|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
CD copy protection
Ne znam da li ova tema spada pod Ostalo, ali evo... Želio bikopirat moj CD i na njega stavit nekakvu zaštitu da obični smrtnici sa Nerom ne mogu kopirat. Imam Alcohol 120% (ne u krvi), ali tamo nema opcije ili sam ja blesav. Jel zna netko neko jednostavno riješenje?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ufff, ja sam se dosta zezao s time dok mi nije dopizdilo. CCD-Lock i TZCopyprotection.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
hm, koja ono zastita se ne moze razbit ![]() ako jedna glazbena industrija sa miljardama $$ kapitala ne moze napravit efikasnu zastitu, di bi neki program od $20 to uspio ![]() inace, ja sam pokusavao zastitit svoj dvd-film, sa macrovisionom, ali bez nekog uspjeha...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Pa normalno da ne znate kak napravit zastitu Da znas kak napravit zastitu, trebas kuzit kak zastita radi, a da to skuzis, treba znati kako se razbija.. A kako se razbija o tome se na forumu ne smije pricat, a posto ste vecinom tu nemate vremena to naucit negdi drugdi... Ima logike, ha?:clap:
__________________ |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovo nije sumnjiva tema, nego ako ja želim da se CD koji ja snimim bilo da se radi o slikama ili mojem videu ne može presnimavat sa Nerom ili sl. programima koji imaju današnja manjeuka mladež od nas na forumu, tako će i bit. Samo sam pito ako netko zna sa kojim programom Ima logike, zar ne?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni bi isto dobro došlo... Imam par onako autorskih filmića koji stoje u ladici baš da ih se ne iskopirava ko ludo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)
|
Citiraj:
Jesu li tvoji mozda istog zanra ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma ja sa par frendica, ali bi bio jako veliki bed ako bi se to počelo kopirat, pa za sad je samo za odabrane koji dođu do mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kazes kod rijeke si evo me za sat i 45 min ![]()
![]() |
#13 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Znam ja jedan oblik zaštite. Staviš cd na prženje i prilikom kreiranja Ledaf-outa restartaš komp!(moraš odabrati neki način prženja tako da lead out radi poslije prženja sadržaja cd-a). I sad kad otvoriš taj cd biti će naizgled prazan no pokreneš li ga sa nekim cd recovery programom on će popraviti cd i moći češ ga pravilno otvoriti
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma neka djelotvorna metoda, da je cd uredno čitljiv, ali da film ne možeš iskopirat na disk niti nerom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ma nema toga ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() a one se bace na posao ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma to ja i bratić se ,kao, natječemo ko će imat bolji muvii, samo on ima 23 godine, pa je malčice u prednosti ![]() Al nema veze, sad je već neke stvari planiram... ![]() Nego malo smo skrenuli sa teme... Ima ko još kakav prijedlog za zaštitu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I use condoms. ![]() |
|
![]() |
![]() |