|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
samo da jednu stvar razjasnim na normalu lika skresem sa 3 metka i krepa kakvih 6?! majko moja. headshot nisam brojo ali brzo padaju. Drugo svi ste htjeli ogroomnu mapu na 30km2 i sad ste dobili i sad vecina vas vrsiti sto dobijete misiju na drugi kraj mape sjebano je priznam ali nije toliko tesko imas buseve pa si skrati put ako ti je toliko dugacak. Meni je igra okey za igrat nije tako teska ali nije ni lagana istina bog za 3misije 1h 30min igranja mi trebalo al dobro sto je tu je... takva je igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
aj vi recite zasto vam se nesviđa a ne gluposti kao nema mini mape u doljnem desnom kutu.Kako se i ja siječam ni u crysisu nije bilo al sta vam je tesko kliknut tab ili 5
![]() |
#573 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Koja mi je svrha ogromne mape od koje 70% sacinjavaju nedostupna brda i kretanje mi je ograniceno na uske putove i poneku malo vecu livadu ![]() Psyho, ja se nemam namjeru ponavljati, imas vec napisano zasto se meni ne svidja, a to su vecinom isti razlozi kao i kod drugih kojima se nesvidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa da,ajde vise recite zasto vam je igra dobra.Jos nisam vidio konkretan razlog koji je netko naveo zasto mu je dobra.Uglavnom onom kome se svidja napise "Igra je dobra" E,to je pravi argument .ROFL |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
1. http://www.gamespot.com/pc/action/farcry2/review.html 2. http://www.gametrailers.com/player/41939.html 3. http://pc.ign.com/articles/922/922038p3.html 4. http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/farcry2 5. http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3170792 dolazim do zaključka da je sa igrom ipak sve u redu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa naravno da je sve super i sjajno s tim reviewima kad ti recezenti ne igraju igru od pocetka do kraja, nego malo pocetak, pokoju misiju i to je to. Vidija bi ih ja sta bi pisali koliko je igra zabavna kad dodju do 70% Ko god uspije prijeci ovu igru 100% i da mu se i dalje veoma svidja ja mu skidam kapu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() A za sve ostale ljubitelje Far Cry-a, i u orginalu se moralo upucavat idiote sa tri okvira, igra se vukla, bila je puna bugova, fizike nije ni bilo...neke normalnije perfomanse su dobivene tek sa trećom zakrpom koja je skresala kvalitetu AF-a...
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mah,svi kaj pljujete po čist dobroj igri zvučite jako razmaženo.auti su ok,da su imalo više realni,bilo bi preglupo,jer je fc2 arkada,ne simulacija.Imam pregršt oružja,sva s nekim drugačijim osjećajom koji pružaju.Nadalje,netko je rekao da je glupo što se mora nadoplaćivati za nadogradu oružja,što je po meni ok,bilo bi glupo samo dobit neki dodatak.mapa je dobra,nikad ne nedostaje akcije,pucanjeve i sl.naravno,moglo je i bolje,al' uvijek može bolje,tako da to nemože biti argumnet.8.9/10 @fps_gamer:6600 gt odavno nema snage,nevidim čemu čuđenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
|
evo slazem se sa respwanom ostalo je okey u igri malo malo neka sigurnosna tocka... to me malo kolje al dobro sve je to okey da se to preletit koliko toliko.... meni je okey takva igra ako je itko igrao merc 2 zna sto ovdje nedostaje a to je helic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
+ toga imala je 2d puske ![]() Ugl, evo zaigrao Far kraj 2 , neznam sto se ljudi zale.. igrica nije kao Crysis, prvenstveno Crysis ima zadanu pricu, samo ides kroz nivoe koji su zadani i to je to. grafika je odlicna, nekima je slika pre zuta.. pa nije to tropska prasuma puna zelenila, to je africka stepa.. Voznja autom..mozda je dozivljak ko da idu po tracnicama, ali Boze moj, nije to LFS ili GTR... Igra jednolicna (prihvati misiju, ubij, zavrsi misiju <> prihvati misiju, raznesi, zavrsi misiju) zasto, zbog cega?? Koji to fps nije jednolican??? Sto bi trebalo dodat, da moras sam se bi sagradit safe house? oprat zube prije spavanja?? ![]() Ugl. jedini je problem (po meni) da smo svi previse ocekivali od igre, i sad je losa naspram nasim predviđanjima. ![]()
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni ne zeli radit, javlja mi ovu gresku ima li tko prijedlog, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
good: grafika, mapa, gameplay, vožnja, zvuk, oružja, upgrade-anje (nije da možeš promijenit sve moguće na oružju ali daje neki osjećaj realnosti), korištenje mape (pod tim mislim da moraš pritisnut tipku da bi lik izvadil mapu, jer kaj je da je to nije crysis i nema tu toliko napredne tehnologije), interkacija s nekim objektima (npr. vratima, ulaženje u auto...), fizika isto ima svojih dobrih osobina, optimiziranost.... bad: nema lean left-right (to mi najviše fali u igri), premirne ruke, fizika ima i loših osobina, premalo dubine i raznolikosti među misijama ali su ok, pokoji bug (za sada me samo jedanput bacilo van iz igre), možda premale razlike među frakcijama (možda?) a sad da je igra smeće, nema šanse, igra je jako jako dobra, ispunila skoro sva moja očekivanja...oni koji vele da igra ništa ne valja, igrali su najvjerojatnije prvi dio, pa su onda čuli da se radi na drugom dijelu, pogledali 2-3 ss i gameplay videa, ništa pročitali o igri, ništa informirali i sad su oni očekivali od igre ono što uopće nije bilo u planu da bude u njoj, i k tome su samo zagriženi za bezglavo napucavanje i da ih igra "vodi za ruku", sve objašnjava...ako vam ne valja nemojte je igrat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
E to je malo glupo u crysisu sad on na glavi ima masku i na njoj sve pise.mislim je da je to 2011 al stavi si knjigu ravno ispred nosa i ako riječ pročitaš onda si svarno
![]() |
#589 |
Xulos :)
|
![]() |
#590 |
Premium
|
znate kaj je najgore sa malarijom javi mi se u najgorem mogucem trenutku ono pod opsadom sam i onda moram se ic skrivat da maznem koju tableticu grrrr a dobro fuuny part ![]() Sad ja ne znam sto ste vi svi koji pljujete ocekivali grafiku da svrsavate a da mozete pokrenut sa 6600GT ocekivali ste ne znam kaj... e to je meni prejadno ja nisam nista ocekivao od nje jedino sam se nadao da ce trajat vise od crysisa koji mi je radi toga najjadniji. Atmosfera mu je za 10 ali brate taman kad sam se ufurao credits !!!! looool a vecina vas koja usporeduje ovu igru sa SOF-om 3 majko moja ovo je nebo i zemlja naspram te igre... Mogu se okladit da ce za 4 dana ista prica bit sa falloutom 3 da ce vecina ga popljuvat i rec da nista nevalja... Znate sto je ove jeseni najvece smece STALKER i to samo radi bugo.ova kad to srede onda ga ja idem igrat do tada ga ne diram jer neda mi se nekaj prelazit 1000puta radi nekog usranog bug.a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja kad toliko ispljujem igru ide brzi uninstal a ne daljnje igranje i srackanje po forumu....jednostavno ak ti se nesvidja ostavi post igra je sranje ovo ono i nemoj otvarat vise ovo temu, tak ja radim vrlo jednostavno ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
|
![]() Mogo sam se kladit u šta će se ovaj thread pretvorit....... ![]() Anyways.....obećao sam mali test/usporedbu catalysta 8.10 naspram ATI FC2 hotfixa sa HD3870 grafom, pa eto redom: Konfa je iz siga, sve stock frekve. Vrtio sam FC2 benchmark (ranch long i ranch small, po tri puta svaki pa preračunao prosjek). Ranch long traje nekih 4-5min, pa je možda vjerodostojniji, a ovaj small traje ni minutu mislim, i fps baca na sve strane, tak da ni prosjek nije baš pravi pokazatelj stvari. Sve postavke na max (ili ti ga ultra high), osim AA i Vsync koje sam ugasio, i to sve na rezi 1440x900. Još jedna možda bitna napomena, u CCC sam ugasio adaptive antialiasing i catalyst A.I. Za adaptive AA sam još u Crysisu i CoD4 primjetio da ruši FPS (ne puno, al se osjeti), to je slučaj i sa FC2 također. Sa adaptive AA se definitivno vidi razlika u kvaliteti slike, al zato sreže par fps-a, pa ga gasim. I eto rezultata: Catalyst 8.10 Ranch long max fps- 56,84 min fps- 20,56 average fps- 38,70 Ranch small max fps- 22 min fps- 8,34 average fps- 15,99 ATI Far Cry 2 hotfix Ranch long max fps- 76,23 min fps- 23,13 average fps- 44,8 Ranch small max fps- 46,36 min fps- 11,20 average fps- 24.91 Što se mene tiće, ja pre zadovoljan. Moram napomenut da je u gameplayu prosjek još možda nijansu veći. Možda mi se i čini, al evo igrao sam sat vremena, i nisam naletio na neki pad fps-a, sve fino fluidno i stabilno radi. Jedna stvar samo (možda je već netko to spominjao, al ne da mi se sad vrtit natrag po threadu), očito postoji nekakav bug sa ATI karticama, kao nekakav glitch, trzanje, ne znam točno kak da opišem. FPS je rock stable, ali koda svako malo nešto "preskoči". Tipa ko kad mi u CoD4 MP počne laggat, il kad bude connection interrupted, tako nešto. Kad stojiš na mjestu, sve ok, al čim potrčiš il nekaj, počne tak blokat. To je slučaj i sa Cat 8.10 i sa hotfixom. Uz to također i užasno spori miš, pojačo sensitivity do kraja, al svejedno je bio ubitačno spor i "težak". Uglavnom, riješenje za oba problema jest isto: treba u console upisat gfx_maxfps 30 (ili 33, svejedno). Nadam se da će riješit ATI to već sa 8.11, ak ne oni, onda ubisoft sa prvom zakrpom za igru. Eto, inaće ja sam ful zadovoljan sa igrom, ništa extra, ništa specijalno i neviđeno, ali definitivno vrijedno igranja. Grafika definitivno plus. Odlilčno optimizirano. Nije klasičan FPS, neki ga uspoređuju sa CoD-om i sličnim, ali to se ne da uspoređivati. Možda neki segmenti obiju igara, ali u cijelosti su to dva različita tipa igre. Misije su malo monotone, ali ne znam, mene to tolko ne dira, valjda zato jer nisam bio ni nabrijan nešto baš na igru (osim da vidim kak će mi radit, i kak će izgledat). A ko i uvijek , pitanje je tko šta voli i tko ima kakav ukus. Igra ima drukčiji "štih" od nekih drugih pucačina, vjerujem da nije ni zamišljeno da stalno bude akcija, napucavanje i klanje. Tu više dolazi do izražaja istraživanje, planiranje napada i slično, barem ja to tako vidim.... Da se još grafike dotaknem, ima nekih detalja za koje smatram da su trebali biti bolji, al to su sitnice koje tokom igranja ni ne primjetiš. Sve u svemu, nakon katastrofe od Crysisa (koji je na mojoj konfi imo dvaput lošiju grafiku jer sam ga igro jedva na medium, i na 1024x768 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zgodan osvrt za one koji vrte na ATI. Medjutim nije mi jasno zasto si morao igrati crysis na medium na 1024? Ja sam sam svojom konfom,koja mi se cini nesto slabija od tvoje igrao crysis na max na 1280x1024 i grafika je odlicna,tu i tam bilo lagova ali nista strasno.Warhead isto tako.... sorry na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uostalom, imaš jaču grafu od moje ak se ne varam ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 24.10.2008. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Banned
|
Citiraj:
Grafika je dobra, Velika mapa, Ima dosta oruzija, Dosta sati igranja, Lose:Monotoni zadatci i previse udaljenji od pocetka zadatka. Glazba unutar igre bi mogla biti bolja Vi nadodajte ako je jos nesto lose? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam sad na 88% igre i imam oko 12 sati igranja, znaci da sam od samog pocetka radil samo glavne zadatke imal bi puno manje. Inace prica ima preokreta tak da bas i nije linearna, a i to je FPS :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Generalno ima još puno toga za napisat. Isto tako početak, sve je u znaku od vatre. Auta su prešugava pa FC je imao 10x bolja auta. Interakcija, mačeta nemože iskida ni k**** a pištolj može, WTF ![]() Bazuka u drvo, i sl, vatra plane ali, ništa se ne zapali. Bazuka u drvo, imamo oluju od lišća, a grančica nije otpala ![]() Uglavnom, ovo mi nikako nesjeda kada se sjetim FC1, koji je bio vrhunski (priča/grafika/AI) i sada predstavlja konkuranciju kao takav. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
A ovo prakticki i nije nastavak Far cry-a , samo dijele isto ime, Probaj nac nesto sto ga povezuje sa Far Cryom.... nit ima mutanata, nit si na otoku nisi ni isti lik... Zapravo ja neznam ni s kojom bi igrom usporedio 2-cu, kad nisam zaigrao ni jednu slicnu ![]()
![]() |
|
|