|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Plexi kuciste - kak rjesit ovaj spoj??
http://www.picuru.com/rgh1209852540v.jpg.html -->
Detalj koji treba rjesit: http://www.picuru.com/bwy1209852614l.jpg.html Isti detalj slikan od gore: http://www.picuru.com/jdv1209852673a.jpg.html Dakle gadno je to sto se vide ti kutnici i ovi sarafici sto strshe s vanjske strane...htio bi da mi taj dio ostane tak jer ovo jako zgodno dodje kao rucke kod seljenja kompa, a neznam kak da pospajam taj plexi bez ovih kutnika ![]() ThnX! Evo kao neko kuciste sto sam radio, ne svidja mi se pa bi promjenio neke stvari (dosta toga...). Vecinu toga sam uglavnom smislio sto i kako cu napravit jedino neznam kako da rjesim jedan detalj. Evo slikica da vidite o cem se radi..
Kuciste: http://www.picuru.com/rgh1209852540v.jpg.html Detalj koji treba rjesit: http://www.picuru.com/bwy1209852614l.jpg.html Isti detalj slikan od gore: http://www.picuru.com/jdv1209852673a.jpg.html Dakle gadno je to sto se vide ti kutnici i ovi sarafici sto strshe s vanjske strane...htio bi da mi taj dio ostane tak jer ovo jako zgodno dodje kao rucke kod seljenja kompa, a neznam kak da pospajam taj plexi bez ovih kutnika ![]() ThnX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Zašto bi uopće micao kutnike, meni se čine ok, jedino bi zamjenio sve te šarafe sa nekim koji imaju okrugle pune (ukrasne) glave i to bi super izgledalo... I kutnici se ljepo uklope u stvar... Inače ljep case, vidim da je Antec 900 djelomično bio uzor... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Eventualno maknut šarafe i zalijepit pleksi jedan za drugi ali neznam dali ti kutnici imaju i još kakvu drugu svrhu osim što drže spojene pleksije (možda je neko strukturalno ojačanje). Al onda će ti ostat vidljive rupe od šarafa. Po meni bi bilo bolje zamijenit s nekakvim drugačijim kutnicima (crno, krom...) i kao što je kolega gore naveo, stavit ljepše šarafe, po mogućnosti imbus.
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Antec 900 je case. Odlican posao. Poslusaj decke gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kao prvo pohvala za ljepo složen rad i jedni pitanje budući da si stavio plave ventove i imaš plavo napajanej moj ti bi prijedlog bio da odšrafiš plexi ako je to moguće pa da obojiš ove nosaće u plavo-s auto lakom mogao bi koristit šarafe koji su s gornje strane plosnati tj nemaju nikakav zarez na sebi samo bi trebao bušiti veću rupu ali umjeso 4 ti bi 2bila dosta po spoju a odispod ide matica i moja preporuka je da sve metalne djelove pobojaš u plavo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ostavio sam par slikica na forumu kako izgleda cijelo: http://www.cro-modding.com/forum/vie...php?f=3&t=1377 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#10 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
u motoshopovima imas plave ukrasne vijke, na imbus, onako zaobljena glava, mislim da bi ti super sjeli umjesto ovih jedino sta su dosta skupi, oko 10-15 kn komad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mozes zavarit plexi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
|
pištolj sa vrućim zrakom, plexi izrežeš kut da imaš ko stepenice i onda samo istopiš skupa... iako mislim da sa exoxiem da bi držalo isto solidno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
|
bi malo, zato bi bilo lakše to sredit sa epoxi ljepilom, i bez brige, meni još ništa nije se odlijepilo što sam s time zalijepio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
A da nabaviš deblji plexi, kockastog formata, te ga funkcijski iskoristiš kao kutnik koji sada koristiš? Normalno sharafas stranice u njega? Znači radi se o kocki od plexija, na čiji se jedan brid naslanja prednja/stražnja, na jedan bočna a na jedan gornja/donja?
![]() |
#19 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
koleka je u pravu...od plexija kockice nabavis pa ih koristis kao kutnjake...iako bi i ja preporucao isto tako EPOXY dvokomponentno ljepilo..ili ako zelis jos u vece exibicije...mos to napravit fiberglasom i smolom ![]() al recimo predubrzana smola+katalizator izvrsno mogu sluzit za spajanje (slicno epoksi ljepilu)
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
|
@nameno - sorry, nemam ti nikakve fotke lijepljenog plexia, nisam sebi bio lijepio plexi, ja sam bio očvršćivao puknutu plastiku na motoru, ali to je nešto što se ne vidi, pa nisam estetski riješavao ![]() cilj ti je napravit skalinu na oba dijela plexia, da fino naliježu i onda se stavi lijepilo između. tako se vidi samo prijelaz plexia, ali ne i lijepilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
1. onaj spomenuti treci brid koji ide na bocnu stranicu nije moguce izvest na ovom kosom dijelu zbog ove celicne sipke (kostura), al ajd recimo da je dovoljno 2 brida.. 2. na ovom donjem uvalnom dijelu bi te kocke trebale bit sa vanjske strane pa bi to bilo jos ruznije nego ovako...a nemogu ih sarafit s unutarnje strane za bocnu stranicu jer se ta bocna stranica sa jedne strane skida radi prilaza komponentama 3. neznam gdje bi se dao nabavit tako debel plexy da bi mogao rezat u dovoljno velike kockice a i kad bih nasao mislim da bi bio dosta skup... Sve u svemu mislim da cu ipak napravit ovak, ostavit ove kutnike koji jesu samo ih presprejat kao i ostatak metalnog dijela plavim uv lakom, i zamijenit ove sarafe sa sarafima koji imaju upustenu glavu tako da ih poravnam sa povrsinom plexyija, sta mislite o tom?? A upravo mi palo na pamet, izrezat od samog plexyija ravne dijelove pa ih pod tempreraturom probat savit da budu ko ovi kutnici pa njih iskoristit?? EDIT: Sto se tice bilo kakvog ljepljenja tu sam dosta skeptican jer sam neke stvari lijepio pa je dost ruzno ispalo, pa ako se ikako moze izbjec ljepljenje ja bi ga zaobisho...(osusheno ljepilo se vidi kroz plexy) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ex-Gastarbajter
|
Po meni, napravit od plexia kutnike ne bi trebao bit problem, a onda lijepo nabaviš i neke lijepe vide i to bi trebalo lijepo ispast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
JTBIK...MMJ...izgleda strava ![]()
Desktop: System: Asus X99 Deluxe / Intel i7 5820k + Noctua NH-D14 / 32GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3000Mhz (4x8Gb) / Asus DUAL-GTX1060-O3G / A-DATA XPG SX8200 Pro M.2 SSD 1TB / Sound Blaster Z / Fractal Design Core 3000 / Corsair HX1200 Storage (total of 54TB): 6 x Seagate IronWolf 8TB / WD My Passport Ultra 4TB (2,5") + WD Nomad case / WD Scorpion Blue 1TB (2,5") + Orico case Video/audio/input/misc: HP Z32 (32" 4K) / Logitech G933 Artemis Spectrum / Samsung Harman/Kardon Q70 soundbar / Sony XD100 / Corsair K95 / Logitech G9X / Logitech VX Revolution / Canon scanner LIDE 70 / HP LaserJet P1102 Mobile: Lenovo ThinkPad X1 tablet (Intel Core m7 / 8GB DDR3 / 256GB SSD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
inace su mi koma svjetleci kompovi ali ovo je stavrno predobro, svaka cast ![]() zamjeni dva venta naprijed sa jednim vecim, najveci koji stane (140mm ?), prefarbaj bolje optiku i imas, sto se mene tice, najzesci kejs ![]() kad kreces u masovnu produkciju? siguran sam da imas zainteresiranih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Heh, thnx na komentarima ![]() Od masovne produkcije nista jer tesko da bi se isplatilo...u ovo cudo je ulozeno poprilicno puno love... Sta se tice ovog bojanja PSU-a i optike, istina da bi moglo bit puno bolje... Zahebo sam se sto nisam brusio i skidao staru "boju" jer sam konto da ce bit bolje, a ochigledno sam se zahebo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|