|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nek neko ko ima volje da mi meni njubu objasni kakav je to pljuc mašina server? I o kakvim varanjima vi pričate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nije znaje đabe.
![]() |
![]() |
#2613 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A ovo o "varanju" je zeka-peka ako si mislio da smo ozbiljni. Svi mi mislimo da su čiteri/hackeri jedan od najgoreg šljama ljudskog roda ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Downlodaj PBSetup.exe i pokreni ga. Onda skini pbsvc.exe (stisni riječ here za download) - Instaliranje i provjera PnkBstrA i PnkBstrB servisa: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zna netko zasto ja nemogu na Bihnet SD i TDM server? ima nesto da ja ne znam? kada učita mapu i piše ono awaiting for other players, samo izbaci i napiše "server disconnected". origigi key imam, drugdje sve radi bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Nepozeljan si.... ![]() Isti problem i meni javlja.... :-/
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da ni ja nemogu gore.Mislim da mi je neko pričao da su banali komplet isp-tcom u ovom slučaju.Sad da li je to moguće ili ne,ne ulazim u to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Banned
|
Ja sam skakao okolo s nožem i naslagivao pun kurac killova uz to da sam svaki put crvenim slovima napisao pwnd ,tako da sam svakako banat ![]() Ali to je stvarno leglo n00bza taj server.Hvala bogu na banu ![]() A znači ima smisla ono što sam rekao.Svi ste na Tcomu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Banned
|
![]() T-com --->
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
T-com samo promijenite adresu i svaki put će vas spojiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Ex-Gastarbajter
|
ma meni treba neki low skill tdm server za nabijanje challenga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Izbjegavam igranje na domacim serverima. Sve puno chitera, iako sam dosta dugo igrao na jednom domacem serveru gdje se tocno vidi da coek chita al mu ni to ne pomaze ![]() ![]()
![]() |
#2636 |
Ex-Gastarbajter
|
to sinoć kad san prošal jeli? e neka ti je :P drugi put ćeš slušat curu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
imam savršen za tebe ![]() noobzori kakve nije svijet vidio ![]() svaki put budem prvi, i na serveru je zabranjen GL HC je, jedino je bed sto je piratski server, pa se vjerovatno nađe i koji čiter ![]() 24/7 TDM HARDCORE 1.5 DONT USE NADELAUNCHER ORE KICK 217.163.29.58:28960 ping mi obično bude ispod 100 ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2008. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
ma hr serveri su katastrofa, bar oni krekani, puno čitera ja sam se spasio sa originalom ![]() inače igram samo HC al još nisam našao naš original HC TDM server ili bar neki di obitava naša ekipa, pa moram sa strancima, al ajd, bar nema čitera al evo ti neki naši čiterski: .:. HARDCORE TDM FRIENDLY FIRE 195.190.136.163:28960 =OK= CLAN {TDM}[HC](Pro) 82.193.208.204:28971 friendly fire je uključen pa pazi sa granatama i roštiljanjem ![]() na njima se nađe skilled ekipe koji stvarno rasturaju, da je bar original server btw, ak netko zna neke originale (HC) servere di bude naša ekipa nek podjeli sa mnom IP ![]()
![]() |
#2640 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dok citam kako vi pisete o tome kako su nasi serveri puni citera ovo ono imam sliku da je to stvarno i da je sve i jedan citer. halo ljudi daj malo ohladite. jel znate za onu "svi smo mi citeri u ocima noobova" ??? pa to nije istina da su puni citera. to vi pisete zato sto ste culi od par ljudi da su puni citera pa eto da nekvarite tradiciju. omg ljudi smirite se malo. i nije istina da su hr serveri najgori. imate onih po rusiji di pb opce nije ukljucen pa te nemoze otkrit da cheat koristis. a tamo je svaki drugi server bez pb. a sto se tice bih net servera, ma pustite ih ima 1000000 puta boljih servera. oni vam kikaju ljude radi toga sto imaju dobar scorr. jesta da je za nepovjerovat ali je istina. i onda kad ima se to napise na forum oni to brisu iste sekunde i odma te odbanaju. zar to nije jadno??? a lagaju nenormalno. jedini posten server u bih je logosoftov hc sd server. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|