|
![]() |
#2672 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja najčešće igram sa MP5 i kad igram na najdražem stranom serveru gdje me malo muči veči ping i lag moram relodat skoro svaki puta kad nekoga ubijem jer mi treba skoro cijeli šaržer - ne jer loše gađam nego ja ga roštiljam a on hoda..... Nije uvijek ali u 70 posto situacija. Zato ih derem sa bombicama ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ping je na ovim domaćim oko 60, stranim oko 120! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam znao dosta često igrati na našim serverima, pogotovo na cro clan-ovom, al sam kupio key pa sam lagano zanemario hrvate ![]() E da, tak je lijepo igrat...
![]() |
#2675 | |
Banned
|
Citiraj:
A još faktor kad svako svakoga razumi, a ne nešto brljaju na njemačkom, mađarskom.... ![]() Je l' ko za bacit turu na Zombijima? IP -> 74.86.232.75:28962 ... 88.255.172.3:28960 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo pitance, ovo su hr serveri? Može još neki a da je na njima normalna ekipa, ekipa koja ne koristi cheatove?
![]() |
#2678 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
uf, zombie nisam dugo igrao obično njih igram na nekom turskom ludom serveru (default mape) ping mi 170 a njima 50-60 ![]() ![]() prebolestan je zombie mod ![]() ono adrenalin te šora bjež kolko te noge nose na neka visoka mjesta koja inače nema šanse da bi dokučio ak netko ne klekne ispod da preko njega se pokuša skakat ![]() na onoj mapi Ambush se može preskočiti izvan zidina grada!!! koja bolest, mada je kasnije bježanija jer nema nekih previsokih mjesta za otić gore, pa kad je puno zombia samo šprintaš okolo grada na zombiu uvijek uzmem onaj treči LMG, stun granade, RPG x2, sleight of hand i extreme coditioning to zadnje jos i najviše posluži kad je bježanija ![]() Citiraj:
isto na Pipeline mapi se popnu skroz gore na one silose kao neke, tam je nemoguće doći ako imaju dvojisa sa LMGom i samo rokaju a samo jedan prilaz, a i do njega se namučiš pošteno dok dođeš
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2008. u 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
lmao meni odgovara i jedan i drugi termin. sto se igra? sabotage kao sinoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja buden naletil, samo da se zagrijen na nekon waru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
i u koliko je sati na kraju? 8? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2686 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Evo jedan sa manjim PINGom: 85.24.140.162:28960 Vidimo se ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
|
ima stvarno puno tih shemi, a i na zombie modu je veći skok, i sam se možeš popeti negdje gdje u običnom modu nebi moga a na svakoj mapi ima tih prolaza/prijelaza di se može proči dalje, ja samo gledam di ide večina dok se jos ne izabere zombie pa se tam guram i pokušavam sa njima preskočit najčešće se uguram ![]() već polako znam sve te "prijelaze" na default mapama, sve sam ih prošao ![]() al nikad nisam ostao zadnji hunter (marinac) Citiraj:
kad ga stavim u xfire uopče ne piše da je server ni ime ni ping ni igrača, samo pise ono kao prazno mjesto COD4 MP a kad idem preko konzole na /connect... broji do 10 pa kaze connection timed out
![]() |
![]() |
#2688 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nek mi netko objasni taj zombie mod. Upravo sam se spojio i apsolutno ništa ne kužim. Samo nož mogu koristit ili kaj? Ekipa mi skače na krovove kuća i naravno ja kao zombie ne mogu do njih. Malo glupav mod
![]() |
#2689 |
Banned
|
Pa imaš 1:30 min da odabereš oružja/perkove kao PAM4. Nakon toga jedan je rendom Zombie, i on mora marinca bilo kojeg uhvatit i prevorit u Zombia. Kada to napravi ide opet i tako sve dok ne nestane marinaca ili vremena. Zombi ima smo noži i special ability! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
|
jep, nešto kao igranja lovice, počinje jedan random zombie kojeg bira server, i cim on ubije nekog marinca marinac postaje zombie, i tako se povečava broj zombija a smanjuje marinaca prva 2 minute su svi marinci i trče na skrovišta ![]() dok odigraš koju mapu bic ce ti lakše i kad skužiš di se sakrivaju marinci i di su ti "prijelazi" netko večinom mora kleknuti dolje da drugi mogu preko njega preskočiti mada je i to zayebano jer brzo skliznes kad skocis na njega i tak, treba se ispraksat ![]() evo neki screenovi iz večerašnje šore: ![]() (uspio sam i ja otići skroz gore u Bloc mapi, evo na SSovima slika, nisam mogao vjerovat da sam uspio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2691 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a jel se ti zombiji mogu ubit ili nesto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
|
zombiji se mogu ubit ![]() samo su dost jaki i treba ih dobro napunit olovom ![]() a oni se stalno re-born (stalno se spawnaju) jedino marinci kad umru postaju zombii marinac ima neograniceno metaka, jedino te reload prekida ![]() također ako uzmeš perk RPG x2 imaš i neograničeno raketa ![]() a ovo za special ability: stisneš B (slovo) i otvori se menu onda: 1:special ability 2:third person 3:laser ... itd kod marinca je special ability mina, ima 2 mine, dakle B+1 i nemoš drugu stavit dok prva ne eksplodira a kod zombia je special ovisi kojeg izaberes: fire, lightning, poison itd...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2008. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mod bi bio super samo da nema jedne stvari. Onog skakanja ko Blanka Vlašić na dopingu. Likovi mi se nekak slože po krovovima i ne možeš im niš. Trebali su stavit normalno skakanje, igra bi i bila brža i zabavnija.
![]() |
#2695 |
|
da, ali bi i trajala svega par minuta, kad bude 25 zombia i 5 ljudi... da nema krovova i tog di se sakrivamo kao marinci odma bi sve pojeli i itekako im možeš svašta, onaj Scout zombi ima 2 lubanje koje moze bacit i ozljedit marinca, ali te lubanje se tek dobivaju kad ostane manje od 10 marinaca, tako da večinom to bude način kako se dovrše marinci prije isteka vremena ima i drugi zombi mod, ali sa drugim mapama, tj, sve nove mape, a neda mi se skidati prije igre 30 MB teške mape, a ima ih 20ak ![]() tamo je sve dostupno, do svih mjesta svi mogu doći i tamo se baš igra prebrzo ono, samo sto nema neograniceno metaka marinac pa se štedi, a i zombiji su dosla slabiji, i ubiju se sa par metaka evo ti IP (serveri su američki pa PING bude dosta visok al nije tako strašno) 82ndID|Zombies US! By Seven 64.34.213.105:28960 82ndID| ZOMBIES UK! by Seven 217.146.84.208:28930 UK i US serveri ^^ ja sam odigrao tu par mapa i isto nije lose, al stvarno mi se neda skidat sve te mape
![]() |
#2696 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
|
ovi zombi serveri su piratski... bar mislim... na onom turskom serveru di ja igram i na jos nekim zombi serverima su default mape na ovim 82nd Zombies su costum mape, pa se odmah prije loadinga mape ako ju nemas automatski skida...
![]() |
#2698 |
Banned
|
Pa mislim da su svi crackirani, ja kad igram mape mi neskida... Valjda samo peglam na Turskom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
|
pa ako ti ne skida onda očito igraš na default (najnormalnijim) mapama koje su već u igri! ove costume mape su napravili neki likovi i to nisu official mape. costume su skroz drukčije mape... i sigurno bi primjetio da igraš na nekoj takvoj ![]()
![]() |
#2700 |
Banned
|
Igra sam neke servere sa custom mapam, naravno bez moda, HC i mape su očajne! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|