|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Izbor venta
1) Cooler for case PAPST, 80 mm, 9 dB, N/2GLLE Da li ovaj stvarno radi buku 9db? Mislim, to je pretiho, leptir radi buku 4 db. 2) Da li je bolje uzeti dva tiša i manja ili jedan glasniji i veći vent? 3) Što kažete na ovaj vent? Da li je ova buka što radi mjerena na max broju okretaja u minuti? 120mm hladnjak za kućište s plavom diodom Dimenzije: 120×120×25mm Broj okretaja: 2000 rpm +/- 10% Buka: 21 dB Spajanje: 4pin connector Protok zraka: 78 cfm |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
bolje ti je dva tisa s manjim protokom ali su ta dva tisa nego jedna glasniji, a protok je je isti ako ne i veci.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo, ipak mislim kupiti ovaj Thermaltake A1927D, 120mm 120mm hladnjak za kućište s crvenom diodom Dimenzije: 120×120×25mm Broj okretaja: 2000 rpm +/- 10% Buka: 21 dB Spajanje: 4pin connector Protok zraka: 78 cfm E, sad, piše buka 21 db, a prije nekoliko dana sam kupio jedan od 19db -ovaj http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...e=0&Sifra=9414 pa me zanima da li tko ima ovaj thermaltakeov, jer znam da lažu oko tih decibela, pa da znam da li je tiši od ovog mog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zlotvor
Datum registracije: May 2008
|
Sad, ako si vec zapeo za ve-mil tamo najbolji ventilator koji mozes uzet je glacialtech silent blade. Neces ga cut a obavlja svoj posao dobro. Ako ti naravno ne smeta sto nije led.
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Buka je dosta relativan pojam (mene osobno GT smeta na >7V, no ja sam freak), a najbolji vent iz Vemila je Chieftec 120mm, samo ga treba spustiti na 7V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Taj progura samo 37CFM. A ovaj koji imam 25, a taj mi ne hladi dobro. matična mi se ugrije preko 42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
mario1, to su sasvim normalne radne temperature koje imas na komponentama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zlotvor
|
To je istina. Te temperature su skroz ok. A drugo, nemoj previse vjerovat svemu sto procitas na kutiji ventilatora. kad bi sve bilo 100% istina onda bi to bilo super. Pogotovo fore oko protoka zraka i decibela na kojim ventilator radi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Zlotvor
|
Citiraj:
Tu je naravno jedina stvar za koju se moras opredjelit je tisina ili funkcionalnost. Ili jednostavno iz hardveraja narucis Noctua vent i imas oboje.
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
evo, izgleda da nisi dobro procitao moj prethodni post pa cu se ponovit. to je normalna temperatura za tu graficku i za tu maticnu... dapace, to su poprilicno dobre tempterature ako je stock hladenje u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Pročitao sam ali ti vjerojatno nisi moj. Ja bih htio niže temperature. Zato jer mi se jednostavno ne sviđa da se temperature toliko penju. Imao sam jedan jako bučan vent prije ovog, on je odlično obavljao posao, ali kao što sam napisao, bio je bučan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
sta ces dobiti sa NIZIM temperaturama? osim manjih brojki u programu sa kojim nadzirez temperature |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo ja sam se bas zagrijao za ovaj: COOLERMASTER 120mm, zeleni LED, 22db, TLF-S12-EG LINK Zanima me na koje konektore se moze spojit?? Planiram ga stavit na Sonic Tower pa bi bilo zgodno ga prikopcat na onaj 4-pin connector na koji ide CPU Fan, dal bi tako nesto bilo izvedivo?? Ne nadjem nigdje na netu pa bolje da pitam prije neko se zaletim u trgovinu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Evo, znam da opet gnjavim, ali bih htio samo da mi preporučite ventilator. Tu sam već pročitao ovu preporuku http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.072 ali me zanima da li postoji još neki takav sličan, tih i da je dosta velik protok zraka. Znam da ćete opet reći što će ti to, temperature su dobre, ali pustite to, samo mi treba preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
A ovaj? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=22757 EDIT: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=22768 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
Citiraj:
U Osijeku je prije bilo za kupiti taj vent u nekom lijevim dućanu(nisam imao RedWing u rukama,ali trebala bi biti ista stvar-barem po specifikacijama).Kasnije sam prolazio,i više nisu imali,tako da sam ostao na ovome jednome,i mogu ti reći da sam zadovoljan omjerom protok/buka(pusti sad deklaraciju).Imao sam i one TT-ove iz Ve-Mil-a,i ovo je nebo-zemlja razlika... Eto. E,da,mario1-polako se bližiš spamu sa ovom temom.Ponavljaš se bespotrebno. Shvati ovo kao dobronamjeran komentar,i pokušaj ne postavljati x-puta isto pitanje. Hvala! |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|