|
![]() |
#2762 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj zombi je spaljen totalno. Bezveze mi je kad sam zombi jer trcim do lika da ga prikoljem on mene s nekim spaljenim oruzjem ubije :s Jesu to neki dodatci jer nikad to nisam vidio nesta kao laser wtf. Nisam uzeo ss da vidite s cim me ubio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
ah, pa čitaj malo zadnje stranice teme last hunter (ilitiga zadnji čovjek) koji ostane na mapi dobiva neko super ultra turbo kul oružje - laser inače su sva oružja jednaka kao i u normalnom multiplayeru, samo sto imas beskonačno metaka ![]() ehehehe, pa nemoj bit zombi ![]() gledaj di idu svi dok je jos početak partije i pokušaj se ugurat tamo di i oni idu netko će večinom boostat druge, trebaš malo sreće jer je uglavnom poanta u zombi modu - doći na najnedostupnije moguće mjesto, pogotovo ono na koje ne možeš doći bez tuđe pomoći, dakle, da ti se neko ne sagne ( ![]()
![]() |
#2764 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Hammer dobro govori " Gdje svi Turci, tud i mali Mujo". Znači traže se neke skrivene lokacije, teško dostupne ili lako dostupne (npr vrh zgrade Backlot) pa onda mine i pucnjava. Čini se lagano ali nije kad ste dvojica, a leti 30 zombija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
lolz zombije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
koja je uopče razlika između wara i ostalih "disciplina" ![]() nikad nisam igrao war, a stalno ga se spominje
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.05.2008. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako ja dobro kontam war je kada se sastanu dva klana pa se pokolju.
![]() |
#2770 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
tako je, war je kada se nađu dvije grupe ljudi (obično klanovi) i međusobno se bore (od 1vs1, pa do 6vs6). Poprilično drugačije se igra nego ovako na public serverima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
C2Y jer prebačen opet na WAR only. IP u mom sigu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebao bih pomoć. Stavljao sam nove Windowse na komp i krenem da ću stavit opet ASE, ali je prekinut razvoj programa i morao sam na XFire preć. Jel mi može netko objasnit postupak podešavanja toga sve skupa. Nemam iskustva s Xfireom. Da napomenem, imam onu verziju igre sa serialom koji je opal pod krevet pa ga ne mogu nać ![]()
![]() |
#2774 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne kužim oko čega trebaš pomoć?Moraš se registrirat na nijhovoj stranici,importat igre i udarat.Kada uneseš igru,klikneš na nju i napraviš refresh servers,onda ti ona izlista parsto servera po parametrima koje si postavio tamo na desnoj strani.Grupno unošenje IP adresa mislim da xfire ne podržava,ili ga ja neznam napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
E to mislim da nemože. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ljudovi zna neko kak pogasit one glupe letece novine/papire kako god? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Ex-Gastarbajter
|
ne bi ljudi vjerovali, ali čak sam počeo i sa snajpom igrat, riješio sam već 100 killova sa onim prvim snajpom i sa barretom, a sada dragunova krcam ![]() još da imam preko 30fpsa dok nišanim, ah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa ti se zalish kad imash 30 fps. sramota. meni je zao sto me kicka kad stavim limit na 30 fps-ova (najcesce je minimalno 40 - pa onda nemam stabilna framerate i sve ode u qrac krasni.) ako se pitate koja je to grafulja ![]() ![]() dao bi yaye za 3870 i c2d na 3+ GHz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Ex-Gastarbajter
|
pa trebalo mi samo 50ak sati igre ![]() ![]() Hehe, sad ćemo ja i AMD svako pokrivat jednu stranu, iza sebe zasijat polje, pa da vidimo tko će nam moć šta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Ex-Gastarbajter
|
oo znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|