![]() |
TeamSpeak Server ne radi, zasto?
Ja neznam sta se dogodilo sa tim programom, svojevremeno je bio dobar a sada ga rođena majka nebi natjerala da radi... Instalirao sam server i client, napravim server, ali spojit se na njega nemogu... Niti se moze itko drugi... Updateao sam exe fileove novima sa njihove stranice i opet 0 bodova... Kako vi radite server da slijedim vase korake...? :chears:
|
dal ti komp na kojeg si instaliral server side TS ima stalnu IP adresu ili se mjenja ?
kaj ti napiše za grešku kad se očeš spojiti na taj TS ? jesi provjeril da ti kakav firewall ne blokira TS ? |
Citiraj:
edit: probao sam i ventrilo i opet se ne zeli spajati na server... wtf? Zar je bitno da komp ima stalnu ip adresu? |
dal si možda iza routera ^^ ? ak jesi to bi moglo objasniti tvoj problem :)
|
Radis LAN ili Internet server?
Ako je za internet, otvori port za TS na ruteru :) |
Iza routera sam, siemens SE555, moze li pomoc dalje? ^^
EDIT: radim internet server... |
Moras porforwardat port na routeru.
Za SE 555: Uđeš u config routera-->Advanced Settings-->Internet-->Adress Translation (NAT)-->Port Forwarding. Pod Protocol stavi UDP, Pod public port i local port stavi port koji je namijenjen teamspeaku (Pogledaj pod administration (Desni klik na server u tray-u)). Pod Local IP adress, stavi IP adresu svog kompa. Najbolje bi bilo da stavis fixnu lokalnu adresu. Adresu pogledas na Run-->cmd-->ipconfig Pod comment napisi bilo sto sto te asocira na teamspeak. Sada pod server u trayu, idi na refresh IP (to moras raditi svaki dan jer se svakim reconnectom mijenja IP.) i onda se spoji sa Clientom. |
ili si jednostavno zašparaj vreme sa svim tim i ak baš trebaš TS iskoristi T-comov
teamspeak.htnet.hr .. inače dosta je jeftino za iznajmit TS/ventrilo .. pa ak imaš kakav klan ili jednostavno više ljudi koji skupa igraju nek svaki da nekaj kn i zakupite si TS server na kolko vam treba |
Evo proradilo je, i ovo za t-com nisam imao pojma, puno hvala ljudi. Imao sam do sada Xfire al to smece guta procesor vise nego igra koju igram tak da bi presao na nesto bolje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |