|
![]() |
#1172 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Opet se pojavljuju oni brojevi i slova na početku stranice... edit: sad se i na dnu stranice pojavljuju brojevi, odnosno samo jedna nula (ili to prije nisam primjetil)
Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP Zadnje izmijenjeno od: immortal. 10.04.2008. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1179 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Fatal error: XCache variable data cache is not enabled, please set xcache.var_size in php.ini in /web/includes/forum-includes/includes/class_datastore_xcache.php on line 39
![]() |
#1180 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Super Moderators
|
Dobar ti je posel ![]() Pogledaj sig od recimo AMD-jca..svi linkovi su u banani i ne samo njemu...
![]() |
#1185 |
Super Moderators
|
Ajd još jednom postaj ![]() Linkovi se nisu ispravno prikazivali (K: Athlon 64 X2, Windsor My Opera Black Wallpaper Skupljam Glomazni Otpad) Sad je ok.
![]() |
#1186 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
2 pitanja:
![]() |
#1187 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
2. NOT ![]() 3. opet ![]() 4. Ne ne i ne ![]() Smo me zanima ovo kako se je poremetilo: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Odgovor na oba pitanja: 1. radi jednako kao i jučer a i jučer je radio brzo 2. na žalost ne a baš su bili kul 3. vidjet' ću dali radi quic replay 4. tko ga je izgubio? 5. quick replay radi, edit radi (FF3 Beta 5). Edit radi super, zapravo sve radi super brzo, thx horza! ![]() 6. meni ne radi moj komp dok drugima radi, idem vidjeti što je. Nedostajale su neke stavke kad sam dodao proradio. 7. da li je moguće dodati smile u quick edit?
![]() |
#1189 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Moj komp radi, bez problema tnx Horza, uspio si to sredit E ti smajlići ali da se otvara" kartica" kao za font color! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1192 | ||
Banned
|
Citiraj:
Može Horza sigurno, on većinu zacrtanog ispuni.... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
očisti si browser cache. krivo ti je spremio css u cache.quick smilie u quick edit... kao popup prilikom promjene boje ... i ja bih to volio. i ovdje i u naprednom editoru jer previše mjesta odlazi na njih, a ovako kako sad stoji link [više], može stajati i u popupu. tor, kako procijeniš, tako dodaj u bugtracker ![]()
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|