|
|||||||||||
|
|
#2762 |
|
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj zombi je spaljen totalno. Bezveze mi je kad sam zombi jer trcim do lika da ga prikoljem on mene s nekim spaljenim oruzjem ubije :s Jesu to neki dodatci jer nikad to nisam vidio nesta kao laser wtf. Nisam uzeo ss da vidite s cim me ubio |
|
|
|
|
|
#2763 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
ah, pa čitaj malo zadnje stranice teme last hunter (ilitiga zadnji čovjek) koji ostane na mapi dobiva neko super ultra turbo kul oružje - laser inače su sva oružja jednaka kao i u normalnom multiplayeru, samo sto imas beskonačno metaka ![]() ehehehe, pa nemoj bit zombi ![]() gledaj di idu svi dok je jos početak partije i pokušaj se ugurat tamo di i oni idu netko će večinom boostat druge, trebaš malo sreće jer je uglavnom poanta u zombi modu - doći na najnedostupnije moguće mjesto, pogotovo ono na koje ne možeš doći bez tuđe pomoći, dakle, da ti se neko ne sagne ( ) da možeš skočiti preko njega, jer je tada i zombiu teže doći do tebe (isto i on treba pomoć)
|
|
|
#2764 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Hammer dobro govori " Gdje svi Turci, tud i mali Mujo". Znači traže se neke skrivene lokacije, teško dostupne ili lako dostupne (npr vrh zgrade Backlot) pa onda mine i pucnjava. Čini se lagano ali nije kad ste dvojica, a leti 30 zombija . |
|
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
lolz zombije ajmo war ![]() |
|
|
|
|
|
#2768 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
koja je uopče razlika između wara i ostalih "disciplina" ![]() nikad nisam igrao war, a stalno ga se spominje
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.05.2008. u 00:00. |
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako ja dobro kontam war je kada se sastanu dva klana pa se pokolju.
|
|
|
#2770 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
tako je, war je kada se nađu dvije grupe ljudi (obično klanovi) i međusobno se bore (od 1vs1, pa do 6vs6). Poprilično drugačije se igra nego ovako na public serverima ![]() |
|
|
|
|
|
#2772 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
C2Y jer prebačen opet na WAR only. IP u mom sigu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
#2773 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebao bih pomoć. Stavljao sam nove Windowse na komp i krenem da ću stavit opet ASE, ali je prekinut razvoj programa i morao sam na XFire preć. Jel mi može netko objasnit postupak podešavanja toga sve skupa. Nemam iskustva s Xfireom. Da napomenem, imam onu verziju igre sa serialom koji je opal pod krevet pa ga ne mogu nać ![]()
|
|
|
#2774 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne kužim oko čega trebaš pomoć?Moraš se registrirat na nijhovoj stranici,importat igre i udarat.Kada uneseš igru,klikneš na nju i napraviš refresh servers,onda ti ona izlista parsto servera po parametrima koje si postavio tamo na desnoj strani.Grupno unošenje IP adresa mislim da xfire ne podržava,ili ga ja neznam napravit. |
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
E to mislim da nemože. |
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ljudovi zna neko kak pogasit one glupe letece novine/papire kako god? |
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Ex-Gastarbajter
|
ne bi ljudi vjerovali, ali čak sam počeo i sa snajpom igrat, riješio sam već 100 killova sa onim prvim snajpom i sa barretom, a sada dragunova krcam još da imam preko 30fpsa dok nišanim, ah ![]() |
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa ti se zalish kad imash 30 fps. sramota. meni je zao sto me kicka kad stavim limit na 30 fps-ova (najcesce je minimalno 40 - pa onda nemam stabilna framerate i sve ode u qrac krasni.) ako se pitate koja je to grafulja Mobility Radeon x1600 64bit 128 mb (narafno naklokana na 540 GPU i 460 VRAM )dao bi yaye za 3870 i c2d na 3+ GHz ![]() |
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Ex-Gastarbajter
|
pa trebalo mi samo 50ak sati igre pijaža mi se to, iako ako san na serveru bez killcama, zna bit frustirajuće kad naiđeš na profi snajperistu, samo legneš, ne znaš ni kako ni odkud... ali i ja tako obično radim ![]() Hehe, sad ćemo ja i AMD svako pokrivat jednu stranu, iza sebe zasijat polje, pa da vidimo tko će nam moć šta ![]() |
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Ex-Gastarbajter
|
oo znam ![]() |
|
|
|
|
|
#2790 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
![]() |
|
|