|
![]() |
#1441 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
lako za hrvatski, na kojem to bajku ti treba neki alat da stavis kotac natrag na bike? ![]() a to sto si pobrao drvo, a bajku nista, jednostavno znaci da ga nisi dovoljno dobro pobrao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo, složio sam bike, koja revolucije ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1445 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1446 |
Yugokiller
|
Sad je kasno, nemam fotić nego mob, ako nema svijetla, nema fotke ![]() A i zmazao sam jadnička, sutra stavim sliku. Za sada prezadovoljan, sretan kak malo dijete ![]() Evo samo jedna za danas, slikano prije montaže... http://img207.imageshack.us/my.php?i...mage111yv6.jpg
![]() |
#1447 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
vjeruj bilo je dovoljno jako, tolko jako da mi je kočnica probila nogu imo sam 5 šavova,... a vidim i po slici da si cestovnjak,... haha, e i hrvatski sam imo 4, ima nekih problema s mojim hrvatskim'??
![]() |
#1448 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1450 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Yugokiller
|
Evo i slika konačno. Trenutno nisam kratio steerer, jer se još privikavam, kratit ću ga tek kad kupim novi sic, jer ovog ne mogu podešavat ![]() ![]() Sljedeći planovi, tj. sljedeći tjedan nabava novog ciklo-compa(stari je lemljen već na 5 mjesta ![]() ![]() http://img150.imageshack.us/my.php?i...mage113nc4.jpg http://img120.imageshack.us/my.php?i...mage114gx2.jpg Točnije ne trebam sjedalo(al sam smotan), nego štangu jer se ona podešava(inače...)
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 23.01.2009. u 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Ex-Gastarbajter
|
nemoras rezat steerer, jednostavno distancere stavi iznad, jer ovako je fakat ko chopper ![]() @raba - ja sam stalno u ZG na faksu, i cim je vrijeme kako treba sam na sljemenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Ex-Gastarbajter
|
ma stavis lulicu ispod, a distancere iznad, tako da ti steerer strsi, ali ce ti volan bit nize...a mozes i okrenut lulicu pa da ide prema dolje... ovisi kako ti pase vise ![]() ![]() @raba - na FER-u sam, grmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Domy1 ako uzimaš pakne uzmi Swiss top, svi ih preporučuju kao najbolje. Sic prijedlog WTV Speed V ili bilokoji WTB. A vilju nisi dobro složio, probaj zamjenit mjesta lulici na sterreru i ovim slobodnim prstenovima pa pogledaj kak ti više paše, ovo mi se čini da je previše tih prstenova... Ren njube, Grma, Grmošćica, Črnomerec, nemoj reć da nisi nikad bio tamo ![]()
![]() |
#1458 |
Yugokiller
|
E pa nisam rezao steerer nego sam kupio distnce zato izgleda tako ![]() Da znam da se tako može probat, ali još nisam sredio neke stvari tako da i nisam imao previše vremena, Steerer ću rezat, nego je sad ovako, da vidim kako je to LOL Što se tiče pločica, nažalost nemaju za moj disk swiss top nego sam našao od EBC-a... I da, ja dabar nisam skužio, ipak mi se može podešavat cijev od sica, jako malo, samo je jedan imbus ispod i na oko ne izgleda da se može mm-a pomaknut, ali evo uspio sam ga malo dobit. I da, gdje da pogledam za sjedalo, baš ih nešto i ne nalazim?! našao... http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2098
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 23.01.2009. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovak, raspala mi se zadnja naba. Da sad nespretno ne opisujem kvar, recimo da se casica desnog lezaja dezintegrirala ![]() Imam doma jednu OK nabu sa "samo" 5500km i to bi se dalo presloziti. Ili da ipak kupim novu nabu? Po katalozima uglavnom nalazim nabe koje imaju zupcasti dosjed za kranc (http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=175), a meni treba klasican navojni (kinez). Ne silujem bicikl (delanac od rabljenih dijelova, 9g stara rama...) tako da nisam siguran koliko cu profitirati od nove nabe. Preslagivanje kotaca bi me doslo kakvih 90kn, s time mi se zbilja ne da gubiti vrijeme doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Strichek Moderator
|
Pogledaj ili čak stavi na drop bike da kupuješ nabu, neka Shimano Deore (dakle 525,535) bi bila čist ok, a one nisu skupe. Makar bi ja možda i rađe išao na novo, a sad točno što ne znam. Znam da moja zadnja ima tvorničku grešku (525) i moram ju zamjenit i stavljam XT gore. Samo gledaj za koliko je rupa da ne bi bilo zabune. ![]()
![]() |
#1462 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Crni Buljo, koji Deore? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Ex-Gastarbajter
|
ja osobno ne vidim zasto bi ovaj bajk bio nesto posebno... al to sam samo ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Strichek Moderator
|
Same here, al vrlo vjerojatno je to zato jer ne vozim street/dirt pa me takvi bajkovi ne zanimaju a bome nemaju baš previše detalja da budu nešto posebno, jedino što mogu reć je rama, tj izgled rame, i eventualno boja... Ne kažem da je loš, naprotiv, ali ja gledam samo XC/AM/FR/DH bajkove, jer tu ima jako puno detalja i naravno puno tog mora bit uravnoteženo.
![]() |
#1468 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni izgleda vrlo dobro za street iako ga sam ne vozim. Geometrija je vrlo slicna NS-u. Za trikove i jumpove odlican.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|