|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Slaganje HTPC-a
Odlučio sam se slagati neku konfu koja ce mi biti HTPC, netreba mi ništa snažno, osnovna namjena bila bi gledanje filmova... Otvorio sam topic kako bi postao svoje ideje i kako bi mi vi pomogli... Kako nisam odvojio previse budžeta za HTPC biti ce slagan od polovnih komponenti... Treba mi sto veca tisina i da bude sto manjih dimenzija tako da cu kuciste vjerojatno sam raditi no to je posljednja briga. Od komponenata imam MSI 645 ULTRA MBO http://www.msicomputer.com/PRODUCT/d...c/645ultra.htm , 256 mb rama (333mhz) i neku TV karticu, trebam nabaviti prvo proc da vidim jel to sve uopce radi, za kasniju optrebu sam razmisljao o celeronu jer se ne grije pa mi to pridonosi tišini i manjoj potrosnji struje (dakle manje iskoristavanje napajanja / manja buka napajanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
evo imam ti ja za tu maticnu jedan proc p4 1.6ghz 400 bus --- > 80 kuna sa collerom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A sto ce ti bolja grafa od integrirane za HTPC kakav ti mislis sloziti na svojoj maticnoj? Znas sto je HTPC uopce? U tu tvoju maticnu se i ne mogu ukrumpirati nove HD grafe, pa cemu trpati pare u vrecu bez dna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Eto dobio si odgovor, RAM je poželjno velik jer dosta aplikacije koje glume Media Center pojedu, i TV kartica too. Znači da se nebi vuko ko krepan pas onda malo više RAMa nije za bacit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |