|
![]() |
#661 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze li mi netko reci sto tocno znaci Queded seed u utorrentu? Seedam 2 torrenta na TL-u i odjednom mi sad presla u queded seed, pa se ne seedaju. Zahvaljujem na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma kako nece sa imagesforme. evo ti za primjer moj avatar http://www.imagesforme.com/out.php/i196343_5.png dali ti u adresi /out.php/.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
To znači da su trenutno na čekanju. Ako koristiš utorrent odi na Preferences -> Queueing i tamo pogledaj koje su vrijednosti namještene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
4K FTW
|
Citiraj:
zamunda ima freelech 11-16h (za ovo stvarno nisam siguran, čak mislim da ga više nema), pa skidam u to vrijeme a uploadam kad se skine. uploada se uvijek jer ima hrpa korisnika i sigurno je da će netko skidati. doduše, ja skidam samo HD materijal a na njega se uvijek ekipa nakači, tako da sam bez problema tjedan dva seedanja napravio 25 gb uploada i doveo se do 1.0 ratia (iako kod zamunde nemaju strogo određena pravila za ratio pa možeš imati i niži ali to naravno nije fer niti poželjno) Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 02.02.2009. u 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#668 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Multiple IPs (Can I login from different computers?) Yes, the tracker is now capable of following sessions from different IPs for the same user. A torrent is associated with the user when it starts, and only at that moment is the IP relevant. So if you want to seed/leech from computer A and computer B with the same account you should access the site from computer A, start the torrent there, and then repeat both steps from computer B (not limited to two computers or to a single torrent on each, this is just the simplest example). You do not need to login again when closing the torrent. Jasno mi je da se mogu logirati sa različitih računala no mogu li dok se na računalu "A" već nešto skida/šalje logirati na stranicu sa računalom "B" te skinuti torrent i započet skidanje i sa računalom "B" ? Znači oba računala bi skidala/slala u isto vrijeme, naravno različite torrente. Računalo "A" je optima a računalo "B" je t-scum. Gogle prevoditelj mi je to preveo na hrvatski tak da još manje razumijem nego engleski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozesh. (samo nemoj pretjerivat - zlu netrebalo mogu pomisliti da s nekime dijelish acc ![]() tracker prati korisnika po passkey-u. samo je pitanje s koliko je max mjesta(IP adresa) dozvoljeno skidati (u 99% slucajeva je to minimalno 2). samo je vazno da NIKAD NIKAD ne skidash isti torrent s dva razlicita IP-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
jer se moze na zemundi promjeniti jezik na engleski?"? EDIT: nasao sam ! A sta ne zemudi neam freelech ?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | ||
4K FTW
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
oce li medioteka ikad biti online ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() |
#680 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() A 24 h seed ne bih ni spominjao, to jednostavno nije u duhu dijeljenja. torrent bi po meni trebao biti da vratiš onoliko koliko si skinuo, dakle 1:1. Kao najbolji tv tracker spominje se BitMeTV (češće) i TVT (rjeđe). BitMeTV nema freeleech ni pod razno, a hd materijal tako-tako, u zadnje vrijeme sve više, za TVT ne znam. Ali prije nego kreneš nabavljat bitmetv samo da kažem da je tamo yebeno seedat i opstat. BitMeTv ima fantastične brzine i dobar STL ratio. I ima dosta sadržaja kojeg nećeš naći drugdje (neke starije serije, tv filmovi...)
![]() |
![]() |
#681 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Evo ja npr imam na bit-hdtv ratio 107 jer samo skidam free leech i to uploadujem 24/7.Isto tako i scene hd. Za tvt.ro sam mislio da je najbolji tv HD tracker jer je sav hd materijal odmah dostupan i ne racuna ti download i automatski dizes ratio na taj nacin, i jos te nece banat ako namanje 24h seedas.
![]() |
![]() |
#682 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://img6.imageshack.us/my.php?image=picture2hv3.jpg Tjedan dana a jedva da se išta odseedalo. Na većini trackera ovo će doći barem do 1:1 za mjesec dana. Za ostale zahtjevnije trackere i veće torrente posudim seedbox na tjedan dana i tako svakih par mjeseci da nabijem ratio i onda sam miran ![]() Na nekim trackerima koji imaju vrmeneski ograničeno seedanje i ja nakon mjesec dana gasim seed ako nema leechera. A da je za FTN teško dobit pozivnicu... nije piece of cake ali nije bome ni teško. Malo je trackera za koje je zaista teško dobit pozivnicu, za većinu se da, samo treba biti snalažljiv, i treba znati gdje tražiti. Uz to i pretpostavku da imaš dobar ratio na 1 ili 2 jača trackera upast ćeš na mnoga mjesta koja su ''na glasu'' ![]() FTN poput nekih drugih mjesta krasi ekskluzivnost što automatski znači manji broj korisnika i u većini slučajeva manje sadržaja nego na nekim trackerima niže razine a istog tipa. Zbog toga se mnogi razočaraju kad dobe takav tracker, a nisu se prije zapitali zašto im treba, nego misle da će biti cool ako se budu mogli hvalit da imaju FTN, ScT i sl...
![]() |
![]() |
#684 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
ma FTN opce nije ni po cemu poseban, najnormalniji 0day tracker na kojem upperi tuitam eventualno neki pack uppaju, koji opet nisu nist posebno ... vecina torrenta ima 1-2 seedera .. iskreno svoj acc tam ni ne koristim, doduse jer imam bolje sourceve al to nie bitno sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
E kaj vam je bolje TvT.com ili TvT.ro ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
A to koliko je tesko upasti obicno nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom trackera. Dakle, sadrzajem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
|
Ljudi, jel vam rade trackeri revtt i ipt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
čini se da je "problem" u tome što ljudi misle ak je na FTN-u elitni upad i elitni sustav bez ratia i seeding time-a da mora biti i ne znam kakav elitni sadržaj. za prosječnog korisnika koji ono što skine zaista i gleda/sluša/igra i koji nema seedbox, FTN je i više nego dovoljan a sve ostalo su l33t ribanja i ribarska prigovaranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Premium
|
ne radi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |