|
![]() |
#272 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja nisam igra ga jos, ali po vasim pricama previse "baca" na COD1 pa mi to nije cool, ali eto jos jedna stvar: -cini se da se COD previse prilagodjava konzolama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#275 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
cod1 je najbolji od svih nastavaka i ekspanzija. nažalost, cod5 nema veze s njim. isti je kao i četvorka, kempanje i pozivanje pasa. istina je, previše je prilagođavanja konzolama i njubarama, te s pola mape bez problema nekog skineš iz automtske puške. a ako netko ni tako ne može napraviti dobar rezultat, za njega postoje tenkovi...
![]() |
![]() |
#276 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja bi više volio da puška više pleše tj. da je teže nekoga pogoditi: Citiraj:
![]() Ovako kad imaš crvenu točkicu ni ne treba ti optika, a svo oružje trza jako slabo. Ovo se odnosi na COD2 i 4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam jel itko probao sa Gun-om pucati sa nekakvih 5-6m, ja imam osjecaj da nemozes promasiti... Izgleda da su jedan dio automatskoga nisanjenja zaboravili iskljuciti za kolege sa gamepad-ova ![]() Sto se tesko moze reci za tokarev ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ponosno objavljujem da sam nakon xbox keya dobio i PC key ![]() (sad cu ga skidat sa svojom novom 8mb skidat ![]() Dok budem igro mislicu na slavu koju ce PCe guild dobiti u COD5. Evo decki zbog vas sam se prijavio nebi ga dobio da vi niste rekli fala ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
meni baš ne teče glatko kao cod4. Doduše imam ATI Mobility Radeon HD 3430 (laptop) pa nisam ni očekivao čuda (no svejedno sam msilio da će performanse biti bolje, kako sada stvari stoje apsolutno mi je neigrivo i na najmanjim detaljima). Nadam se da je to samo simptom bete.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
ja igram i mogu reć da na početku igre, igra me skoro razočarala i dao sam joj šansu i digo sam levle eto boljih perkova itd. i igra je super. btw igram sam na serverima sa hard core modom ovo standardno nema veze s vezom cijeli okvir ispališ njemu niš HC mod sje super sviđa mi se jako mp40 i geverung onaj poluautomatski švabski ![]() ono s radarom je banana pa kaj je bilo takovog radara u ww2 ![]() arty je ok ali dogs su loler... eto da se zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
@gabre meni izlazak i ponovni ulazak u igru riješava taj problem. da li si se ijednom spojio na server. stavi nick s kojim si se registrirao za beta key, ne znam da li je to uopće bitno, ali kod ulaska u igru provjerava nešta na netu, a ne košta te ništa. EDIT: izgleda da je zagušenje na serverima
Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 29.10.2008. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
![]() |
#295 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobro: killcam, brzina igre, optimiziranost Loše: kao sto je već rečeno, nekak prekonzolažko kretanje, poluautomatske puške imaju jačinu zračnice dok Thompsonovka ubija sa 2 metka ![]()
![]() |
#296 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Instaliraj najnoviji directx, meni je isto bilo i pomoglo je...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
http://pcsupport.about.com/od/findby..._37dll-dll.htm Treba ga skinuti i rucno ubaciti, ili skinuti noviju verziju DX9 Slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 29.10.2008. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
Mislite na ovaj? DirectX End-User Runtimes (August 2008) http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
![]() |
#300 |
P.E.B.K.A.C.
|
Reza je 1600x1200 sve ukljuceno na max sa 4x AA radi bez trzaja, jos slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIje mi se dalo vise... Matt neznam samo prepisi tocan naziv toga mising .dll-a u google i potrazi, sigurno ima negdje guide gdje ga ubaciti... ili instaliraj neku noviju igru sa DX-om mislim da bi i to rijesilo problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|