|
![]() |
#1411 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja nebi prelazil s tog RST-a na dart. Razlika nije vredna ni 400kn. Ak nemas nofci vozi RST-a dok ne odapne ili duze a posle kupi toru 302.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
kupi barem neku 318cu ili rabljenog recona. Moj moto je ako se ima para Fox i samo fox a ako se nema barem bolju toru/recon. @EDIT Na komentare da je Tora 289 fenomenalna vilica cu samo rec....Mega ![]() Kad budes kupovato toru pazi koji feder je u njoj da se na zahebes Zadnje izmijenjeno od: Uber Gosu. 07.01.2009. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: Tko je rekao da je Tora 289 fenomenalna vilica? ![]()
![]() |
![]() |
#1416 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidim da neki tu pričaju o rebi reconu itd. Gledajte ljudi nema se love, a nije ni potrebno. Znači okvirna cifra je 1000kn. Idem na novu vilicu jer mi treba dosta dugački "vrat", a sve polovne su relativno kratke. Sad se još premišljam 289 ili 302. I ako 302, jel postoji kod nas air verzija i jel to preporučljivo pošto kao voli "ispustit". MAa ubiti to sam se svega načitao po netu pa da pitam. Ne radim nikakve skokove extremne i sl, baš pravi XC, kao i što piše za što je vilja napravljena. Na onoj stranici mtbr, čak tora 289 ima bolje ocijene, sad dal je to subjektivno ili ne, neznam.
![]() |
#1417 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Nikada vise RST! Toliko mi se kompletan bajk zgadio i ta vilja da sam dao jednome liku bajk na otplatu od godinu dana! Ono....samo neka vozi kompletan bajk i bok! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma ajde, a sto ocekivat od takve vilice? da ce radit nego duze razdoblje? koliko ona kosta? hmm, da. budimo realni, vilica od 50kn i vilica od 500kn nemogu raditi isto, a kamoli kada se tu pocnu usporedbe sa torama, rebama i ostalim drustvom,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Yugokiller
|
Tako je ![]()
![]() |
#1420 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako se radi o novima uzmi 289, a ostalo stavi u đep ili investiraj u neki drugi dio. Air je skuplja i finije radi, servis je skuplji, ali ti je ulje-feder izdržljivija, jeftniji servis samo je stvar u oprugama, ovisi koliko imaš kg i ovisi koja je unutra...
![]() |
#1422 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
![]() Sto se tice "kvarova" mislim da za razuman XC nema kvarova(psim tvornickih) ali RS(Sram) stvarno ne stedi na kvaliteti, kako je "marcoki" u zadnje vrijeme JAKO pao u kvaliteti i opcenito tako su se neki digli(suntour), doduse jos je uvjek "trash" marka ali ovi modeli od 800-1000kn stvarno rade bolje od tore, vjerojatno nisu kvalitetniji na duge staze ali na rok od 1-2g su super. ps nemoj uzet model bez V-mountova (ak ih koristis ofc) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Yugokiller
|
Koristim disk tako da nema frke. A budem se raspitao, ah baš sam danas mislio otić, al eto, bilo je zimaaaa ![]() Evo zvao sam DSG i tip nezna koje su opruge unutra i šta, nego da ima neki tip na vrbiku kaj radi opruge i ugrađuje. Hmm, nisam baš nešto previše saznao...
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 14.01.2009. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Ako kontaktiras DSG na vrbiku obavezno pricaj sa Mislavom jer je ovaj drugi lik amater, opruge ja mislim idu po boji ali nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Yugokiller
|
Pa gdje je to DSG na vrbiku. Nisam ništa u detalje pitao pošto sam zvao poslovnicu u novom ZGu. Nego mi je samo taj čovjek rekao da netko baš radi opruge, a sad dal itko ima "orginal" e to neznam. Vidio sam na stranici od rock shocka da ima 3 verzije opruge, a koja je unutra to je pitanje. Baš sam sad bio u vožnji malo na snijegu, a ovo smeće od RSTa se skroz smrzlo skroz, pokušavam ga stisnut naglo pomakne se eventualno 5mm.
![]() |
#1429 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
RM7 za riknut ga je voziti po ravnom + snijeg -->
p.s. I mom dart-u baš ne paše hladnoća (dosta otvrdne) - valjda ulje promijeni viskozitet Vratio sam se sa noćne vožnjice stvarno je gušt. Probao malo od frenda DH bike--> RM7 za riknut ga je voziti po ravnom + snijeg
p.s. I mom dart-u baš ne paše hladnoća (dosta otvrdne) - valjda ulje promijeni viskozitet |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Yugokiller
|
Je blago tebi ![]() @MIK Vjerujem da tebi bar ima hoda, bar nešto, jer ne naprezajuči svoju nema ništa 0 bodova ![]()
![]() |
#1432 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja san čera trčkaral po nasipu i malo nategnul ligament na desnon koljenu *fiju* |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Yugokiller
|
Hmm, eto mene opet, LOL. Nije mi dugo trebalo, uletili nekakvi novci, i sad sam zvao keindl sport, Tora 302 Solo Air je 1400kn. Samo da još sredim neke račune i mislim da će to bit konačna odluka ![]() Najveći razlog je šta si ju sam onda mogu štelat, a ne izvodim nikakve skokove etc. tako da mislim da bi trebalo držas sasvim dobro
![]() |
#1435 |
al se nekad dobro jelo...
|
Domy, na tvom mjestu bi kupio npr rabljenu Rebu ili Toru 318 coil... ja sam Fox Vanillu prodao za 1400kn, tako da imas daleko boljih opcija u tom rangu. Nece biti nova, ali vecinu gresaka na proizvodu primjetis kada dodje iz ducana, ako nesto radi 6 mjeseci, onda je sigurno sve napravljeno kako spada.
![]() |
#1436 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
al se nekad dobro jelo...
|
Naravno, ja se nisam jos opekao, dapace, imam super iskustva, pogotovo s vilicama, ali uz malo opreza se da stvarno super proci.
![]() |
#1438 |
Yugokiller
|
U kupovinu se ide nadam se sljedeći tjedan. Istina, novo je novo, a rabljeno baš i nisam našao. Ako mi je RST "prolupo" nakon 3 godine do kraja, sa mojom vožnjom mislim da će tora trajat i trajat. Nemam neke prevelike afinitete, ali eto nabavio još love, a neće mi problem biti ni opruge ni ništa tako da je to mislim najbolja opcija. Eto da sam se zaletio i kupio odmah 289 sad bi i žalio, al eto, sve u svoje vrijeme ![]() Evo da okončamo sve upravo se vratio iz ZG-a i ponesao sa sobom toru 302 solo air. Kupio sam i novu "zvijezdu" za stezanje s volanom iako sam isčupao staru, ali sam je mrvicu oštetio pa da nebi mi glava koštala tih desetak kuna... Kupio i distancere za vrat vilice 2*20mm. Trenutno imam serijski 20 i vrat je na staroj vilji 245, sad će ova ić taman bez rezanja. Jer sam i prije mislio kupit višlju lulicu, a sad neću trebat. Sutra to sve slažem pa ću malo i dokumentirat i probna vožnja naravno ![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 21.01.2009. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
dok sam bio početnik kupio konu shred vozio dh, fr , street,.. jebena jeee fkt ispo mi kotač u 3 min namjestio kotač bez alata pobro sam drvo puno puta tolko padova i ja sam imo tolko ozljeda bajku nikad niš nije bilo samo sam zraćnicu par put mjenjo ma kona je zakon, makar sad kupujem norca |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |