|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Napajanje, matična ili oboje?
Jučer dok sam pregledavala neke forume, kompjuter mi se odjednom ugasio. Nakon minute ga pokušam upalit i ništa, mrtvo. ![]() Kako sam računalo kupila prije 18 mjeseci da li mi vrijedi garancija po komponentama, na računu mi to ne piše? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() pogledaj račun, garanciju, naljepnice na kutijama, trgovinu gdje si kupila... Vjerojatno za pojedine komponente vrijedi jamstvo, ali mi napamet tesko da cemo znati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 01.06.2008. u 23:03. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
napajanje naj vjerojatnije .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
stuc dobro pita, ako si otvarala stranice možda si skinula naljapnicu od garacije računala, ili je garancija po komponetama. Najjednostavnije što možeš probat je izvaditi ram i ponovo ga stavit i napraviti clear cmos (izvaditi bateriju i staviti ponovo) ostalo trebaš imat komponente da isprobavaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško da je problem u ramu ako se ploča nije upalila niti bilo koji vent zavrtio. I meni se čini da je napajanje u pitanju.
![]() |
#8 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako se smije otvarati najbolje napraviti ClearCMOS. Znaci izvaditi bateriju na nekih pola sata i vratiti, zatim probati upaliti. Meni je pomoglo par puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Naravno, čistim ga svaka 2,3 mjeseca,većinom ga stari ispuše kompresorom. EDIT: Pokušala sam ju izvaditi,neće van,kao da je zaljepljena. Bojim se jače povući da nešto ne strgam, kakve sam sreće to bi se i dogodilo. ![]() Našla sam garanciju, sutra nosim u trgovinu. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.06.2008. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Pa onda je upitno dali će priznati garanciju ako je konfa kupljena cijela ? Ako nemaš račun tj. na računu prikazano jamstvo za svaki dio posebno garancija vrijedi jedino ako je računalo NE otvarano, žalosno ali tako je.. Puno sreće sutra... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Rekoh bi napajanje. Ipak je zatoplilo, a to je overkill za mnoga noname napajanja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|