![]() |
CD copy protection
Ne znam da li ova tema spada pod Ostalo, ali evo...
Želio bikopirat moj CD i na njega stavit nekakvu zaštitu da obični smrtnici sa Nerom ne mogu kopirat. Imam Alcohol 120% (ne u krvi), ali tamo nema opcije ili sam ja blesav. Jel zna netko neko jednostavno riješenje? |
Ufff, ja sam se dosta zezao s time dok mi nije dopizdilo.
CCD-Lock i TZCopyprotection. |
hm, koja ono zastita se ne moze razbit :)?
ako jedna glazbena industrija sa miljardama $$ kapitala ne moze napravit efikasnu zastitu, di bi neki program od $20 to uspio ;) ? inace, ja sam pokusavao zastitit svoj dvd-film, sa macrovisionom, ali bez nekog uspjeha... |
Citiraj:
|
Pa normalno da ne znate kak napravit zastitu
Da znas kak napravit zastitu, trebas kuzit kak zastita radi, a da to skuzis, treba znati kako se razbija.. A kako se razbija o tome se na forumu ne smije pricat, a posto ste vecinom tu nemate vremena to naucit negdi drugdi... Ima logike, ha?:clap: |
Ovo nije sumnjiva tema, nego ako ja želim da se CD koji ja snimim bilo da se radi o slikama ili mojem videu ne može presnimavat sa Nerom ili sl. programima koji imaju današnja manjeuka mladež od nas na forumu, tako će i bit.
Samo sam pito ako netko zna sa kojim programom Ima logike, zar ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni bi isto dobro došlo...
Imam par onako autorskih filmića koji stoje u ladici baš da ih se ne iskopirava ko ludo... |
Citiraj:
Jesu li tvoji mozda istog zanra :D ? |
Ma ja sa par frendica, ali bi bio jako veliki bed ako bi se to počelo kopirat, pa za sad je samo za odabrane koji dođu do mene :D
|
kazes kod rijeke si evo me za sat i 45 min :D
|
Znam ja jedan oblik zaštite.
Staviš cd na prženje i prilikom kreiranja Ledaf-outa restartaš komp!(moraš odabrati neki način prženja tako da lead out radi poslije prženja sadržaja cd-a). I sad kad otvoriš taj cd biti će naizgled prazan no pokreneš li ga sa nekim cd recovery programom on će popraviti cd i moći češ ga pravilno otvoriti |
Ma neka djelotvorna metoda, da je cd uredno čitljiv, ali da film ne možeš iskopirat na disk niti nerom...
|
ma nema toga :D decki najbolja zastita, datoteku zipas kad sprzis i kripto zip bacis gore, pa nek se malac igra pogađanja pass od nekih 8-16 zankova :D plus stavi da ako ne uspije iz 3 pokusaja da se blokira pa da opet otvara, posto je na cdu nema smisla stavit da se izbrise jer nemoze :D
|
Citiraj:
a one se bace na posao :rolleyes: |
Ma to ja i bratić se ,kao, natječemo ko će imat bolji muvii, samo on ima 23 godine, pa je malčice u prednosti :D
Al nema veze, sad je već neke stvari planiram... :) Nego malo smo skrenuli sa teme... Ima ko još kakav prijedlog za zaštitu? |
Citiraj:
I use condoms. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |