|
![]() |
#303 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma daj e, katastrofa, ne isplati se uopće igrati sa ovim poluautomatskim puškama. Koda pucam vodu a ne metke, ili se ne lijepe, a vjerujem da se lijepe jer mi pokazuje onaj hit znak da sam ga pogodio, znači da je PREslaba puška. katastrofa za igrati sa tim puškama. Previše spayera ![]() Previše camping mjesta, prepreviše. Skoro se bilo di moš sakrit, bit će kempera ko u prići, svugdje neke male rupice u ogradama i zidovima taman da viriš sa puškom.
![]() |
#306 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
|
A ja gledam ko je tu lud, 10 puta dobijem Recon i 10 puta iskoristim a nikad radara nisam vidio ![]() Inače, sad ide i još bolje, reza 1280x960, high (kolko ide), texture extra i AA2x (jbg, picajzla, volim lijepe rubove ![]() Artiljerija je malo onak... čudna Predugo traje napad, ali ono kad padaju granate oko tebe pa ti se vamo zavrti, pa tam, pa dim, pa zujanje u ušima, jako dobro napravljeno
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo moja misljenja kopirana s newsi gdje sam se osvrnuo na betu. Igram iskljucivo HC. Puske su katastrofa. Pogotovo na daljinu. Pogodim lika... pogodim ga opet i opet i opet i tek onda pogine. ![]() Ja te sitnice pripisujem beti i da ce malo izbalansirat oruzja. Bar se nadam. Dok s druge strane, mozda taj hard core nije pravi HC vec ga treba postrozit. Najgore da nista ne promijene. Grafika je ko u COD4, imam s istim postavkama nesto manji frame rate nego u COD4. 1680x1050, 2AA, aniso na pol, sve ostalo upaljeno daje oko 50, 60 FPS-a. Morao sam mjerit frapsom jer in-game consola ne prima naredbe, bar ne one koje sam ja upisivao iako ih sve ponudi. UAV-a ili ne radi ili je nesto drugo u pitanju. Jedino kad plane reacon koristi je kad se zove ona artiljerija pa da vidis gdje su. Artiljerija je fala bogu full neprecizna i spora, a psi koji nalete nakon 7 kilova su relativno slabi i lako ih je potamanit. To je bila najveca mana COD4, kad su vas pokosili prvo s AS i onda naleti heli, pogotovo na HC serverima i malim otvorenim mapama poput bog i wetwork. Malo mi je spor noz, no bio je i u 4. Uglavnom fali mi kundak dvojke. Puske su nepreciznije, reload je sporiji (neznam dal ima perk) i kad ponestane metaka u blizini neprijatelja onda ga je najbolje (ako ga uspijete pogodit) zaklat nozem. Znam da se to radilo i prije no sad je nekako vise naglaseno, a i ima bolji efekt. Videne mape su mi ok. Protocne, s dobrim omjerom mjesta za kampiranja i sigurnog napredovanja. U cetvorki su mi mape bile prezatvorene. COD je uvijek bio da treba pazit gdje se digne glava, a ne da se leti naprijed ko da smo u unreal tournamentu. No vrijeme ce pokazat kako ce tesko sa camperima izaci na kraj. Ona nocna s drvenim kucicama mi je bila prva mapa. Lako se snasao. Ako vas tjeraju psi, voda je spas. Imao sam sitnih problema s connectom. Par puta mi je izbacilo neki error, par puta mi refresh servera nije radio i par puta mi je javilo da se moj key vec koristi. No jednom kad sam se spojio nije bilo problema. Beta je, serveri su mladi, popravit ce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Samo cekam da izbace pola tih govana perkova i inih sranja,poprave rifle,i to je to ![]() Mape su gadne osim Castle-a,mogli su par novih mapa + rifleove u cod4 i odlicna igra bi bila ![]()
![]() |
#312 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#314 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni se igra sviđa. Solidne mape. Pljuce imaju malu cudan zvuka, ko da im je netko izacio niske tonove. Nastojim igrati HC, ali treba puno metaka da ubijes nekoga i ne radi Rcon Plane. Valjda ce srediti. Za ostalo nemam zamjerke. Nadam se da cete nestaviti igrati ovu igru kao i Cod4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
pa jel se radar ne gleda sa X???igra odlicna,sve 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
nego, sto je medu perkovima Reconnaisance ?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
P.E.B.K.A.C.
|
To je: "shows artillery and tanks on map" Sto se tice zvukova oruzja u samoj igrici, kazu da su ih snimali tako da bi po tome ovo trebao biti jedini CoD nastavak gdje je koliko toliko slican zvuk oruzja onima iz pravoga zivota...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
kad dobite radiar stisnite tipku za recon i kad kaže recon on the way onda stisni tipku X koja otvara mapu koju možeš bilo kada pogledat i tamo se radar pokaže i refreša enemy spots. naravno u hc modu a to što se ne pokaže mini mapa u ljevom gornjem kutu kad pokreneš radar i bolje da ga nema u hc....mislim kaje sada to pozoveš spy avion i poskenira termički mapu i svi sada imaju PDA i pocket pc i GPS u đepu i pogledaju di je ko na mapi trebali su to bolje zmislit ipak je to ww2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
svi zvukovi oruzja su stvarni zvukovi tih oružja, te je iz svih pucano u stvarnosti i sniman njihov zvuk sa mnoštvo mikrofona. tako da bih ja rekao da su ti zvukovi jednostavno tako zvučali prije 60 godina.. a i dobro veli kasper, baš je full realno ovo sa radarom prije 60 godina ![]() kao što Gjurovski kaže, ovo je samo jedan dobar mod za cod4, i to je to. apsolutno ništa novog nema u igri. Ni što se tiče grafike, ni fizike, ni interakcije s okolinom, ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Bill Gates
|
Meni je nekako drago sto nisu prckali previse po necem sto valja. Bolje to, nego da su nesto zeznuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
|
OMG, nisam znao da se treba nakon recona X dernut da ekšuali vidiš nekog na mapi. Daj e ![]() Ma samo da ove poluautomatske puške pojačaju i možda će bit donekle OK Kao što je rekao kolega Rain Man, na HCu ga pogodiš jednom, i opet, i opet i opet, i još ne pada ![]()
![]() |
#324 |
|
Ono, google ima (nebi čovjek vjerovao) stvarno riješenja za svašta, pavjerovatno i za to ![]() Oš ti prestat bit dosadan? Skini i pogledaj sam FFS Ja ga nisam primjetio.
![]() |
#326 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() mislim da je ovo trebalo ostat samo za konzole isto kao i cod3 jer su ga isti biseri radili,,,, ovaj nastavak se preskace i ceka se cod6 njega naravno radi Infinity Ward i to bi trebalo bit dobro za razliku od ove bljuvotine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja mislim da cu bit među onima koji ce ostati na cod4. Ako ju jos malo optimiziraju onda cu razmislit dali cu preci na 5icu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Svako svoje tupi, ovo je beta, i pola opcija je iskljuceno, sto se tice bljuvotine vise mi je COD4 bio bljuvotina posto je na 98% servera 98% igraca koristilo mali kalas... Da je opet sa druge strane napredak i nije ali mi je draze kada ima puskica, to je zapravo sto se ocekivalo od ove igre (bar ja) cod4 engine samo WW2 te vracanje CTF-a (a ne one zombie retardacije)... Naravno treba pricekati full verziju vidjeti sve mape te pricekati par modova onda ce se znati koliko vrijedi igra...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma svi su tako seruckali i za cod4 i svi su ga opet igrali. tako ce isto biti i za 5icu. ja znam da ga hocu igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|