|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
TeamSpeak Server ne radi, zasto?
Ja neznam sta se dogodilo sa tim programom, svojevremeno je bio dobar a sada ga rođena majka nebi natjerala da radi... Instalirao sam server i client, napravim server, ali spojit se na njega nemogu... Niti se moze itko drugi... Updateao sam exe fileove novima sa njihove stranice i opet 0 bodova... Kako vi radite server da slijedim vase korake...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
dal ti komp na kojeg si instaliral server side TS ima stalnu IP adresu ili se mjenja ? kaj ti napiše za grešku kad se očeš spojiti na taj TS ? jesi provjeril da ti kakav firewall ne blokira TS ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: probao sam i ventrilo i opet se ne zeli spajati na server... wtf? Zar je bitno da komp ima stalnu ip adresu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moras porforwardat port na routeru. Za SE 555: Uđeš u config routera-->Advanced Settings-->Internet-->Adress Translation (NAT)-->Port Forwarding. Pod Protocol stavi UDP, Pod public port i local port stavi port koji je namijenjen teamspeaku (Pogledaj pod administration (Desni klik na server u tray-u)). Pod Local IP adress, stavi IP adresu svog kompa. Najbolje bi bilo da stavis fixnu lokalnu adresu. Adresu pogledas na Run-->cmd-->ipconfig Pod comment napisi bilo sto sto te asocira na teamspeak. Sada pod server u trayu, idi na refresh IP (to moras raditi svaki dan jer se svakim reconnectom mijenja IP.) i onda se spoji sa Clientom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ili si jednostavno zašparaj vreme sa svim tim i ak baš trebaš TS iskoristi T-comov teamspeak.htnet.hr .. inače dosta je jeftino za iznajmit TS/ventrilo .. pa ak imaš kakav klan ili jednostavno više ljudi koji skupa igraju nek svaki da nekaj kn i zakupite si TS server na kolko vam treba
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo proradilo je, i ovo za t-com nisam imao pojma, puno hvala ljudi. Imao sam do sada Xfire al to smece guta procesor vise nego igra koju igram tak da bi presao na nesto bolje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|