Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.10.2008., 01:03   #601
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jel probao netko igrat ovo preko Hamachija?
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 01:14   #602
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Jel probao netko igrat ovo preko Hamachija?
ˇˇ

Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
natjerao tko Far Cry 2 preko Hamachia? koja verzija Hamachia?
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Da ja sa svojom prastarom verzijom 1.0.1.5 zanimljivo je igrat igralo nas par sinoc nema laga samo nigdje nisam vidio koliki su nam pingovi. Isto igra rankirana ali ak izadjete iz igre gubite rankove , za ubojstva dobijate dijamante s kojim upgrejdate oruzja , na pocetku ima kao i u cod4 par vrsta izaberes i ozezi.

Mozemo se dogovoriti da nas par tu s foruma napravimo mrezu odemo na ts i rokachina ^^
iako ja i dalje ne uspijevam, spojim se u Hamachi ja i frend, otvorim LAN igru, pokrenem, i frend ne moze nac..i obrnuto...
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 01:19   #603
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
A ovo prakticki i nije nastavak Far cry-a , samo dijele isto ime, Probaj nac nesto sto ga povezuje sa Far Cryom.... nit ima mutanata, nit si na otoku nisi ni isti lik...

Zapravo ja neznam ni s kojom bi igrom usporedio 2-cu, kad nisam zaigrao ni jednu slicnu
Pa po meni je šteta, jer je FC kao takav izgubio identitet i ono prepoznatljivo u sebi sa ovim "nastavkom".
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 01:41   #604
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
ˇˇ

iako ja i dalje ne uspijevam, spojim se u Hamachi ja i frend, otvorim LAN igru, pokrenem, i frend ne moze nac..i obrnuto...
Ista verzija haimacija mora biti , mislim da stara bolje radi neg nova... onda morate pingat jedan drugoog ak se nemozete pingat onda vam nece ni nac igru gasiti firewall sve pogasiti i onda bi sve trebalo biti ok
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 02:17   #605
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Probao sam hotfix od atia. Ide 8x bolje nego sa 8.10 driverima i sad je to vec puno bolje.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 02:27   #606
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

ja dobio oko 20FPS.ova vise sa fixom nego bez njega....
Fleks jel i dalje imas isto misljenje o igri?
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 03:41   #607
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
A ovo prakticki i nije nastavak Far cry-a , samo dijele isto ime, Probaj nac nesto sto ga povezuje sa Far Cryom.... nit ima mutanata, nit si na otoku nisi ni isti lik...

Zapravo ja neznam ni s kojom bi igrom usporedio 2-cu, kad nisam zaigrao ni jednu slicnu
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa po meni je šteta, jer je FC kao takav izgubio identitet i ono prepoznatljivo u sebi sa ovim "nastavkom".
Po meni nije.... jer da su opet napravili otok kao glavnu mapu, dobili bi pak crysis 2...i siguran sam da bi vecina opet pljuvala zbog toga.... Bile bi to prepreslicne igre! a to opet ni dobro, pa je ovo unijelo osvjezenje bas zbog te afrika style mape...... Makar sam slicno vidio u call of huarez-u, koji je po meni x puta bolja igra, jednostavna i lijepa graficki.... ali nije monotona zbog fora price, raznolikijih misija, i raznolikijeg krajolika ... pustinje / kanjoni / rudnici / "gradovi" itd..... cega mi u farcryu2 isto nedostaje ......
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 08:18   #608
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

pomalo piiiiz.....im....prvo mi se krka,pa stavim drajvere ,pa mi ne ukljucuje full screen,a sad primjetih i da nece dalje od prvogg sejva....ne treba mi ovo,pogotovo ne nakon nocne..any ideas?odo spavat...
Staro 25.10.2008., 09:37   #609
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Nema...u tome i je problem!
šta nije 8800 jača od hd3870?
ček, on ima gs, a to je kao slabija il? nikad nisam savladao ta nevidijina slova....
dobro, nije bitno sad, da ne idem u , uglavnom dost mi se telio crysis na 1280x800 na high, išlo je na kakvih 25 fps-a možda.
da kloknem procu išlo bi bolje valjda al problem je što ju ne mogu kloknut, dignem na 2.6 i ne uspije bootat, resetira se bios na default. za neki ozbiljniji OC bi trebalo i voltaže dizat, i latencije memorije podesit, a u to se apsolutno ne kužim, tj ne znam do koje granice smijem dizat voltaže, ne želim skurit nekaj...Znam da ova proca ide još dosta gore, al ne znam kak....

uglavnom, da se vratim na temu, zaboravio sam spomenut, ovaj "fix" za ati kartice koji riješava taj lag i spori miš (gfx_maxfps 30), vjerojatno ste shvatili i sami al čisto da napomenem, tom naredbom naravno limitirate max fps igre, tako da je to dvosjekli mač ajmo reć, treba nać zlatnu sredinu dok ne izbace neki patch il fixani driver.
problem se meni javlja kad fps prelazi cca 40, tako da sam limitirao na 38. pri tom framerateu još uvijek ide fino i glatko jer je stabilan framerate, al opet, to je privremeno riješenje i nadam se da će netko to riješit, bilo ati ili ubisoft, meni svejedno. razlika između 38 i 44 fps-a (koje mi daje bez limitiranja) nije za bacit
možda već sa cat 8.11 poduzmu nekaj po tom pitanju.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 10:33   #610
Ivanozo
Destroy all nod-32
Moj komp

Ivanozo's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Nisam bio od jucer na forumu i vec se stvorilo par strana o ovoj igri.

Vidim da su se strasti malo smirile pa necu sada nikoga napadati ali cu reci svoje misljenje.

Nemam igru. Kroz kojih tjedan dana mi dolazi za PS3. Tada cu napisati dojmove. Koliko sam gledao po raznoraznim stranicama igra je OK.
Igrao sam igru na compu, ne dugo, ali dovoljno da dobijem nekakav dojam na što to sve liči.
Grafika mi je sasvim solidna ako ne i odlična, pogotovo sjene, malo mi se ne sviđa to što se biljke ne micu kada prođeš kroz njih. Tako sam ja barem primjetio.

Igrivost mi je odlična. Voziš, ubijaš i pališ. Nisam ništa više niti očekivao od jednog FPS-a. Jednostavno to mi je dovoljno za zabavu.

Mislim da je stvarno neukusno da netko reče da je igra smeće. Ima puno igara koje se meni ne svidjaju uopce ali se drugima svidjaju ali necu nikada reći da je igra smece ili sranje.
Prije ću reči da ne volim ovu vrstu igre, priča mi je loša i ne sviđa mi se taj i taj bug nego da je igra smeće.

Eto to je moje objektivno mišljenje, ako se netko ne slaže s njim (a vjerujem da je podosta takvih) neka me ne počinje odmah vrijeđati nego neka iznese svoje mišljenje. Pa bilo ono loše ili dobro.
Ivanozo je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 11:24   #611
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ušao normalno u igri, otišao pod "new story", izabrao lika i kod prvog loadinga me izbaci iz igre bez ikakve poruke/upozorenja ?
imao netko sličan problem ?
Staro 25.10.2008., 11:26   #612
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Probao sam hotfix od atia. Ide 8x bolje nego sa 8.10 driverima i sad je to vec puno bolje.
Koji je OS u pitanju?

Pitam zato sto kod hotfixa ne navode da ima poboljsanja u XP-u (osim za CF, sto je druga prica).
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 12:06   #613
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Eo samo da se javim, jucer sam vidio(znaci nisam igrao) igru..i meni nije nista posebno, nebih ju nazvao lošom...ali recimo ako usporedjujem sa 1inicom, prvi mi je bolji...

Sto ce tek bit kad probam? Hehe
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 12:10   #614
neverall
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
u početku igre imam problema

na početku igre,kad počnem igrati ,mene zanima da li je normalno da na prvom levelu završim u tzv. slaughterhousu gdje mi piše da moram stisnuti H for heal,ali kad stisnem H ništa se ne dogodi...i neki lik stoji na vratima..i ne mogu ništa napraviti....bez obzira da li igram s cheatevima ili bez to se dogodi..tamo je jedan plavi kufrećić koji svjetli kao disketa i piše mi da stisnem H ali ništa se ne događa..molim da mi netko kaže što je to..što da radim...ili da mi barem pojasni kako su drugi rješili problem..pliz help!!!

ps..rješio sam to sa tipkom H,učitao igru ispočetka..završio na istom mjestu...pao sam u nesvjest na prvom levelu..i našao se u nekoj sobici...jel mora tako bit da završim u toj prostoriji kod tog lika koji kaže da sad radim za njega,nakon što izvadim metak iz ruke... ili? da li je sve to normalno...nek mi netko brzo odgovori?
neverall je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 12:10   #615
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Koji je OS u pitanju?

Pitam zato sto kod hotfixa ne navode da ima poboljsanja u XP-u (osim za CF, sto je druga prica).
Jesi li svjestan da se to Fleksa nesmije pitati?
Naravno da je XP, nece on na Vistu tako lako.

Ok. Imam 8.9 drivere, mozda stavim ovaj fix.
Hoce li biti fix vec stavljen u novoj verziji drivera?
Staro 25.10.2008., 12:52   #616
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor neverall Pregled postova
na početku igre,kad počnem igrati ,mene zanima da li je normalno da na prvom levelu završim u tzv. slaughterhousu gdje mi piše da moram stisnuti H for heal,ali kad stisnem H ništa se ne dogodi...i neki lik stoji na vratima..i ne mogu ništa napraviti....bez obzira da li igram s cheatevima ili bez to se dogodi..tamo je jedan plavi kufrećić koji svjetli kao disketa i piše mi da stisnem H ali ništa se ne događa..molim da mi netko kaže što je to..što da radim...ili da mi barem pojasni kako su drugi rješili problem..pliz help!!!

ps..rješio sam to sa tipkom H,učitao igru ispočetka..završio na istom mjestu...pao sam u nesvjest na prvom levelu..i našao se u nekoj sobici...jel mora tako bit da završim u toj prostoriji kod tog lika koji kaže da sad radim za njega,nakon što izvadim metak iz ruke... ili? da li je sve to normalno...nek mi netko brzo odgovori?
Mora biti tako , nego igras s citevima kak ti je to zanimljivo?
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 13:08   #617
Boogie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:

Dodji do one medic kutije, stisni E da je otvoris, kad to uradis, pukni H, onda ce ti onaj krelac otvorit vrata.
Boogie je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 13:12   #618
Psyho
Premium
Moj komp

Psyho's Avatar

Citiraj:

Pogledaj u walkthrough ako neznaš tamo ti sve pise u detalj.I koji je gušt igrat s šiframa.
Staro 25.10.2008., 13:16   #619
neverall
Premium
Moj komp

a jel mora bit tako da završim u toj sobici? hvala svima!!!!ispričavam se ...možete obrisati ovaj post..nisam vidio što je napisao ZMAJOOO I IMAO SAM MALO UKLJUČENE cheatove samo da vidim da li šljaka...inače igram bez naravno...
neverall je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 13:25   #620
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
ja dobio oko 20FPS.ova vise sa fixom nego bez njega....
Fleks jel i dalje imas isto misljenje o igri?
Nije previse...

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Koji je OS u pitanju?

O ima itekako. Sa 8.10 na hotfix imam osjecaj da je framerate DUPLI.
Staro 25.10.2008., 14:44   #621
Ementaler
Premium
Moj komp

Ementaler's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Evo i prve naše recenzije, prilično visoka ocjena
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=280&select=18

Nisam još nabavio igru, ali je u procesu nabavke. Jedva čekam zaigrat čini se kao totalno moj tip igre
Staro 25.10.2008., 15:08   #622
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ma kako sam samo propustio ovaj flejm

Meni je igra okej; niti smrdi, niti mirise. Kao sveta vodica.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 15:11   #623
svebee
/

sad sam i ja po***dil...zbog bugova. svaki put kad me pogazi auto (tj. zaleti se isti na mene i ja krepam) idem na Load last save game i smrzne se - već 5. put u roku 45min.

sad igram misiju, ide kamion, bacim bombu, naleti kamion točno na nju, eksplodira, odbije se od stijene i strovali se na mene - i ja -> dead

EDIT: evo opet crash pri mijenjaju AA vrijednosti...

Zadnje izmijenjeno od: svebee. 25.10.2008. u 15:46.
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 15:26   #624
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
dobra je recenzija, barem je navel i dobre strane igre, za razliku od nekih
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 15:29   #625
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
sad igram misiju, ide kamion, bacim bombu, naleti kamion točno na nju, eksplodira, odbije se od stijene i strovali se na mene - i ja -> dead

to se i meni dogodilo
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 17:03   #626
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Probao sad onaj benčmark tool i imam manje fpsa kad se vrti u fullscreen modu. To i nebi baš tako trebalo bit? Ili sam u krivu..inače, u windowed modu, sve na Ultra High, s starim driverima(neam pojma koji, stari su) oko 25 fpsa, s zadnjom betom oko 32.
I da, igra neznan ni 2 jezgre koristit
Staro 25.10.2008., 20:07   #627
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Jesi li svjestan da se to Fleksa nesmije pitati?
Naravno da je XP, nece on na Vistu tako lako.

Ok. Imam 8.9 drivere, mozda stavim ovaj fix.
Hoce li biti fix vec stavljen u novoj verziji drivera?
O pa ne znas ti kada je Fleks otvarao temu o Visti, doduse nije na PCE. Bio je odusevljen, jelde Fleks?
Citiraj:
Nije previse...

O ima itekako. Sa 8.10 na hotfix imam osjecaj da je framerate DUPLI.
Super onda, budem onda pricekao 8.11., jer sam taman stavio 8.10.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 22:16   #628
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Igrao sam sad igru 2 sata, sve na high, i ultra mi se sviđa!
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 22:18   #629
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Ponestalo mi ljekova za malariju. E sad. To je na 12% igre ili tako nesto, uglavnom moram otici do neke underground organizacije oznacene na karti (Jugo istok) i sad ja tamo dodjem, potamanio oko nje neke mulce koji su htjeli mene (nis specijalno) i probam vrata na toj kuci koja je oznacena zutim na karti i nista. niti unutra, niti igdje ikoga? sto sad?

-->
Zapeo sam

Ponestalo mi ljekova za malariju. E sad. To je na 12% igre ili tako nesto, uglavnom moram otici do neke underground organizacije oznacene na karti (Jugo istok) i sad ja tamo dodjem, potamanio oko nje neke mulce koji su htjeli mene (nis specijalno) i probam vrata na toj kuci koja je oznacena zutim na karti i nista. niti unutra, niti igdje ikoga? sto sad?

Staro 25.10.2008., 22:34   #630
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

-->
Citiraj:
Zapeo sam

Zadnje izmijenjeno od: tor. 26.10.2008. u 10:20.
Kimi je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na