|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
odabir kucista
htio bih samo pitati dali je ovo kuciste dobro i dali ce sluzit svrsi jer bih htio kuciste sa jako dobrim hladenjem kućište thermaltake xaserv v5000+, midi, black, damier series, bez ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Xsaseri su po mojem mišljenju puno precijenjeni. Na tvom mjestu uzeo bih kućište sa mjestima za 2x120mm ventilatore tipa Anteca SLK3700. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ali dali ce oni dobro hladiti? mislim jesu glupi ili relativno dobri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja ti iman ovo kuciste kućište chieftec da-01bbd-w, big dragon, crno, bez ps i super san zadovoljan. mjesta vise nego u ormaru, jeftinije od konkurencije, da seljepo uredit, ima mjesta za 1x120 i 6x80mm ventilatora a mana mu je malo veca masa oko 20kg sa svin u nutra ali ako ne selis cesto definitivno best buy ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja imam Ever Power CX-5356 i super sam zadovoljan. Prednja strana s otvorenim vratima Unutrasnjost kucista Zadnja strana Kuciste ima original ugradnjena dva ventilatora za hladnjenje Hard diskova, a moze se jos staviti jedan bocni ventilator i tri komada na zadnju stranu ![]() Evo i slike kakve su mi temperature MB i CPU. Cijena je bila malo vise od 500 kn u HGSpotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo podataka i iz Everesta o temperaturam a i ostalom Ocete reci da mi nesto ne stima sa senzorima ![]() Imam sve zajedno 10 ventilatora: dva komada s prednje strane vuku hladni zrak u kuciste i hlade HDD, jedan bocni piri hladni zrak na Zalmana, jedan na grafickoj kartici i tri komada s zadnje strane vuku topli zrak van iz kucista zajedno sa ona dva u napajanju ![]() Zadnje izmijenjeno od: No123. 25.08.2004. u 21:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ma Asus-ove ploče često lažu.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ploča ti laže, ali prst ne. ako je mlako barem malo onda je preko 36C... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Svaka ploča laže ali neke ekstremno kao tvoja ,a neke fulaju u nekoliko stupnjeva ,ako hočeš probaj staviti novi bios možda bude točnije.
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 26.08.2004. u 09:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |