|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ali na cracked serverima tipa rabbits ima gro chitera,nazalost,tako je to po cracked serverima,a ni originali nisu daleko. previse djece danas ima mogucnost igranja online itd
![]() |
#2642 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
hm, neznam baš... da su ljudi tolko glupi da riskiraju global PB ban na original ključu... ![]() ja još nisam vidio nijednog na original serverima, naravno, to ništa ne znači, mada se stalno u chatu neko optužuje ali na kraju ništa dok na crackanim svaki drugi ima neki cheat/hack/skriptu najviše sam se nagledao onih likova sto igraju sa LMG-om pa usred reloada (koji traje 10ak sekundi) nastavi roštiljat po meni ![]() ![]() ni ovi skriptaši mi baš nisu predaleko od čitera ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2008. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
Premium
|
naime kupnjom undetected cheata,jako je tesko skoro nemoguce otkriti takav cheat,vecina takvih ljudi se banna gledanjem demoa,ali mozda svega 5% ih je ulovljeno od svih undetectera.a i ako dobije ban na cheat,vecina tih debila koji prodaju undetected daju novi key ekipi koje ulovi s njihovim hackovima.tako da je to zacarani krug koji je nemoguce suzbit
![]() |
#2646 |
|
ahaaaaa, tako dakle ![]() nisam znao za takve vrste, nisam na "ti" sa cheatovima ![]() a jesi ti ili netko drugi upoznat sa ovim (nečim) s čim se ja najviše susrečem, nastavak pucanja ured reloada na LMGu ![]() to sam vidio 100 puta na kill camu lik reloada sa RDPom i usred stavljanja novog redenika (dakle jos ga treba stavit i zatvorit poklopac) on samo nastavi pucat koda ništa nije radio ![]()
![]() |
#2647 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Da da,nije da varam ja ili zelim to nego me zanima da ih mogu prepoznat,jesam vidio to,najgore mi je,ja prije mislio da je to neki perk pa ja to pokusavo ali ne ide,je je on kao reloada i stavlja sarzer a nije ni doso do puske a vec puca,to je zbilja jadno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2648 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo večeras u 20:00 se bude skupilo malo ekipe na C2Y COD4 SAB HARDCORE. IP: 85.190.9.208:28960 Pa tko hoče neka navrati. Stavite stvarne nickove pa da se poslije možete pohvaliti tko je koga naprašio. ![]() Vidimo se, zagrijavanje je več počelo. ![]()
![]() |
#2652 |
|
dolazim 8-) moj je nick inače Narsil {LFCcro} cya there EDIT: bio malo, pa izašao, bolje da je TDM, ionako nitko ništa ne pokušava previše sa bombom...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2008. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Bilo je dobro ali su ljudi prebrzo odlazili. I inače server nije FF ali sam malo danas uključio pa je bilo sranje. Ubuduće FF je off. Po potrebi mjenjat ću samo gametype....... Citiraj:
Inače se igra dobar sab.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prvi put igram sab i to HC i josh rasturam ![]() gdje si pobjegao AMD :P EDIT: moze li sutra malo kasnije ? barem 21 ili josh bolje 22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Premium
|
sry na ot : jebo majku al niste normalni sa ovim avatarima ![]() svaka cast lol ![]()
![]() |
#2658 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A hvala tati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
to sto se tice gl to mi polako ide na zivce, dojadili su mi vise, ali kao ekipa su ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
|
ma GL je mila majka spram onih koji koriste one mašin gunove pa roštiljaju (pogotovo na HC serverima) 1 pogodak i kill. stave double tap i bandolier, pa roka a šaržer nikako da se istroši, u jednom naletu samo roštilja lijevo-desno i pokosi nas 10ak, još kad ima mjesto di se spawnamo u vidu bude i više killova mrzim to ![]() ![]()
![]() |
#2666 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() ![]() ![]() Provo igro i nije mi se svidila igra. Pogotovo oni cod2-like serveri sa 500 ljudi na 2 metra kvadratna. ![]()
![]() |
#2667 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
|
ahaaaaaaaaa. jbt, ja živio u neznanju i mrzio te "čitere" ![]() jbg... živcira me nevertheless ![]() ja sam par puta probao igrati sa LMGom al ih ne volim, daj ti meni M4, G36C i sad po novijem meni najdraža M16 (burst fire) prebolesno dobra puška za bilo koju malo veću mapu ![]() LMG ne volim i zbog toga sto sam junkie za reloadom, makar i jedan metak ispucao moram reloadat ![]()
![]() |
#2670 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
uh, poznato mi je to oko stalnog reloada, meni ekipa na waru mora vikat da NE reloadam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|