|
![]() |
#1202 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
radi isto ko jučer, ali je i jučer radio brzo, tako da nema problema brojke nit sam vidio nit vidim nema nikakvih problema evo ga tu kod mene va vrtu radi roštilj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
5000 znakova limita u PM-u? Zasto, o zasto, pobogu? Vjerojatno je vec bilo, no kaj se ne moze implementirati nekakakv jednokratni JS popup koji ce blenuti "imas PM", s time da bude izborni, dakle, nek si ga ukljuci tko zeli. Nemam bas puno PM korespondencija pa mi cak ni ona intimno crveno blinkajuca slovca nisu nesto upecatljiva, jer nemam naviku gledat taj dio foruma...
![]() |
![]() |
#1210 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Pa nije mi jasno - otvoreni svakakvi tagovi, al parsanje najobicnijih zagrada ne radi. A 5k znakova po postu, hej, pa to nije ni za Visagea i njegovu amatersku skupinu dovoljno kad organiziraju kolinje. Uostalom, kaj je ovo s Bartom? horza + vuco, zaljubljeni par - kad se budu vjencali, fleks fleks fleks!
![]() |
![]() |
#1211 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Eh, oh - što se tiče iskakanja i sličnih iritirajućih formi. Ja ih osobno mrzim i totalno su mi napadni i iritiraju me, a vijerujem da nisam jedini. No dobro, isključi/uključi bi bilo OK, samo je pitanje koliko bi to ljudi koristilo. Ako ništa drugo notirano je pa... I što ti nije jasno s Bartom? Baš je simpa mali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1215 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
ne dirati popup, tkome smeta neka ga iskljuci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Pink Floyd fan
|
Kad se editira post, postoje gumbi: Spremi, Napredno, Odustani ali ispod njih još uvijek nepotrebno postoje i Edit, Quote... Ispada da editiram post i opet mogu sve to zajedno opet editirati ![]() Sad sam skužio da ipak ima smisla, kad se stisne taj drugi edit ode se u klasični ili napredni edit, no i dalje nepotrebno jer se isto dobije gumbom Napredno.
![]() |
#1217 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
u v3.5 i v3.6 tih stotinjak novih, ajaxoidnih funkcija (inline edit) je bilo prilično nakaradno implementirano... točnije, samo su hakirali svoj kod dok ne vide kakav će biti browsert support u firefox 2.0 i IE6. brijem da su to sve sad nanovo napisali, a vjerujem i uljepšali. btw, danas sam zamrzio firefox 2.xx jer ne zna renderirati negativni z-index. to su pofixali sad u trojci, ali ono... umjesto 2 minute, potrošio sam dva sata (ali doslovno) da bih presložio layere.
![]() |
![]() |
#1218 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1221 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To sam i ja uočio, no nakon instalacije Adblocka je sve nestalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Netko gore spomenio da fali pokoji smile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
koga adblock ne blokira? kad piše "chrome: nešto", to znači da vam nešto ne valja sa firefoxom (ili kojim već gecko-baziranim browserom). dakle, firefox je upravo pokušao učitati sličicu iz cache-a, ali ona više nije u cache-u, iako on misli da je. mislim da će čišćenje cache-a riješiti problem.
![]() |
#1229 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Takoder i meni samo na ovoj temi gdje su razmjene pozivnica za torrent trackere.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|