|
![]() |
#16621 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sretan Uskrs i tebi drug Organ ![]() I ostalim Žderama ![]()
![]() |
#16623 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I tako ja nikad nisam probao taj famozni hren, a vidim Jelc ga stalno spominje... i rekoh idem ja to kupiti i probati. I jutros uskrsnji dorucak, zena, kcerkica i ja sjeli i jedemo, na stolu sunka, sir, prsut, jaja... ja uzmem punu kasiku hrena i u usta sa njom. Najprije mi je jezik pokusao eskivirati iz usta, a nakon toga je slijedio aperkat po sinusima! ![]() ![]() Dzizs Krajst, pa kako ono mozes jesti covjece?! Ja sam namazao po vratima od podruma jer mislim da nista drugo nece tako lako skinuti hrdju sa njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16624 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Žderonja koji ne jede hren? Svetogrđe. Ovdje u Slavoniji se prežderavamo od toga, danas za ručkom skoro mi pomrla rodbina s mora kad su probali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16625 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Je, tko te teral odmah maznut žlicu hrena ![]()
![]() |
![]() |
#16626 |
Premium
|
Pa kojeg ga vraga na tegle prodaju?! Ovo bi trebalo ici na ampule ![]() Nista, idem probati jos malo, a ako se ne javim za 5 minuta zovite hitnu pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16627 |
Super Moderators
|
Ajde, bar si sinuse pročistio ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.04.2009. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16628 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16629 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Evo prave pjesme za tebe .... http://www.youtube.com/watch?v=cZgeWKSV2UE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16630 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ![]() ![]() koji car ![]() Evo ti kad dodjes u zagreb donesem ti teglu domaceg. Ja cu ga naribat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16633 |
Super Moderators
|
Ja budem malo šunkice. I hrena ![]()
![]() |
#16634 |
Super Moderators
|
Danas je bila patka, roza krumpač i šalata od crvenog zelja ![]() Za promjenu-hladna Stella ![]()
![]() |
#16636 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hren je zakon ![]() ![]() sunka bez hrena ne vrijedi nist ![]() kod mene je ovih dana bila cista klasika - sunka, jaja, mladi luk, hren, janjetina, mladi krumpir i slicno ![]()
![]() |
#16637 |
Premium
|
Eh, nasao sam i ja primjenu tome hrenu! Juce pravili majonezu i ja ubacio unutra zlicu hrena. Odlicna je! Nego, danas sam saznao da je hren=wasabi?! OMG, pa sa time Japanci vrse ritualne suicide! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16638 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajd dobro ste me podsjetili. Meni je hren bas odlican, danas pojeo pola teglice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16639 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nikad nisam probao hren, a vjerujem da nikad ni neću. To smrdi ![]() Nego, ja danas gladan, imao sam plan na poslu uzet jedan Uskršnji kebab, ali to se nije ostvarilo... tak da na poslu niš nisam jeo, došo doma, klasika, šunke, kobasice, kuhanih jaja... i sad opet gladan ![]()
![]() |
#16640 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16641 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
omašio je thread kompletno. ako ti se gadi... - hladetina - krvavice - prezvuršt - ribe i školjke - kožica sa piletine - kožica sa hrenovke - kožica na mlijeku, kakau i pudingu ...žderonje thread su zabranjeno područje jer se ovo mora prerast u ranoj osnovnoj školi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16642 |
Premium
|
Sve moze proci, ali ova kozica sa piletine nikako! Ok, ako je hrskavo pecena, onda moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16643 |
PizzoZder
|
Sisa, a tripe? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16644 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nemrem se sjetiti svih specijaliteta.
![]() |
![]() |
#16645 |
Super Moderators
|
![]() |
#16646 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hvala ![]() Hebote, ogladio od utakmice, al iz principa neću niš jesti. Opet master-plan sutra na poslu kebab, nadam se da ću plan i ostvariti ![]() Inače, meni sve za žderu prolazi, osim povrča i morskih/riječnih (vodenih opčenito) stvorenja, najeo sam se u djetinjstvu ribe, i uvijek za pol sata gladan, tak da mi je to na black listi za vijeke vijekove. Nema do pileta i praseta, kakog god.
![]() |
#16647 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16648 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16649 |
Super Moderators
|
Danas pizza ![]() Rajčica, naribani podravec i malo karavana, šunka, suha šunka, šarf kobase, feferoni i još bum napravil po cijeloj pizzi otočiće parmezana pomješanog sa kiselim vrhnjem i chilijem ![]() Ovog puta bez gljiva, bogme i bez maslina i slanih inćuna koje sam poŽderao a zaboravio kupit...
![]() |
#16650 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
************** Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.04.2009. u 14:29. Razlog: Fulao thread... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|