos jednom sto si sve napisao...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4490 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() A i tak i tak, koliko sam skuzio lik je pocetnik, i bas ga briga oce njega netko nazvati njubom, jer on igra sa P90 ili sa MP5, potpuno svejedno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4491 |
|
Jel zna netko šta je sa onim GameZoneom sa Costume Mapama. AWE 4 se igrao mislim, TDM Predobar server bio, fantastične costume mape... a sad ga nema, ili je to postao ovaj GameZOne S&D server sto vrti normalne mape?
![]() |
#4493 |
Moderator
|
Fala bogu da su na Kuji vratili AV4, onaj OpenWarFare mod me je ubijao. Bilo je prestrašno jer se je snajper toliko tresao da te izludi i da uzmeš neku prskalicu i kreneš puževim korakom naprijed jer ako trčiš možeš dobiti infarkt.
![]() |
#4494 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
evo da se pohvalim malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4495 | ||
Raindrops keep fallin'...
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Al fora mi je ono s ranjavanjem. Kada te pogode u nogu zalegneš na pod od udarca. Dobro izgleda. Što mi se ne sviđa je nemogućnost vraćanja svog flaga (WTF?) i usputno kupljenje kutija prve pomoći umjesto automatskog ozdravljenja nakon nekoliko sekundi. BTW. nick u igri je Risto pa eto, uvažene kolege s foruma, štedite nekada municiju na meni. ![]()
![]() |
![]() |
#4496 | |
|
Citiraj:
My God... pa to je prosjek godina 13 ![]() Čestitam... jel se bar igrao HC? ![]() Prva nagrada je full ok, ali ostale nagrade su tak jadne da je to žalosno (BTW, ako prodaješ kutiju i DVD javi se ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4497 |
Banned
|
Ja ću onaj svoj izgrebeni probat ispolirat pastom kada dođem kući pošto su površinska oštećenja. ![]() Inače,naručuj s ebaya jer ga tamo nabaviš za 20$.Ja isto hoću par igrica naručit,ako si paypal sposoban,mogli bi zajedno da popolovimo poštarinu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4498 |
|
Dosta sam razmišljao o upuštanju u ebay kupovinu puno stvari, pa također skoro i zatražio Visu u PBZ-u da mogu paypal koristiti, ali kad vidim da se sa svakim drugim naručenim predmetom moraš bakcati na carini i da to zapinje kod nas svako malo, odustao sam. Barem zasad. Ali ako se nađe tko paypal sposoban rado bi podjelio poštarinu ili šta već treba ![]()
![]() |
#4499 |
Moderator
|
Sa ciframa do 50$ neaš nikakvih problema sa carinom. Stvarno sam naručivao sve i svašta ali sa DealExtremea i nikad nisam imao problema. Čak je i poštarina od tamo 0,01$ što me je oduševilo. Firma je i nikad nema zajeba. Dolazi u roku 15 dana.
![]() |
#4500 |
Guest
|
problem na pomolu?
Evo nakon poduže vremena spojim se da odigram match, igram nekih 10-ak min, izgubi mi se konekcija (ništa novo, big deal), rekonektam se kad ono- "Key code in use...bla, bla...". Mislim, wtf, key je originalan, do sada nije bilo problema nikada, pa me zanima 'el moguće (mislim, sve je moguće, znam ![]() Fizički znam da nije, nema pristup kompu nitko, ali...gdje god da probam spajanje, stalno "Key code in use...". I tako zadnjih 20-ak min. Kažem- COD2,COD MW...nikada ništa slično, sve radi,ali "četvorka".... Jel' se trebam brinuti, ili ima oš koja caka osim "krađe" ključa? Nije ban i ništa slično, nikada nisam cheatao, to prezirem. ![]() EDIT:Ako je od kakve pomoći- moj nick je KUDUZ, i kako dugo nisam igrao, išao sam na raspucavanje na "Broadcast only", tamo mi se to dogodilo...public, za 48 igrača...ma, izbaciti će vam odmah server na listi, siguran sam... |
![]() |
![]() |
|
|