Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2009., 17:16   #661
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Moze li mi netko reci sto tocno znaci Queded seed u utorrentu?

Seedam 2 torrenta na TL-u i odjednom mi sad presla u queded seed, pa se ne seedaju. Zahvaljujem na odgovoru.
Staro 01.02.2009., 18:00   #662
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
E hvala, evo baš od tamo hoće.

Direktan link sa imagesforme neće pa neće...
ma kako nece sa imagesforme. evo ti za primjer moj avatar
http://www.imagesforme.com/out.php/i196343_5.png
dali ti u adresi /out.php/....
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 18:39   #663
Sultan
Six Blade Knife
Moj komp

Sultan's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Moze li mi netko reci sto tocno znaci Queded seed u utorrentu?

Seedam 2 torrenta na TL-u i odjednom mi sad presla u queded seed, pa se ne seedaju. Zahvaljujem na odgovoru.
To znači da su trenutno na čekanju. Ako koristiš utorrent odi na Preferences -> Queueing i tamo pogledaj koje su vrijednosti namještene.
Sultan je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 19:21   #664
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Citiraj:
Autor Sultan Pregled postova
To znači da su trenutno na čekanju. Ako koristiš utorrent odi na Preferences -> Queueing i tamo pogledaj koje su vrijednosti namještene.
Namjestio sam, sve radi. Hvala puno.
Staro 01.02.2009., 20:26   #665
ivo1950
Premium
Moj komp

ivo1950's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Jebeš upload rights, s tolikim ratiom budi sretan šta još uvijek imaš acc
nemogu nista skinit ostraja da ne dobijen ban,hebeno je tamo drzat ratio
ivo1950 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 22:31   #666
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Citiraj:
Autor bisanu Pregled postova
relativno sam nov sa tim privatnim stranicama. sada sam se regao na zemundu i dakle skidam jednu stvar od 6Gb. pretpostavljam da moram isto toliko uploadat. a 6GB uploada nije malo a i iziskuje mnogo vremena. kako se vi nosite sa takvim "problemima"
nosimo se tako da stavimo da se seeda čim duže i čim više. barem dok ne dođe do ratio 1.0 po torrentu ili gledaš da globalni bude 1.0 (naravno, sve to ovisi o pojedinačnim trakerima i njihovim pravilima)

zamunda ima freelech 11-16h (za ovo stvarno nisam siguran, čak mislim da ga više nema), pa skidam u to vrijeme a uploadam kad se skine. uploada se uvijek jer ima hrpa korisnika i sigurno je da će netko skidati. doduše, ja skidam samo HD materijal a na njega se uvijek ekipa nakači, tako da sam bez problema tjedan dva seedanja napravio 25 gb uploada i doveo se do 1.0 ratia (iako kod zamunde nemaju strogo određena pravila za ratio pa možeš imati i niži ali to naravno nije fer niti poželjno)

Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 02.02.2009. u 22:45.
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 23:26   #667
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor ivo1950 Pregled postova
nemogu nista skinit ostraja da ne dobijen ban,hebeno je tamo drzat ratio
To je vijest stara koliko i what, ali unatoč tome svi ga tražite, a onda kad ga napokon dobijete kukate i plačete kako je teško i zajebano

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 01:57   #668
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Multiple IPs (Can I login from different computers?)

Yes, the tracker is now capable of following sessions from different IPs for the same user. A torrent is associated with the user when it starts, and only at that moment is the IP relevant. So if you want to seed/leech from computer A and computer B with the same account you should access the site from computer A, start the torrent there, and then repeat both steps from computer B (not limited to two computers or to a single torrent on each, this is just the simplest example). You do not need to login again when closing the torrent.

Jasno mi je da se mogu logirati sa različitih računala no mogu li dok se na računalu "A" već nešto skida/šalje logirati na stranicu sa računalom "B" te skinuti torrent i započet skidanje i sa računalom "B" ?
Znači oba računala bi skidala/slala u isto vrijeme, naravno različite torrente.
Računalo "A" je optima a računalo "B" je t-scum.

Gogle prevoditelj mi je to preveo na hrvatski tak da još manje razumijem nego engleski
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 02:19   #669
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
mozesh. (samo nemoj pretjerivat - zlu netrebalo mogu pomisliti da s nekime dijelish acc )

tracker prati korisnika po passkey-u. samo je pitanje s koliko je max mjesta(IP adresa) dozvoljeno skidati (u 99% slucajeva je to minimalno 2). samo je vazno da NIKAD NIKAD ne skidash isti torrent s dva razlicita IP-a.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 03:38   #670
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

samo da dopunim: ni skidanje ni seedanje... jedan torrent jedan ip
Staro 03.02.2009., 17:11   #671
bisanu
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
nosimo se tako da stavimo da se seeda čim duže i čim više. barem dok ne dođe do ratio 1.0 po torrentu ili gledaš da globalni bude 1.0 (naravno, sve to ovisi o pojedinačnim trakerima i njihovim pravilima)

zamunda ima freelech 11-16h (za ovo stvarno nisam siguran, čak mislim da ga više nema), pa skidam u to vrijeme a uploadam kad se skine. uploada se uvijek jer ima hrpa korisnika i sigurno je da će netko skidati. doduše, ja skidam samo HD materijal a na njega se uvijek ekipa nakači, tako da sam bez problema tjedan dva seedanja napravio 25 gb uploada i doveo se do 1.0 ratia (iako kod zamunde nemaju strogo određena pravila za ratio pa možeš imati i niži ali to naravno nije fer niti poželjno)
dakle ako između 11 i 16 na zamundi skinem neki od torenta koji su u sekciji popular neće mi računat down nego samo upload? inače skinuo sam neku stvar od 6GB, i to mi je skidalo na max i stvarno sam zadovoljan s obzirom kakve su ove public stranice. još da komentari nisu na ćirilici. probleom je samo što je meni upload ograničen na 256KBPS te postiže samo brzinu od 30 Kb/s
bisanu je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 19:44   #672
Alfonso
Premium

Alfonso's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
jer se moze na zemundi promjeniti jezik na engleski?"?

EDIT: nasao sam !

A sta ne zemudi neam freelech ?!?
Alfonso je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2009., 00:16   #673
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Citiraj:
Autor bisanu Pregled postova
dakle ako između 11 i 16 na zamundi skinem neki od torenta koji su u sekciji popular neće mi računat down nego samo upload? inače skinuo sam neku stvar od 6GB, i to mi je skidalo na max i stvarno sam zadovoljan s obzirom kakve su ove public stranice. još da komentari nisu na ćirilici. probleom je samo što je meni upload ograničen na 256KBPS te postiže samo brzinu od 30 Kb/s
Citiraj:
Autor Alfonso Pregled postova
jer se moze na zemundi promjeniti jezik na engleski?"?
EDIT: nasao sam !
A sta ne zemudi neam freelech ?!?
kažem da ne znam i da nisam siguran! ne skidam ništa od tamo sad, pa vam ne mogu točno reći, bio je prije freelech u tom vremenu. skinite nešto u tom vremenu, pa vidite što vam se desilo s ratiom, da li se računao download ili ne. ne znam što drugo da vam kažem... u pravilima ništa nema, a niti na forumu - morat ćet vidjeti sami, samo nemojte skidati prevelik fajl da si ne srušite ratio
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2009., 16:23   #674
hrc0
Premium

hrc0's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
oce li medioteka ikad biti online
Staro 04.02.2009., 19:59   #675
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Regao sam se na tvt.ro i koliko vidim sve serije u 720p su free leech dok divx-i nisu.To je oduvijek tamo tako ili je to nesto promotivno?

warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2009., 20:29   #676
G.ost
Premium
Moj komp

G.ost's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Regao sam se na tvt.ro i koliko vidim sve serije u 720p su free leech dok divx-i nisu.To je oduvijek tamo tako ili je to nesto promotivno?
stalno su ti 720p serije free leech...
G.ost je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2009., 20:43   #677
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Zakon.

To je onda definitivno najbolji tv tracker.
Ja samo i skidam sve 720p serije tako da ce mi se cijelo vrijeme racunati samo upload.

Staro 04.02.2009., 21:32   #678
kreso7
Premium
Moj komp

kreso7's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
To je onda definitivno najbolji tv tracker.
Cak niti dok radi nije
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2009., 09:11   #679
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova
Cak niti dok radi nije
Kak to mislis da nije.
Kaj ima jos neki tv tracker a da ima hd materijal free leech i da je potrebno seedanje samo 24 h ili do ratia 1.0?

Staro 05.02.2009., 10:13   #680
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Kak to mislis da nije.
Kaj ima jos neki tv tracker a da ima hd materijal free leech i da je potrebno seedanje samo 24 h ili do ratia 1.0?
A zakaj misliš da je mjerilo za dobar tracker free leech i hd materijali?
A 24 h seed ne bih ni spominjao, to jednostavno nije u duhu dijeljenja. torrent bi po meni trebao biti da vratiš onoliko koliko si skinuo, dakle 1:1.

Kao najbolji tv tracker spominje se BitMeTV (češće) i TVT (rjeđe). BitMeTV nema freeleech ni pod razno, a hd materijal tako-tako, u zadnje vrijeme sve više, za TVT ne znam.

Ali prije nego kreneš nabavljat bitmetv samo da kažem da je tamo yebeno seedat i opstat. BitMeTv ima fantastične brzine i dobar STL ratio. I ima dosta sadržaja kojeg nećeš naći drugdje (neke starije serije, tv filmovi...)
Staro 05.02.2009., 15:48   #681
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
A zakaj misliš da je mjerilo za dobar tracker free leech i hd materijali?
A 24 h seed ne bih ni spominjao, to jednostavno nije u duhu dijeljenja. torrent bi po meni trebao biti da vratiš onoliko koliko si skinuo, dakle 1:1.

Kao najbolji tv tracker spominje se BitMeTV (češće) i TVT (rjeđe). BitMeTV nema freeleech ni pod razno, a hd materijal tako-tako, u zadnje vrijeme sve više, za TVT ne znam.

Ali prije nego kreneš nabavljat bitmetv samo da kažem da je tamo yebeno seedat i opstat. BitMeTv ima fantastične brzine i dobar STL ratio. I ima dosta sadržaja kojeg nećeš naći drugdje (neke starije serije, tv filmovi...)
Ali po toj logici onda ni FTN nije dobar tracker jer on uopce nema ratia i seeding koliko sam cuo a jedan je od najtrazenijih i skoro je nemoguce dobiti pozivnicu.Naravno da treba dijeliti do minimalno 1.0 ali je to nekada nemoguce jer nema leechera koji od tebe skidaju po mjesec dana.
Evo ja npr imam na bit-hdtv ratio 107 jer samo skidam free leech
i to uploadujem 24/7.Isto tako i scene hd.

Za tvt.ro sam mislio da je najbolji tv HD tracker jer je sav hd materijal odmah dostupan i ne racuna ti download i automatski dizes ratio na taj nacin, i jos te nece banat ako namanje 24h seedas.

Staro 05.02.2009., 16:50   #682
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Ali po toj logici onda ni FTN nije dobar tracker jer on uopce nema ratia i seeding koliko sam cuo a jedan je od najtrazenijih i skoro je nemoguce dobiti pozivnicu.Naravno da treba dijeliti do minimalno 1.0 ali je to nekada nemoguce jer nema leechera koji od tebe skidaju po mjesec dana.
Evo ja npr imam na bit-hdtv ratio 107 jer samo skidam free leech
i to uploadujem 24/7.Isto tako i scene hd.

Za tvt.ro sam mislio da je najbolji tv HD tracker jer je sav hd materijal odmah dostupan i ne racuna ti download i automatski dizes ratio na taj nacin, i jos te nece banat ako namanje 24h seedas.
To je samo moje mišljenje. Ja dijelim minimalno do 1:1 na većini trackera, to ponekad znači duuuuuugotrajno seedanje. Evo primjer:
http://img6.imageshack.us/my.php?image=picture2hv3.jpg

Tjedan dana a jedva da se išta odseedalo. Na većini trackera ovo će doći barem do 1:1 za mjesec dana. Za ostale zahtjevnije trackere i veće torrente posudim seedbox na tjedan dana i tako svakih par mjeseci da nabijem ratio i onda sam miran

Na nekim trackerima koji imaju vrmeneski ograničeno seedanje i ja nakon mjesec dana gasim seed ako nema leechera.

A da je za FTN teško dobit pozivnicu... nije piece of cake ali nije bome ni teško. Malo je trackera za koje je zaista teško dobit pozivnicu, za većinu se da, samo treba biti snalažljiv, i treba znati gdje tražiti. Uz to i pretpostavku da imaš dobar ratio na 1 ili 2 jača trackera upast ćeš na mnoga mjesta koja su ''na glasu''

FTN poput nekih drugih mjesta krasi ekskluzivnost što automatski znači manji broj korisnika i u većini slučajeva manje sadržaja nego na nekim trackerima niže razine a istog tipa. Zbog toga se mnogi razočaraju kad dobe takav tracker, a nisu se prije zapitali zašto im treba, nego misle da će biti cool ako se budu mogli hvalit da imaju FTN, ScT i sl...
Staro 05.02.2009., 20:57   #683
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Imam 5 invajta za IP Torrents.
Ako nekom treba mjenjam za invajte na neke druge trackere.
info na PM da ne spamamo tu

Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 05.02.2009. u 21:37.
Yoman je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2009., 20:58   #684
pizdun
d(O.o)b

Datum registracije: Dec 2004
ma FTN opce nije ni po cemu poseban, najnormalniji 0day tracker na kojem upperi tuitam eventualno neki pack uppaju, koji opet nisu nist posebno ... vecina torrenta ima 1-2 seedera .. iskreno svoj acc tam ni ne koristim, doduse jer imam bolje sourceve al to nie bitno sad
pizdun je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2009., 21:14   #685
mestar88
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
E kaj vam je bolje TvT.com ili TvT.ro ?!
mestar88 je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2009., 21:20   #686
kreso7
Premium
Moj komp

kreso7's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Ali po toj logici onda ni FTN nije dobar tracker jer on uopce nema ratia i seeding koliko sam cuo a jedan je od najtrazenijih i skoro je nemoguce dobiti pozivnicu.
Imas hrpu novih no ratio trackera (koji ce vjerojatno propasti u roku odmah) sa slobodnim upadom koji ne vrijede apsolutno nista.
A to koliko je tesko upasti obicno nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom trackera. Dakle, sadrzajem.
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2009., 22:00   #687
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Ma znam da ima dosta novih no ratio trackera i ovaj sam naveo samo kao primjer.
Ima tu jos i gft koji se tek dize ili ne

Staro 06.02.2009., 08:38   #688
Javorko
Premium

Ljudi, jel vam rade trackeri revtt i ipt?
Javorko je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2009., 11:26   #689
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor pizdun Pregled postova
ma FTN opce nije ni po cemu poseban, najnormalniji 0day tracker na kojem upperi tuitam eventualno neki pack uppaju, koji opet nisu nist posebno ... vecina torrenta ima 1-2 seedera .. iskreno svoj acc tam ni ne koristim, doduse jer imam bolje sourceve al to nie bitno sad
čini se da je "problem" u tome što ljudi misle ak je na FTN-u elitni upad i elitni sustav bez ratia i seeding time-a da mora biti i ne znam kakav elitni sadržaj. za prosječnog korisnika koji ono što skine zaista i gleda/sluša/igra i koji nema seedbox, FTN je i više nego dovoljan a sve ostalo su l33t ribanja i ribarska prigovaranja
Conroe je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2009., 11:51   #690
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Autor Javorko Pregled postova
Ljudi, jel vam rade trackeri revtt i ipt?
ne radi

Citiraj:
TBS is back on track!
We've decide to make an experiment: from today free torrents and no ratio for everybody (no upload/download count), to see what happends!
But, if u are leeching and running u will be caught and ur account banned for ever!
So enjoy and seed ur torrents!
cini se da i torrentbits(ro) zeli preci na princip kao FTN
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno