![]() |
Gledati program sa TV-a na PC-u
Pogledao sam teme na stickyu i nista nisam nasao, u trazilici ne znam sta da trazim...
Uglavnom, sta mi sve treba kako bih gledao programe sa kablovske na PC-u? I sta mi sve treba kako bih mogao snimati serije i filmove? Hvala... |
Bump...
Pa kladim se da na forumu ima sigurno dosta osoba koje bi mi mogle u nekoliko recenica sve objasniti... |
Pa ja mislim da ti treba tv kartica ako misliš preko antene to uštekat.Uzmeš si neku hibridnu tv karticu koja ima PVR,i pićiš.
|
Citiraj:
Za kabelsku trebaš analognu TV karticu (ili hibridnu ovisi jel želiš i na budućnost misliti ili ne).Uglavnom, imaš na tržnici ( http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116658 ) Leadtekicu po 100kn. Ima snimanje i sve. |
Inače, i s hibridnom karticom teško da će biti moguće pratit DVB-C programe.
|
Citiraj:
|
Za analognu kabelsku nema problema...
A hibridna bi čak primala i DVB-T programe u sustavu kabelske ako takvi postoje. |
Citiraj:
|
A kod nas je, čini se, faza testiranja i uskoro bi trebalo biti i komercijalno dostupno. Jasno, "samo" DVB-C, dok se još razvija C2.
|
Ovako... Mozda zvuci glupo... Ali...
Ne razumijem o cemu pricate :( Ja samo zelim da mogu na compu gledati TV program... I da mogu snimati filmove, utakmice i serije... Kvaliteta slike da je sto boja... Pa pogledajte ovaj cjenovnik i preporucite mi nesto stto ce zadovoljiti moje potrebe po sto boljoj cijeni. Uzmite u obzir da imam ovu kablovsku. I zelio bih da mi ta kartica potraje sto je duze moguce jer je ne planiram mjenjati malo duze vremena.... Zahvaljujem... :chears: |
|
TV TUNER+FM LEADTEK PVR3000 hardware MPEG encoding
i TV TUNER+FM CINERGY HT, PCI, DVB-T/Analog, remote Su ti dobre kartice s tog cijenika. |
Citiraj:
OK... Hvala, sutra kupujem ovu drugu... :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |