![]() |
odabir kucista
htio bih samo pitati dali je ovo kuciste dobro i dali ce sluzit svrsi jer bih htio kuciste sa jako dobrim hladenjem kućište thermaltake xaserv v5000+, midi, black, damier series, bez ps
|
Xsaseri su po mojem mišljenju puno precijenjeni. Na tvom mjestu uzeo bih kućište sa mjestima za 2x120mm ventilatore tipa Anteca SLK3700.
|
ali dali ce oni dobro hladiti? mislim jesu glupi ili relativno dobri?
|
Ja ti iman ovo kuciste kućište chieftec da-01bbd-w, big dragon, crno, bez ps i super san zadovoljan. mjesta vise nego u ormaru, jeftinije od konkurencije, da seljepo uredit, ima mjesta za 1x120 i 6x80mm ventilatora a mana mu je malo veca masa oko 20kg sa svin u nutra ali ako ne selis cesto definitivno best buy:D
|
Ja imam Ever Power CX-5356 i super sam zadovoljan.
Prednja strana s otvorenim vratima Unutrasnjost kucista Zadnja strana Kuciste ima original ugradnjena dva ventilatora za hladnjenje Hard diskova, a moze se jos staviti jedan bocni ventilator i tri komada na zadnju stranu ;) Evo i slike kakve su mi temperature MB i CPU. Cijena je bila malo vise od 500 kn u HGSpotu. |
Jel se to meni čini ili tamo piše da je temperatura proca manja od temperature mbo a to je nemoguče osim možda kod tekućeg dušika:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo podataka i iz Everesta o temperaturam a i ostalom
Ocete reci da mi nesto ne stima sa senzorima :D Imam sve zajedno 10 ventilatora: dva komada s prednje strane vuku hladni zrak u kuciste i hlade HDD, jedan bocni piri hladni zrak na Zalmana, jedan na grafickoj kartici i tri komada s zadnje strane vuku topli zrak van iz kucista zajedno sa ona dva u napajanju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma Asus-ove ploče često lažu.
|
Ploča ti laže, ali prst ne. ako je mlako barem malo onda je preko 36C...
|
Svaka ploča laže ali neke ekstremno kao tvoja ,a neke fulaju u nekoliko stupnjeva ,ako hočeš probaj staviti novi bios možda bude točnije.
|
Citiraj:
|
A ja oduvijek mislio da su EverPower kučišta jeftileni s nekvalitetnim napajanjem:rolleyes:
Buahahahahahahahahahahahaha:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |