|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Gledati program sa TV-a na PC-u
Pogledao sam teme na stickyu i nista nisam nasao, u trazilici ne znam sta da trazim... Uglavnom, sta mi sve treba kako bih gledao programe sa kablovske na PC-u? I sta mi sve treba kako bih mogao snimati serije i filmove? Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Bump... Pa kladim se da na forumu ima sigurno dosta osoba koje bi mi mogle u nekoliko recenica sve objasniti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Za kabelsku trebaš analognu TV karticu (ili hibridnu ovisi jel želiš i na budućnost misliti ili ne).Uglavnom, imaš na tržnici ( http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116658 ) Leadtekicu po 100kn. Ima snimanje i sve.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Inače, i s hibridnom karticom teško da će biti moguće pratit DVB-C programe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
#7 |
Guest
|
Za analognu kabelsku nema problema... A hibridna bi čak primala i DVB-T programe u sustavu kabelske ako takvi postoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Da, sad sam neš novog naučio. Uglavnom, išao sam pogledati za svoju Cinergy HT PCI i dobro si rekao - hibridna, a ne hvata DVB-C. Samo, koliko je raširen taj DVB-C kod nas, nasuprot te analogne kabelske ? Nešta sam čitao na wikipedii upravo i vele da je DVB-C2 koje su odobrili u veljači ove godine (u svijetu ili EU) i da je to zadnji standard kabelske telke.
![]() |
#10 |
Premium
|
Ovako... Mozda zvuci glupo... Ali... Ne razumijem o cemu pricate ![]() Ja samo zelim da mogu na compu gledati TV program... I da mogu snimati filmove, utakmice i serije... Kvaliteta slike da je sto boja... Pa pogledajte ovaj cjenovnik i preporucite mi nesto stto ce zadovoljiti moje potrebe po sto boljoj cijeni. Uzmite u obzir da imam ovu kablovsku. I zelio bih da mi ta kartica potraje sto je duze moguce jer je ne planiram mjenjati malo duze vremena.... Zahvaljujem... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
TV TUNER+FM LEADTEK PVR3000 hardware MPEG encoding i TV TUNER+FM CINERGY HT, PCI, DVB-T/Analog, remote Su ti dobre kartice s tog cijenika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
OK... Hvala, sutra kupujem ovu drugu... ![]() |
|
![]() |
![]() |